Şimdi Ara

İsveç'in en kuzeyine Kuzey Işıkları'nın peşinde 17 saatlik tren yolculuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzey Işıkları hayali olanlar için gerekli bilgileri de vermeye çalıştım. Sorularınız varsa videoya yorum atarsanız sevinirim. Sevgiler.

• En kisa zamanda izleyecegim, en cok istedigin lokasyonlardan biri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk birkaç dakikayı izledim havaalanından şehir merkezine nasıl gittiğini anlatıyor. Ne alaka? Baydı bıraktım. :)
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    Eleştiri için teşekkür ederim. Gitmek isteyenlere faydalı olacağını düşündüğüm şeyleri de anlatmaya çalıştım. Bu da farklı bir bakış açısı teşekkürler.
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    Umarım video faydalı olur, en kısa zamanda izlemen dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yancybrown

Eleştiri için teşekkür ederim. Gitmek isteyenlere faydalı olacağını düşündüğüm şeyleri de anlatmaya çalıştım. Bu da farklı bir bakış açısı teşekkürler.
    Havalimanına kadar giden insan şehir merkezine de gitmeyi becerir. Bugüne kadar havalimanına gidip orada kalanına rastlamadım. Video hazırlarken gerçekten ilginç, dikkat çeken konulara girmek lazım. Videonun başlığına sadık kalsanız daha dikkat çekici olurdu.
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    Şehir merkezi ayrı bir video konusu olacak o yüzden girmedim o tarafa. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orayı da gezdik ama bu videonun konusu değil (: ilerideki videolarda göreceksiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.