Bilet alamayanlar uyanık olsun 17 Nisan'da tekrar lacağı söyleniyor bu kıyağı da kimse yapmaz. |
Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa (5. sayfa)
-
-
Hamburga gidis donus 1100 liraya aldim
-
Eyvallah inşallah açılır. Dün haberim oldu ve dedim ki sabah alırım :) ama çoğu kişi gece almış. Mesela berselona git gel 800 ama geç kaldım işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9 euro+vergiden
-
gündüz önce 30 günlük tavkimi kaldırdılar, ardından da gidiş seçmeden dönüş fiyatlarını göstermediler.Cidden rezalet.En az 3 bilet alacaktım hevesim kaçtı
-
Haftasonu subatta 1300 e Tel Aviv'e martta 4 gunde Tiran'a aldim karadağ gidicem.
Total 2100 civari :)
Lubnan alacaktim israile girince lubnana girilmiyormus iran saudi lubnandan banned yiyecegiz 8 yil pasaport 10 yil :d
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkez olsun denk gelmedi şu kampanya ile bilet almak, kasımda uçuş yok gözüküyor tüm uçuşlarda, geç kalıyoruz sürekli sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Martta 1350ye aldim ben de gidis donus
-
Her uçakta en fazla 4 koltuk kampanyalı...
Ne zaman açacakları belli değil...
Gece 01 de kampanyayı başlatıp sabah duyuru yapıyorlar,birileri nasıl oluyorsa erken haber alıyor,falan filan...
Bu Pegasus'un yaptığı şov ve reklamdan başka birşey değil...
-
PGS yine çok güzel bir kampanya yaptı. Bu fiyatlardan tabi ki çok sayıda koltuk satacak halleri yok. Kaç gündür Instagram hesabından kampanya yapacağım yapacağım diye bas bas bağırdı. Son gün de uygulamadan yarın kampanya olacağını söyledi. Armut piş ağzıma düş derseniz hiçbir şekilde pgs den ucuz bilet alamazsınız. Ben kaç gündür tetikte bekliyorum kontrol ediyorum. Kampanya olur olmaz 1079 tl ye gidiş dönüş Almanya bileti aldım. Sıkı takip ederseniz bilet bulunuyor. Pgs sayesinde 2019 da Brüksel'den 6 TL'ye dönüş bileti almıştım. Yani kampanyalar gerçekten yapılıyor ancak çok sınırlı bir koltuk var. Hızlı olan kazanır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tiflis, Düsseldort ve Viyana ucuz bilet buldum. Daha da bakacaktım ama sinirlendim. Özellikle Tiflis en ucuz ama uygulama ayrı saçmalıyor web sitesi ayrı saçmalıyor. Takvim görünümü göstermiyor, uygulama reset atıyor falan filan bir şey almadım. Altyapı kurmadan ortaya düşüyorlar her seferinde aynı kepazelik. Bu milletin vatandaşına her şey işkence. Her şeyi pahalı, meta zori, sürünerek alacaksın. Bize reva bu.
-
:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JohnnyBravo_ -- 14 Nisan 2023; 1:53:0 > -
:))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk kez bu kampanyada 4 kişilik aile biletini tek seferde 400 TL’den alabildim. Önceki kampanyalarda 2’den 4’e çıkınca indirim kayboluyordu. Bunu düzeltmeleri güzel oldu. Bu Yaz için yüzde 50 yurtdışı kampanyası bekliyoruz, hadi be pegasus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14-18 Mart balkanlarda benim gitmedigim 2 ulke vardi uzun suredir bakiyordum.Sonunda yakaladim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
esb-dme yok, esb-tbs yok yine
-
Amsterdama almaya çalıştım tüm biletler satılmıştı bile. Neyse ki Viyanadan alabildim Kasım ayına.
-
Şubat ayında Tirana aldım,sizce nasıldır? Gidilir mi Şubat'ta?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X