Şimdi Ara

Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
13
Favori
24.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam selanik ve diğer Yunan şehirlerinde ulusal 2 teknoloji market var. Biri Kotsovolos diğeri Public. İkisinde de gğvdnli bir şekilde alabilirler vergi iadesi içi de gerekli evrakları verirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kayinpederin Almanya vizesi çıkmadı, biletleri iptal olacak, benim yeşil pasaportum var, biletlerini ben kullanabilirmiyim

• muyas M kullanıcısına yanıt

tabi ki hayır

• hiçbir uçak bileti, otel rezervasyonu olmadan shengen vizesine başvursak çıkar mı? yani vize çıkarsa gezerim düşüncesi var. devlet yeşil pasaport vermiyor 10 yıllık memuruna :(

• conqierors kullanıcısına yanıt
    Otel rezervasyonsuz ya gidis donus rezervasyonu olmadan çoğu ülke kabul etmiyor.Özellikle İtalya rezervasyonu da kabul etmiyor kesin bilet istiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hollanda'dan davet aldık eşimin akrabalarından. Anne baba ve bebek gideceğiz. Ev olarak taksitleri devam eden Toki dairemizi, arabamızın ruhsatını, bankadaki parayı, benim işyerime ilişkin dokümanları vs göstereceğiz. Eşim ücretsiz izinde doğum nedeniyle. İzni bitmeden akrabalarını görelim dedik ama tecrübeli arkadaşlardan öneri alabilir miyim? Uçak bileti almadan başvuru yapsak Hollanda'ya vize çıkar mı?

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    İtalya değişmiş demekki , kesin bilet ibraz etmek gerekiyor

• CengizGurkan kullanıcısına yanıt

Hocam 18 euro'ya gidiş geliş bileti nasıl alıyoruz? Gişeden mi internetten mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre.karakus E kullanıcısına yanıt
    Renfe (İspanya'daki yht gibi düşünün)

• greenflash kullanıcısına yanıt
    Daha önce avrupa seyahatiniz olmadıysa vize almanız zor

• muyas M kullanıcısına yanıt
    Bende bunu yazdım geçen bilet alanların çoğu iptal olucak vize alamadıkları için

• normal vize ile shengen vizesi farklı değil mi ? sonuçta biletim var, otel rezervasyonum var vize almalıyım. Ancak ileri tarihli bir gezi düzenlemek istiyorum shengen'e başvurmam gerekir. Olması gerek miyor mu ? bilmediğim için soruyorum. hem üniversitede örgün öğrenciyim, hem 10 yıllık memurum shengen çıkmaz mı Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa  en iyisi bayramdan sonra bir başvuru yapayım, biletlere de bakayım kampanya denk gelirse alınabilir.

internette şöyle bir istatistik var, ne kadar doğru bilemiyorum.

Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa

Normal vizeden kastınız nedir?

• jahnny J kullanıcısına yanıt

bana %90 red gibi geldi :D

avrupaya gideceksen sadece shengen vizesi mi var? turistik vize vs. sadece ülkeye özel bir vize yok mu ? bilmediğim için soruyorum.

Romanya ve Bulgaristan'ın özel durumu var diye hatırlıyorum sadece. Bu 2 ülke kendilerini ziyaret etmeniz için Schengen değil turistik vize veriyor. Bununla birlikte mevcut Schengen vizesini kabul ediyor.

Onun dışındaki ülkeler Schengen vizesi veriyor.

• 2 gün gezelim desek vizeler , bilmemneler 150 sayfa döküman hazırla.

Bu hale düşürenlerin..........

Romanya ve bulgaristandan diğer avrupa ülkelerine geçerken sınırda vize kontrolü mü oluyor ?

• last_uk kullanıcısına yanıt

Daha başvuruda eksik belge bulurlar uğraş dur :) avusturya isveçe verdiğim biometrik fotoyu kabul etmedi, neymiş boyutlarını farklı istiyormuş. İsveçe aldığım seyahat sigortasının aynısını kabul etmedi, neymiş covid dahil istiyormuş. Ne covidi ya pandemi bitmedi mi ? diyorsun ama nafile

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Romanya ve Bulgaristan Schengen bölgesinde olmadığı için kontrol oluyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.