< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa (8. sayfa)
-
-
otobüsse, hiçbiryerdrn taz alamazlar. gümrük çıkışında, otobüsler beklemiyormuş. ama şoföre sorup, rica edip belki yaptıravilirler.
selanikte malesef bildiğim yer yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmaz o zaman hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ilk defa vize alacaksanız ve eviniz veya arabanız yoksa almanya ve ingiltere vermiyor diye biliyorum,ben almanya'dan alamadım bu sene başında.
-
10 yıllık memur olsak, bankada paramız olsa, ev-araba olmasa da vermezler mi vize?
-
memurlara nasıl muamele yapıyorlar bilmiyorum maalesef ama ilk defa alacaksanız ve garanti olsun diyorsanız ispanya ve italya'yı araştırın derim.
-
Evim arabam var ama hiçbirini göstermedim. Bankadakilerin de yarısını gösterdim, diğer bankaya gitmeye üşendim. Ocak ayında isveçten tek giriş 3 hafta, 2-3 hafta önce de avusturyadan 3 ay multi aldım. İsveç ilk şengen vizemdi ancak 10 yıllık amerika vizem var etkisi oluyordur büyük ihtimalle
Memur musun hocam?
kampanya bitti mi arkadaşlar
-
gezmek için madrid mi barselona mı arkadaşlar ne dersiniz?
-
barselona
-
Kampanya ile dün ve bugün alabilen var mı ya? Aylık görüntüleme çalışmıyor mobilde, biletler de aadece mobilde gözüküyor deniliyor, nasıl bulacağız bilet anlamadım
Almanya bende de sıkıntı yarattı ve 80 bin dolar gösterdim + amerika oturma iznim var Türk görünce red verme odaklılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni kampanya gelmeyecek sanırım,hiç bildirim gelmedi uygulamadan.
-
Vize konularını konuşabilieceğim bir altbaşlık var mı?
-
1 Euro kalmadı sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7 yıldır yaptığım gözlem ve vize başvurularımın özeti; vize alıp almamak tamaaaaamen şans! aksini iddia etmek abest kaçar.
Kıyak yaptınız, peki sonuç?
-
Ikisini de yapın, tren bileti git gel 18 euro (hızlı tren 2.5 saat sürüyor)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X