< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pegasus 1 Euro+Vergi Avrupa (3. sayfa)
-
-
Bunlar olmadan zaten vize vermiyorlar :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 kişi, İstanbul - Almanya gidiş dönüş şubat için 2bin tlye aldım ben sabah 8 gibi,
-
yeşil pasaportum geçse düşünmeden ben de alacaktım :/
Geçen sene bu tarz kampanyayı yazın da yapmışlardı o yüzden şu an hiç acele etmiyorum
-
Bunları zaten sağlamanız lazım ama yine de vizenin onaylanacağına dair bir garanti vermez bunlara sahip olmanız.
-
italya haziran 7000 tl den asagı yok ,daha uyguna bulan varmı?
-
Vizesiz bir saraybosna var sanırım alayım dedim oda yüksek çıkıyor, biz kaçırdık mı acaba?
-
Haziran ayı bu kampanyaya dahil değil.
-
Asla bilet bulamiyorum, istanbul cikisli londra amsterdam baktim yok. gidis var uyguna donus yok.
-
İstanbul londra gidiş ne zamana var? Önceden bulmuştum alamadım daha da alamıyorum. Dönüş aldım gidiş yok.
-
Aralik ortasi cok var hocam.
-
Ailem öğretmen emeklisi 2010da almışlardı yeşil pasaportu annem aldigi sene orta avrupa turunda kullanmıştı babam hic kullanmadı onlar geçmiyor mu artik neden öyle dediniz? 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İngilterede yeşil geçmiyor brexitten dolayı o yüzden öyle dedi
-
brexitten önce de geçmiyordu. Brexitten önce schengeniniz olsa bile ingiltere için ayrı almak lazımdı diye biliyorum. Kanada, amerika gibi ingiliz ülkelerinde yeşil pasaport hiçbir zaman geçmiyor :/
-
Kanada ve amerika ne zamandan beri ingiliz ülkesi oldu :d
Diğer dediğiniz doğru evet baktım eskiden de giremiyormuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klasik Pegasus onlarca farklı kombinasyon deniyorum sabahtan beri olan boşa giden zamanıma oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla iki telefondan bakiyorum, asla uyumlu gidis gelis ucus bulamadim, asla.
-
Biz sömestır için 31 ocak 6 şubat İSTANBUL - STUTGART kişi başı 1250 ye aldık gidiş dönüş. Saat 12 gibi
8 kişi.
İptaller olabilir arada yenilemek takip etmek faydalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X