Skyscanner https://www.skyscanner.com.tr/sttc/px/captcha-v2/index.html?url=L3Rhc2ltYS91Y2FrLWJpbGV0aS9pem1pL2dlbmUvMjIwNDE0Pw==&uuid=efd35ffd-61bd-11ec-a887-7159646d776f&vid=15 Euro İzmir - Cenevre 14 Nisan |
İsviçre uçak bileti | 15 EURO

-
-
Dönüşü de yok.
Nerede kalınır.
Ne iş yapilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi bir yabancı para birimi ile alınan mal, ülke topraklarında artık fırsat olamaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
300 liraya izmir istanbul otobüsle gidemezsiniz, İsviçre'ye mis gibi tatil
-
Haklısınız hocam da orda yemesi içmesi kalması ve dönüş uçak bileti var maalesef :/ tabiki fırsat fırsattır konuya lafım yok :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
euro düşsün biraz daha, gideriz. heidi 'ler bizi bekler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer vize alabilirsem sınır dışı edilene kadar orada yaşamaya çalışırım gerekirse iltica denerim orada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 21 Aralık 2021; 0:25:35 > -
bu tarz ucuz biletleri nereden bulabiliriz?
-
İnternetten.
haklısın gizem pardon. sormak istediğim soru aslında instagramda bi site vardı genelde biletleri atıyordu onu sormak istemiştim. sağol yine yardımların için
-
Geri donus bileti olmadan içeri almazlar. Almanya gidişinde geri dönuş ucak biletini sordular bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilet.ucuzaucak.net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
300 liraya bir yere gidemezsin ama dünyada ki en pahalı burger kingden karnını doyurabilirsin İsviçre’de
Ben yurtdışında yaşıyorum hocam zaten. Memleketteki arkadaşlarımın tek isteği buralara gelmek. Çoğu kişinin de eminim böyledir. Yurtdışına çıkmak isteyen çok insan var.
Uçak parası normalde çok daha fazla oluyor, ama hazır bu fırsat varken cebinde az biraz birikmişi olan adam için bulunmaz nimet. Avrupa içi uçuşlar da uygun. Yani illa İsviçre'den dönülecek değil. Bir multi-schengen(yeşil pasaport daha makbule geçer) bir de detaylı bir seyahat planı size 400-500 euro harcatır geri döndürür. Gayet yemek de yersiniz, içki de içersiniz.
Ha amacı alplerde tatile gitmek olan varsa, 2000-3000 euro belki daha fazla parayı gözden çıkarmak anlamına gelir. Bahsettiğim "Broken Chair Sculpture" vs. görmek, tarih sanat için gidiyorsanız, beklediğinizin fazlasını bulursunuz. 400-500 euro para da yeter birkaç günlüğüne.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 21 Aralık 2021; 11:27:37 > -
teşekkürler
-
bu tarz bi plan yapmak istiyorumda acaba hangi sitelerden yardım alabilirim?
-
Nerden yapacağınıza dair bir fikrim yok ama araştırarak yapılabilir hocam. Yani gün gün saat saat nerede yemek yeneceğini, nereden nereye uçulacağını vs. detaylı planlarsanız çok uygun bir tatil(gerçi bu kurlarla ne kadar uygun olur bilemiyorum ama) sizleri bekleyebilir.
-
400-500 eurolar çok uçuk rakamlar değil diye düşünüyorum. Vize konusundada sıkıntım yok biraz aklımı çelmedi değil. bakalım
-
Hocam bende bundan 3-4 yıl öncesine kadar neredeyse Avrupa’nın tamamını Amerika’nın ve uzakdoğunun çoğunu gezmiş biri olarak söyledim zaten bunu eskiden uçak biletleri çok pahalıydı bir şekilde ucuza denk getirirsen aylar önceden erken otel rezervasyonları ile turkıyeden daha ucuza yurtdışını gezebiliyorsunuz ama o zaman dolar kuru 5 liraydı Amerika’nın en güneyinden en kuzeyını araba ile gezip valizler dolusu alışveriş yapıp gelebiliyorduk tek derdimiz Amerika uçak biletini ucuza getirmekti ama artık o dönem bitti ekonomi olarak uçuyoruz herkes bizi kıskanır hale geldik eskiden üç beş cebine para koyan ucuz yollu dünyayı gezerdi şimdi liranın yerlerde süründüğü bu dönem şehir değiştiremez olduk bırakın ülke değiştirmeyi yazık oldu ülkeye.yoksa 15 Euro uçak bileti sudan ucuz neredeyse
Cenevre için birkaç faydalı bilgi vereyim:
Havaalanında 1 saat geçerli ücretsiz ulaşım kartı veriyorlar, onunla otelinize gidiyorsunuz. Otelde de kalacağınız gün kadar geçerli sınırsız ulaşım kartı veriyorlar ( tüm otellerde geçerli ). Cenevre sınırda olduğu için Fransa' ya kolaylıkla geçebilirsiniz, biraz daha hesaplıdır. Araçla 50 dk. mesafede Annecy / Fr hoş bir yer.
Annecy
https://www.google.com/maps/place/Annecy,+Fransa/data=!4m2!3m1!1s0x478b8fe55861febb:0x6a90ac32b5ab892b?utm_source=mstt_1&entry=gps
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
300 liraya izmir istanbul otobüsle gidemezsiniz, İsviçre'ye mis gibi tatil |
İsviçre rusya 15-20 euro, İzmir den konyaya bilet baktim 1900 lira. Böyle düzenin ta abLasini seveyim
|
güzel kardeşim gidecek olan biletini aldı, gidip geldi, evlenip çoluk çocuğa karıştı, sen anca yorum yazmışsın. |
Dönüşü de yok.
Nerede kalınır. Ne iş yapilir. |
bilet.ucuzaucak.net |
Benzer içerikler
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- lcw adım at kazan nedir
- istanbulkart cashback
- amazon indirimleri
- bim kar kızağı
- letgo güvenli ödeme
- hepsiburada kaça satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X