Bildirim
isviçre'de saat fiyatları.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benim bildiğim İsviçre'de saatler daha pahalı. Saydığın Tissot ve Victorinox safkan İsviçre. Bulova'nın Swiss olan saatler de belki vardır ama benim bildiğim Citizen'in ürettiği Amerikan menşeli. Steinhart ise Alman malı ancak saatleri Swiss üretimi. -
quote:
Orijinalden alıntı: tachyon
Benim bildiğim İsviçre'de saatler daha pahalı. Saydığın Tissot ve Victorinox safkan İsviçre. Bulova'nın Swiss olan saatler de belki vardır ama benim bildiğim Citizen'in ürettiği Amerikan menşeli. Steinhart ise Alman malı ancak saatleri Swiss üretimi.
yani bu markaların herhangi bir modelini isviçreden getirtmek istesem pek akıllıca olmaz diyorsunuz -
Aynen... Amazon yada Ebay'de beğendiğin saatlerin fırsatlarını araştır. İsviçreden Swiss Made saat almak pek mantıklı değil. -
anladım. teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X