Şimdi Ara

opel antara mı chevrolet captiva mı ?4x4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşım Kendine 4x4 almayi düsünüyor ama arazide kullanmak icin deil daha cok sehirde kullancak.
    Aslında İlk önce kararımız Opel antara dı. 100 bin YTL küsürlü fiyatı var.Daha sonra baska bir arkadas Daha ucuza opel antara ya benzeyen chevrolet captivayı önerdi bunun fiyatıda 78-85 bin YTL küsür...

Acaba antara mı yoksa daha ucuz fiyata captiva mı ?

....Simdiden Tesekürler....

• 20bin küsür YTL farkı hakediyormu diye öncelikle antarayı hem incelemek hemde kullanmak gerekir diye düşünüyorum.
  • Daha önce Opel antara ve Kia Sorento bir topic vardı.Orda tartışılmıştı herşey captiva ile ilgili yazıda vardı.Aşağıda verdiğim linkten takip edebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_19934602/mpage_1/key_Kia/tm.htm
  • ya ben astra sahibiyim yani opele falan bi gıcıklıgım yok ancak antara'ya 100 bin ytl istiyen zihniyeti ben tebrik etmek isterim yani,o parayı kaheden bir araç değil. o paraya ikince el x5 falan bakabilirsiniz bence
  • Yani benim de merak ettiğim bir konu..Bu segmente herhalde kompakt SUV demek lazım. 4X4 araç...Kompakt veya modifiye kompakt şasili araçlar bunlar. Hill desent diffransiyel kilidi gibi gerçek off road özellikleri yok..Daha çok şehir içi jipleri gibi...

Bunların yeni çıkacak olanları var Ford Kuga ve VW Tiguan gibi...Ford için 65-75 bin YTL VW için 32-40küsur bin avro deniyor. Antaradan bayağı bayağı ucuz kalıyorlar..Antaranın fiyatı gereksiz pahalı gibi geliyor bana..

Antara ile Captiva zaten aynı araçlar yanılıyor olabilirim ama aynı fabrikada Korede üretiliyorlar diye biliyorum..Bu açıdan Captiva (hele ki 7 koltuklu high) modeli ile daha mantıklı geliyor bana...

Ancak ben Ford Kuga ve VW Tiguanı görmeden karar vermezdim ki zaten de bu iki modeli bekliyorum...
  • bence captiva nın tipi daha güzel ama motor performans nasıl bilmiyorum opel e de 100 000 ytl wermek pek fazla akıl karı değil sanırım

eğer sorento yu incelemdiysen tawsiye ederim
  • captiva
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikiside motor-vites-şaşsi-süspansiyon vs olarak aynı otomobil, antaranın kıyafeti ve içinin malzemesi daha güzel ama 25 bin ytl vermeye de değmez diye düşünüyorum.
  • bizde sizinle aynı kararı kıldık görüşleriniz için tesekürler arkadasım daha kararını vermedi ama galiba captiva alcak...
  • yeni mitsubishi outlander ı da incelemenizi öneririm.

89000 ytl.

2.0 dizel

http://www.yeni-outlander.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Nisan 2008; 19:24:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.