< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa (2. sayfa)
-
-
site o kadar yavaş ki kapattım ben de. takvim moduna da geçiremedim yavaşlıktan. zaten bir bilet 400tl iken dönüş 1300tl ye geliyor herhangi bir tarihte 1000tlye gidişler var zaten yaklaşık aynı fiyat
-
Hocam ödeme adımında mı düşüyor indirim yoksa direkt gözüküyor mu
-
Direkt gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tşkrler cevap için
-
Londraya 406 tlye bilet var. gidiş dönüş 1100 tlye buldum almaya çalışıyorum
-
Gece 1 de başladı satışlar.
Barselona gidiş dönüş 800 tl ye aldım.
Antalya Londra gidiş dönüş 1100 tlye
ve antalya Berlin gidiş dönüş 1400 tlye aldım.
Gece bir çok bilet aşırı uygundu (Helsinki , stockholm biletleri gidiş dönüş 800 falandı ama hangi birini alacağımı şaşırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Site kağnı gibi..Vize olayı olmasa halen 1.200 TL londra var mart 2024 için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 13 Nisan 2023; 11:1:28 > -
Geçen seneki kampanyada Münih-Prag yapmıştım. Viyana’ya zaman kalmamıştı.
Bu sene de Viyana-Budapeşte yapacağım. Viyana gidiş, Budapeşte dönüş 1100 TL.
İspanya biletleri çabuk bitti sanırım. Ben gece 2 gibi bakmama rağmen çoğu bitmişti. Bazı tarihlerde uygun bilet vardı, onda da dönüş pahalıydı.
Unuttum dün gece başladığını. Bilsem ben de gidiş dönüş alacaktım. Hangi tarih için aldın hocam ?
-
şu an biletler eski fiyatlara döndü sanırım.Avusturya-Barcelona-prag bilet bulan varsa haber verebilir mi
-
atina ya bakabilirsiniz.
hocam hangi tarih
-
Yanlış bilgi hocam, gece 2 gibi satışa çıktı 1 eur+vergi ama pegasus sabah duyurdu kampanyayı, duyurulduğunda zaten doğru düzgün yer kalmamıştı. Ben sahurda aldim birkac farklı tarihe saat 4 gibi. Ki o saatte bile popüler tarihler bitmişti.
Düsseldorf Stuttgart Hamburg halen uygun fiyatlara var. Ben sömestr için 1200’e gidiş dönüş aldım. 800 bandına yer az kalmıştı. Her şeye rağmen seviyoruz bu kampanyayı.
Hocam nereden ve tam olarak hangi tarihe aldınız?
-
web sitesi çalışmıyor.Uygulamada ise gidiş ucuzsa dönüş pahalı ya da tam tersi.
-
Gidiş dönüşü 1000 tl'ye alan var ben sabiha gökçen - zürih'e tek yön 1600 TL'ye bulabildim en ucuz.
-
takvim görünümünü nereden yapıyoruz hocam
-
Çağrı merkezinden bilet alınabilir mi ? Uygulama hata veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X