< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa (4. sayfa)
-
-
Evet aldık. Kontrol ettim şuan var hala 25 şubat 31 şubat gidiş olarak 530 liraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hergune yer yok diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaman ve saatler pek iyi değil ama ocak ortasına Tiran gidiş Üsküp dönüş Flex dahil 900 Tl ye aldım. Kısa zamanda ayarlayabileceğim kimse yoktu , en kötü tek başıma gezerim 👍. Haber verdiğiniz için teşekkürler.
ucuza bilet yok ya kalmamıs herhalde :/
Kabaca 1,5 saatimi yedim. Asla ucuz gidise ucuz donus bulamadim. yalan dolan bu kampanya, muhtemelen 75000 biletin 5000 tanesi falan uyumlu biletler harici cer cop. 750 liraya gidip 5000 lira donus istemek nasil bir kafadir?
-
Çok teşekkür ederim uyarınız için , pek takip etmiyorum bu konuları , hiç bir fikrim de yoktu. 1 adet Tiran dönüş bileti buldum 440 tl ye, onu da aldım. Henüz bir tur planım da yoktu zaten çok spontane geliştiği ve çok vakit olduğu için. Duruma göre değişiklik yapabilirim. Tekrar teşekkür ederim.
Geçmiş yıllarda daha iyiydi bu kampanya.
Merhaba hocam hangi firmalar yurtdışına araçla.cikisa izin veriyor Gürcistan'dan Azerbayacana da gitmeyi düşünüyorum da arabayla
Saat 10:00 da satışa sunacağım diye 8:00 de ilan et, gece 01/02:00 satışa aç!
Bana 15:00 mail at bildirim yap??
Bir günde doğru iş yapın arkadaş! hep yamuk...
-
2 kişi Zurich'e Mart ayı pazar günü bulunca 400'er liradan aldık ama dönüş yok :D Neredeyse çevresindeki her şehire baktım yok malesef. Muhtemelen Milanodan daha sonraları başka bir kampanyayla dönüşü de alırım. Şu an için yaptık bakalım bir delilik ama en azından flex aldım ne diyim :)
-
2-3 gün öncesinden belliydi. Herkes 00.00 da pusudaydı...
-
Flex eklenerek alınan bilet iptal edilmek istenince ne kadar kesinti oluyor bilgisi olan var mı? Vizem olmadığı halde vizeli yere bavul dahil olan pahalı biletten aldım pişmanım bavul sonradan eklenebiliyormuş meğer. Vizeyi alamazsak zarar büyük olacak :/
Sürekli kendi sayfasını yada bu konuları takip etmek mi lazım, nasıl haberdar olacağız?
Mail ile yada uygulamasından bildirim düşüyor, anca haberdar oluyoruz.
-
İnstagramda belirli sayfalar var onlar sızdırıyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X