Şimdi Ara

İsviçre uçak bileti | 15 EURO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
6.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dönüşü de yok.
    Nerede kalınır.
    Ne iş yapilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir yabancı para birimi ile alınan mal, ülke topraklarında artık fırsat olamaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trapezounta_ kullanıcısına yanıt

300 liraya izmir istanbul otobüsle gidemezsiniz, İsviçre'ye mis gibi tatil

• Haklısınız hocam da orda yemesi içmesi kalması ve dönüş uçak bileti var maalesef :/ tabiki fırsat fırsattır konuya lafım yok :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • euro düşsün biraz daha, gideriz. heidi 'ler bizi bekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer vize alabilirsem sınır dışı edilene kadar orada yaşamaya çalışırım gerekirse iltica denerim orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 21 Aralık 2021; 0:25:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otobüs ucak bileti 100/16
    geçen ay açıldı
    Macaristan uçak bileti 24 Euro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu tarz ucuz biletleri nereden bulabiliriz?

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    İnternetten.

• riddick88 R kullanıcısına yanıt

haklısın gizem pardon. sormak istediğim soru aslında instagramda bi site vardı genelde biletleri atıyordu onu sormak istemiştim. sağol yine yardımların için

• Geri donus bileti olmadan içeri almazlar. Almanya gidişinde geri dönuş ucak biletini sordular bana.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bilet.ucuzaucak.net

• 300 liraya bir yere gidemezsin ama dünyada ki en pahalı burger kingden karnını doyurabilirsin İsviçre’de

• crazydentist kullanıcısına yanıt

Ben yurtdışında yaşıyorum hocam zaten. Memleketteki arkadaşlarımın tek isteği buralara gelmek. Çoğu kişinin de eminim böyledir. Yurtdışına çıkmak isteyen çok insan var.

Uçak parası normalde çok daha fazla oluyor, ama hazır bu fırsat varken cebinde az biraz birikmişi olan adam için bulunmaz nimet. Avrupa içi uçuşlar da uygun. Yani illa İsviçre'den dönülecek değil. Bir multi-schengen(yeşil pasaport daha makbule geçer) bir de detaylı bir seyahat planı size 400-500 euro harcatır geri döndürür. Gayet yemek de yersiniz, içki de içersiniz.

Ha amacı alplerde tatile gitmek olan varsa, 2000-3000 euro belki daha fazla parayı gözden çıkarmak anlamına gelir. Bahsettiğim "Broken Chair Sculpture" vs. görmek, tarih sanat için gidiyorsanız, beklediğinizin fazlasını bulursunuz. 400-500 euro para da yeter birkaç günlüğüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 21 Aralık 2021; 11:27:37 >
  • mahiraygun M kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• bu tarz bi plan yapmak istiyorumda acaba hangi sitelerden yardım alabilirim?

Nerden yapacağınıza dair bir fikrim yok ama araştırarak yapılabilir hocam. Yani gün gün saat saat nerede yemek yeneceğini, nereden nereye uçulacağını vs. detaylı planlarsanız çok uygun bir tatil(gerçi bu kurlarla ne kadar uygun olur bilemiyorum ama) sizleri bekleyebilir.

• 400-500 eurolar çok uçuk rakamlar değil diye düşünüyorum. Vize konusundada sıkıntım yok biraz aklımı çelmedi değil. bakalım

• Hocam bende bundan 3-4 yıl öncesine kadar neredeyse Avrupa’nın tamamını Amerika’nın ve uzakdoğunun çoğunu gezmiş biri olarak söyledim zaten bunu eskiden uçak biletleri çok pahalıydı bir şekilde ucuza denk getirirsen aylar önceden erken otel rezervasyonları ile turkıyeden daha ucuza yurtdışını gezebiliyorsunuz ama o zaman dolar kuru 5 liraydı Amerika’nın en güneyinden en kuzeyını araba ile gezip valizler dolusu alışveriş yapıp gelebiliyorduk tek derdimiz Amerika uçak biletini ucuza getirmekti ama artık o dönem bitti ekonomi olarak uçuyoruz herkes bizi kıskanır hale geldik eskiden üç beş cebine para koyan ucuz yollu dünyayı gezerdi şimdi liranın yerlerde süründüğü bu dönem şehir değiştiremez olduk bırakın ülke değiştirmeyi yazık oldu ülkeye.yoksa 15 Euro uçak bileti sudan ucuz neredeyse

• Cenevre için birkaç faydalı bilgi vereyim:
    Havaalanında 1 saat geçerli ücretsiz ulaşım kartı veriyorlar, onunla otelinize gidiyorsunuz. Otelde de kalacağınız gün kadar geçerli sınırsız ulaşım kartı veriyorlar ( tüm otellerde geçerli ). Cenevre sınırda olduğu için Fransa' ya kolaylıkla geçebilirsiniz, biraz daha hesaplıdır. Araçla 50 dk. mesafede Annecy / Fr hoş bir yer.

Annecy
    https://www.google.com/maps/place/Annecy,+Fransa/data=!4m2!3m1!1s0x478b8fe55861febb:0x6a90ac32b5ab892b?utm_source=mstt_1&entry=gps

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.