nereye aldınız 400 tl bileti? |
Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa (6. sayfa)
-
-
Yurtdisindan bakiyorum hic ucus yok gozukuyor anlamadim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kisi izmir londra 1600'e geldi. 11-12-13 aralikta londra'dan turkiyenin herhangi bir yerine ucuza bilet bulabilirsem ingiltere hayalimi gerceklestirecegim bakalim :)
Bilet detaylari, 400 ana fiyat. valiz ekledik dogal olarak 720 tl oldu, flex 22 tl. Iki kisi olunca 1560 falan oluyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendM -- 14 Nisan 2023; 14:15:31 > -
Rynair e bakın, Dalaman a uçuşları var ya da ucuza bir avrupa ülkesine uçup oradan memlekete ucuz uçuş ile konbin yapabilirsiniz. Tabi yine bagaj ücreti çıkacak ama rynair biraz değiştirmiş gibi small bag gibi koltuk altına sığacak yeni ölçü getirmiş fakat 5 eu farkla 10kg kabin bagajı eklenebiliyor.
Rastgele bakındığım bir fiyat 27 nisanda ;
Dalaman to Bratislava
17:45
Dalaman
Duration 2h 35m
19:20
Bratislava
Flight no.FR 7144 €14.99
-
Hocam o bölgedeki sınır durumlarına hakim gözüküyorsunuz bir şey danışmak isterim.
Eşim ve ufak çocuğum ile birlikte Üsküp'e gidiş ama Priştine'den dönüş bilet aldık. Yani bir şekilde priştineye geçeriz diye düşündük mesafe çok kısa otobüs falan buluruz dedik ama. Belki araya da Tiran yaparız dedik çünkü 5 günümüz.
Bu denklemde ne önerirsiniz sorun yaşamadan gezmek için. Araba da kiralayabiliriz. Hani Üsküpten araba kiralayıp 1 gün Tiran yapıp ondan sonra Üsküp'e döndükten sonra otobüsle Priştineye geçebiliriz herhalde. Öyle genel bir tavsiye de olur :)
-
İspanyaya alabilen oldu mu hiç?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üsküp aldım gidiş dönüş 900e, martta Üsküpteyiz artık. Tek başıma ilk defa çıkacağım, medaklayim bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üsküp'ten araba kiralayıp Üsküp-Tiran-Kotor-Prizren-Üsküp rotası yapmıştık pandemi öncesi.
Sınır geçişlerinde bir sorun yaşamadık.
Birkaç tavsiye vereyim. Üsküp-Tiran arası süre uzun, dağ yolları da mevcut, hele ki kış mevsiminde gidecekseniz kar vs sebebiyle daha da zorlaşabilir işler.
Bu sebeple araya durak olarak Ohri'yi ekleyin derim. Hem güzel bir yer görmüş olursunuz hem de dinlenme olur size.
Tabi Tiran dönüşü yine o 5-6 saatlik yol sizi bekliyor olacak.
Arabayı kiraladığımız sayfayı da atayım:
-
Herhangi bir tarihte herhangi bir yere uçuş kaldı mı acaba? :)
-
biz bosna karadağ tatili yapmıştık orada kotor budva vs oraları gezdik onlara bu sefer gitmeyeceğiz gibi :).
Bu durumda bizim de Priştine'den kiralayıp belkide Priştina- Üsküp ohri sonra Tiran yapıp oradan da geri priştine ye dönmek lazım gibi.
-
Mart hangi gun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24u gidiş 25i dönüş ya maalesef 26dindaki bilet pcden bakıp mobilden alırken uçup gitti elimden, günübirlik Üsküp yapacağım artık ölücülükten hocam :D
Ben de bulabilsem cuma akşam pazar akşam arası Belgrad ya da Tiran alacaktım ama bir türlü siteyi kullanamadım sabah 10'da. Bayramda gideyim neyse dedim, 550 dolar biletler
-
İspanya ve hollanda ucuza hiç rastlamadım. Hem uzak hem de uyguna kopenhag oluyor hep
Merhabalar bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. Bu rotayı araba kiralayarak mı yapabiliriz yoksa ulaşım imkanı mümkün mü? Aydınlatırsanız sevinirim
İnstagram'dan ucuza.ucak hesabını takip edin arkadaşlar. Adamlar önceden haber veriyor
Lyondan dönüş aldım 3 kişi 3250₺ ye geldi gidişde cenevre aldım 1250₺ ye 4500₺ ye 3 kişi git gel oldu isviçreye bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X