Şimdi Ara

Isuzu gemini 92 model ateşleme sorunu bilgili arkadaşlardan yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: xsdtx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xsdtx

quote:

1.8 dizeli olsa her türlü inciğine cinciğine kadar yardımcı olurdum dostum :)

Tr de varmı dizelleri ??

sadece motorları geldi. Eski 131'imizde gemini 1.8 dizel motoru vardı. Eskiden bir çok şahin ve 131'de dizel gemini motoru mevcuttu. Halen arada sırada rastlarım şahinlerde, kaputu kaldırmaya gerek yok direkt sesinden tanırım :)
    Bizdeki yatak sardı, depoda durur halen motor parçalanmış şekilde. inanın yaklaşık 600 - 700 bin km civarı yaptı motor, yatakların sağlam olanları cincik gibi duruyor. çok sağlam dizel motorları var isuzunun.

Haklısın dizel motorları çok sağlam ama benzinli işine hiç bulaşmasaymış keşke :D Bizide bulaştırmamış olurdu :D O motorlar Turbo Dizel bildiğim kadarıyla hatta valvit kapağında turbo yazar doğrumu ??

Turbo olanlarıda var düz dizel olanlarıda var. Bizimki düz dizel, turbo değil. geçen aylarda hurdacıları gezerken turbo olanını incelemiştim. pek aşırı fark yok, ancak daha güçlendirilmiş. Kıbrısta dizelleri çok var mı? varsa parça durumu nedir bakarsın toplamaya yeltenirim falan :)

Dizellerde fazla elektronik şey olmadığı için daha az sorun çıkarıyor tabi özellikle turbo olanlar sorunlu. Kaç tane gördüysem arkasında duman bulutuyla gidiyor araba :D Parça konusunda onlarda sıkıntılı ancak servis malzemeleri balataları kayışları rulemaları falan geliyor onun dışında hurdalıklarda birsürü var...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.