Bildirim
İsveç'in en kuzeyine Kuzey Işıkları'nın peşinde 17 saatlik tren yolculuğu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En kisa zamanda izleyecegim, en cok istedigin lokasyonlardan biri..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk birkaç dakikayı izledim havaalanından şehir merkezine nasıl gittiğini anlatıyor. Ne alaka? Baydı bıraktım. :) -
Eleştiri için teşekkür ederim. Gitmek isteyenlere faydalı olacağını düşündüğüm şeyleri de anlatmaya çalıştım. Bu da farklı bir bakış açısı teşekkürler. -
Umarım video faydalı olur, en kısa zamanda izlemen dileğiyle. -
Havalimanına kadar giden insan şehir merkezine de gitmeyi becerir. Bugüne kadar havalimanına gidip orada kalanına rastlamadım. Video hazırlarken gerçekten ilginç, dikkat çeken konulara girmek lazım. Videonun başlığına sadık kalsanız daha dikkat çekici olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: yancybrown
Eleştiri için teşekkür ederim. Gitmek isteyenlere faydalı olacağını düşündüğüm şeyleri de anlatmaya çalıştım. Bu da farklı bir bakış açısı teşekkürler. -
Şehir merkezi ayrı bir video konusu olacak o yüzden girmedim o tarafa. Teşekkür ederim yorumlarınız için. -
Orayı da gezdik ama bu videonun konusu değil (: ilerideki videolarda göreceksiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X