Şimdi Ara

İsviçre ziyareti ve vize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşim ve oğlumla birlikte temmuz ayında İsviçre'ye 16-17 günlük bir aile ziyareti seyahati düşünüyoruz. Daha önce hiç yurt dışına çıkmadığım için sıkıntılı ve tedirginim. Sizlerden kendime yardım bekliyorum.

İsviçre'de eşimin 2 tane dayısı var(İsviçre vatandaşları). Buradan davet alarak gideceğiz. Dolayısıyla tamamen herhangi birinin evinde konaklayacağız.

Ben burada maaşlı olarak 8 senedir aynı yerde çalışıyorum. Eşim ev hanımı ve oğlum 5.5 yaşında. Eşim İsviçre doğumlu ve 12 yaşında Türkiye'ye dönüyor.

1-Bu şartlarda vize alabilir miyim? Bir engel çıkar mı?

2-Bahsettiğim kişilerin yanında kalacağımız için vize yüklü miktarda banka hesabına ihtiyaç duyar mı?

3-Eğer ihityaç olursa bu meblağ ne kadar olmalı ve söylediğim tarihlerde seyahat planladığımız için hesabıma parayı ne zaman yatırmam gerekir?

4-İsviçre'den davetiyeyi yazdıktan sonra bir yere onaylatmaları gerekiyor mu?

5-Davetiye haricinde herhangi bir şey göndermeleri gerekiyor mu?

Dostlar gerçekten sizlerden akıl almak için yardımlarınıza ihtiyacım var. Bir şeyler karalayıp beni aydınlatabilirseniz çok memnun olurum.

Allah razı olsun.

• isviçre türklere en zor vize veren ülkelerin başında gelir, ayrıca akrabanız olması bu işi iyice zor sokar,

size tavsiyem italyadan tatil yapıcakmış gibi otel rezervasyonu, ve uçak rezervasyınları yapın ve vizenizi italyadan alıın i daha sonra italyadan vizenizi aldıkdan sonra italyaya uçun , italyadanda atlayın isviçreye geçin,

hatta vize aracı şirketi ile temasa geçin konsolosluğa mülakata gitmeden bile aracı şirket aralığıyla italya vizesi alabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hella

isviçre türklere en zor vize veren ülkelerin başında gelir, ayrıca akrabanız olması bu işi iyice zor sokar,

size tavsiyem italyadan tatil yapıcakmış gibi otel rezervasyonu, ve uçak rezervasyınları yapın ve vizenizi italyadan alıın i daha sonra italyadan vizenizi aldıkdan sonra italyaya uçun , italyadanda atlayın isviçreye geçin,

hatta vize aracı şirketi ile temasa geçin konsolosluğa mülakata gitmeden bile aracı şirket aralığıyla italya vizesi alabiliyor

Aynen bu sekilde yapabilirler fakat ilk schenegn vize basvurulariysa kendileri basvurmalari gerekmiyor mu? Ben en azindan oyle biliyorum. Eger ilk kez basvuruyolursa sahsen basvuru gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

quote:

isviçre türklere en zor vize veren ülkelerin başında gelir, ayrıca akrabanız olması bu işi iyice zor sokar,

Aynen bu sekilde yapabilirler fakat ilk schenegn vize basvurulariysa kendileri basvurmalari gerekmiyor mu? Ben en azindan oyle biliyorum. Eger ilk kez basvuruyolursa sahsen basvuru gerekiyor.

italya , almanya, fransa, polonya şahsen başvuru gerekmiyor

• quote:

Bu şekilde yaptığımız zaman bilet fiyatı x2 oluyor maalesef. Geri döneceğimize inandırmanın bir yolu yok mudur? Düzenli banka defteri ne bileyim seyahati karşılayacak miktarda bankada para göstermek v.s.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaclk

quote:

Bu şekilde yaptığımız zaman bilet fiyatı x2 oluyor maalesef. Geri döneceğimize inandırmanın bir yolu yok mudur? Düzenli banka defteri ne bileyim seyahati karşılayacak miktarda bankada para göstermek v.s.

iyi bir işin varsa uzun süreli çalışmış olarak, iş evraklarının hepsini eklersin, son 6 aylık banka hesap özetinide eklerin, belki bu şelikde alabilirisn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.