Şimdi Ara

Suzuki Swift 4x4 Hakkında..(??) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SinanKkner

swiftin yakıttan başka problemi bulunmuyor diye biliyorum. 2 3 tane baktım almak için ama genel olarak kaput ucu ve bagaj kapakları biraz nazik sanırım çökükler vardı 2 araçta. test ettim pek tad vermedi ve vazgeçtim.

insanlar aradaki şaftı söküp 4 çeker özelliğini de iptal ediyorlar ki sebebini bilmiyorum.
    yakıt azalsın diye söküyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanKkner

swiftin yakıttan başka problemi bulunmuyor diye biliyorum. 2 3 tane baktım almak için ama genel olarak kaput ucu ve bagaj kapakları biraz nazik sanırım çökükler vardı 2 araçta. test ettim pek tad vermedi ve vazgeçtim.

insanlar aradaki şaftı söküp 4 çeker özelliğini de iptal ediyorlar ki sebebini bilmiyorum.
    edit : motoru şaşırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka7 -- 25 Mayıs 2018; 12:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ka7

edit : motoru şaşırdık

Alıntıları Göster
    Bu araçtaki 1.3 dizel değil ki benzinli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

Bu araçtaki 1.3 dizel değil ki benzinli

Alıntıları Göster
    özür diliyorum başka model ile karıştırdım . düzelteyim mesajı
    ülkece düşüncelerimizi kaybediyoruz
  • Merhabalar 2006 4*4 suzuki swift kullanıcısıyım istanbul beylikdüzünde oturuyorum. Vites geçişlerinde sıkıntı olmaya başladı son günlerde usta tavsiyesi alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muku06 M kullanıcısına yanıt
    Hocam size biraz uzak ama bostanci sanayide yildirim oto var.Oraya giderseniz memnun kalırsınız .
  • 3 yıl kullandım 2006 modelini. Başlık ta açmıştim.

• yiğit_kemal kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bu konu başlığı içinde bulamadım yazınızı muhtemelen şanzıman arızası fakat bundan anlayan güvenilir usta ya istinaden tavsiyeniz varmıdır? Teşekkürler

• muku06 M kullanıcısına yanıt
    Ben herhangi bir şanzıman arizasi yasamadim. Genel Değerlendirme yaptım.

• https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=120485891

• Arkadaşlar bende de 2009 1.3 4x4 var. Aracın onceki sahibi onleri coilover yaptırmış , arka yayları da 3cm kestirmis arabaya spor gorunum kazandirmis fakat bayağı dusuk hale gelmiş. Ben de gecenlerde araca 4 kisi aldim tumsekten gecerken kasiste şaft bilyasini vurdum. Once servise goturdum 9500tl + 23 gun parca japonyadan geleceği icinbekleme suresi var dediler. Ben de araci tavsiye uzerine tornacı ya götürdüm. Usta az önce aradı istersen vurulan şaftı iptal edelim 2 çeker olarak kullan dedi fakat ben mümkünse yaptıralım 4x4 özelliği bozulmasin dedim. Olaydan evvel arkalara 3cm get koydurmayi dusundum fakat baska bir usta direkt yaylari degistir dedi. Simdi şaftlari halledebilirsek ilk işim arkalara yay almak olacak. Önleri de coiloverdan yükselticem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.