< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi packetman -- 13 Nisan 2023; 9:46:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa
-
-
Sabah 8'de başladı diyorsun, sonra da bilet satışı saat 10'da başlayacak yazıyorsun detaylarda. Anlamadım. :D
-
Sabah 8’de yayınladılar. 10’da bilet satışı başlayacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gece bile satıştaydı 10 olayı biraz hikaye gibi
-
Geceden bu yana 1Eur bilet gördünüz mü?
ucuza.ucak instagram sayfasına bakın, hikayede biletler var ve ilk gönderinin yorumlarında da alanlar yazmış.
-
Gece saat 1 gibi başladı kampanya , biletler tükeniyor . Alacaklar acele etsin . İzmir-üsküp gidiş dönüş 860 tl ye aldım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UGURUM79 -- 13 Nisan 2023; 10:2:48 >
Fiyat düşen var mi bende düşmüyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Site asiri yavas
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
406 liraya aldım.
-
Biletler hala mevcut ancak site aşırı yavaş.
-
fiyat en son aşamada mı düşüyor anlamadım
-
Fiyat dusmuyor ???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl oluyor o paraya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Süpereko paket olduğu için bagaj hakkı olmuyor dikkat edin. Ek bagaj hakkı almak gerekiyor özellikle çocuklu aileler için.
-
406lık tllik biletler görüyorum ama dönüşü pahalı
-
Belgrad ve Tiran'a baktım hiçbir tarihte bilet yok.
-
kapattım valla resmen mesai harcıyosun bi tane gidiş dönüş denk getirecem diye. gidiş var dönüş yok. saçma sapan tarihler, biletin birini öde diye bilinçli yapıldığını düşünüyorum.
-
Fiyatlar gözükmüyor bende site çok yavaş
Sabah 8’de yayınladılar. 10’da bilet satışı başlayacak.
|
Bunlar olmadan zaten vize vermiyorlar :)
|
Saat 10:00 da satışa sunacağım diye 8:00 de ilan et, gece 01/02:00 satışa aç! Bana 15:00 mail at bildirim yap?? Bir günde doğru iş yapın arkadaş! hep yamuk... |
brexitten önce de geçmiyordu. Brexitten önce schengeniniz olsa bile ingiltere için ayrı almak lazımdı diye biliyorum. Kanada, amerika gibi ingiliz ülkelerinde yeşil pasaport hiçbir zaman geçmiyor :/ |
Her uçakta en fazla 4 koltuk kampanyalı... Ne zaman açacakları belli değil... Gece 01 de kampanyayı başlatıp sabah duyuru yapıyorlar,birileri nasıl oluyorsa erken haber alıyor,falan filan... Bu Pegasus'un yaptığı şov ve reklamdan başka birşey değil... |
Benzer içerikler
- tod kampanya
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- amazon indirimleri
- a101 slazenger parfüm yorum
- amazon 120 tl indirim
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X