Hocam uğraşmış çok da güzel yazmışsınız öncelikle çok sağolun. Planımı çok büyük ihtimalle sizin bu plan oluşturacak :). Ancak biz gidiş Priştine, dönüş Üsküp aldık. Sorum şu bu planların hepsini priştineden araba kiralayarak yapabiliriz diye düşünüyorum. Genel olarak Priştine gidiş Üsküp dönüş olduğu için bu rotayı nasıl revize etmek mantıklı olur :) Üşenirseniz yazmaya yine anlarım tekrardan sağolun |
Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa (7. sayfa)
-
-
hocam selamlar nasılsınız ? ayıp olmazsa size danışmak istedim. cevap veremezseniz hiç sorun değil. kurban bayramını kapsayacak şekilde 10 gün balkanları gezmek istiyorum. eşim ve oğlum ile birlikte ilk kez yurt dışına çıkacağız. saraybosnaya gidip mostar - kotor - budva - tiran 'dan dönüş olacak şekilde bir tur mantıklı mıdır? araç kiralayarak gezersem sorun yaşar mıyım?
-
Çok sağolun, yani bileti o kadar acele ve hızlı aldık ki inanın ben bile sonradan farkettim kusura bakmayın :) Yine de yukarıda yazdığınız rotayı belki de tersine çevirip yerleri sabit bırakıp uygulamaya calısırız . Tekrardan emeğinize sağlık.
Çarşamba 22:00-21:50 Sabiha Gokcen - Priştine
Salı 09:50- 13:25 Üsküp - Priştine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapsekilitayfur -- 15 Nisan 2023; 16:18:24 > -
Hocam merhabalar, rahatsız ediyor isem affola. 6 öğrenci arkadaş İzmir Üsküp , Saraybosna - İstanbul şeklinde biletleri aldık ama ara geçişler sıkıntılı demeniz bizi biraz korkuttu. Nasıl bir yol izlemeliyiz acaba tecrübelerinize dayanarak bizlere ne söyleyebilirsiniz? Teşekkür ederim şimdiden…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ben bordo pasaporta sahibim,KKTC’de okuyorum. Daha önce kktc harici hiç yurtdışına çıkmadım herhangi bir vize vs geçmişim yok. Kolay vize alıp gezebileceğim,bu kampanyadan yararlanabileceğim bir yer var mı tavsiye verebilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bilet almayı geçtim fiyat bile göremedim günlerdir. Bunun bir püf noktası var mı?
Yine çoğu kişinin vize işlemleri nedeniyle gidemicek patlıcak biletleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamanız güncel olacak (bildirimleri sıkı takip için - bir gün öncesinden bildirim atmıştı Pegasus)
Genel olarak gece 00.00'da pusuda olacaksınız. (Aksi belirtilse de genelde kampanya başlangıçları öyle oluyor)
Bilet alımı sırasında tereddüt etmeyeceksiniz, gidebileceğinizi düşündüğünü bileti hemen-anında-şak diye alacaksınız. (Pegasus 24 saat içinde iptal ettiğiniz bileti sorunsuz iade ediyor)
Seyahat ile ilgili instagram ve telegram sayfalarını/kişilerini takip edeceksiniz. (Bunu çok soran olmuş bana özelden, arkadaşlar gözünüzü seveyim sosyal medyada sadece kedi videosu mu izliyorsunuz, tiktokta mı takılıyorsunuz siz?)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 16 Nisan 2023; 11:43:57 > -
Vize çıkmıyor mu ? Bu sene 2 defa aldım, çıkmayan da duymadım etrafımdan
Hocam çok çok teşekkürler zahmet verdim. bende iyiyim. tek bir problem yaşıyorum. araç kiralama Saraybosna'dan alıp Tiran'da bırakacak şekilde anormal pahalı oluyor. bu durumda yaptığım araştırmalarda en uygun kosova gözüküyor. gidiş ve dönüş uçak biletlerini Kosova'ya alıp oradan araç kiralayıp tüm bu rotayı dolaşmak mantıklı olur mu? ya da farklı bir öneriniz var mıdır? tekrar teşekkürler.
-
Merhabalar arkadaşlar,
Ailemiz bir tura katılıyor. Malum ekonomik şartlar belli, iPhone almak istiyoruz ama hangi Balkan ülkesi daha ucuzdur bu konuda.. tecrübe eden varsa yazarsa çok sevinirim. Tek atımımız var iyi kullanalım dedik
Rota:
Kavala/Selanik, Üsküp/Tetova(Yunanistan) Ohri-Struga (Makedonya) Tiran (Arnavutluk), Ulcinj Bar Budva kotor dubrovnik (Hırvatistan) treninde Mostar poçiyel Saraybosna (Bosna) belgrad Sırbistan ve Sofya Bulgaristan
onedioTürkiye'nin Vize Problemi! Reddedilme Oranı 7 Yılda 5 Kat Arttıhttps://amp.onedio.com/haber/turkiye-nin-vize-problemi-reddedilme-orani-7-yilda-5-kat-artti-1101292
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ben olsam selanikten alırdım. yunanistan çıkışında, ab dende çıkılıyor diye biliyorum. çıkışta globalblue den vergi iadeside alırsınız.
bence buna odaklanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X