Şimdi Ara

İSVİÇREDEKİ MESLEKLER VE MAAŞLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

Hocam içimi okudun biz de gidelim :(

Ege dişten bi arkadaş Avustralya için sadece TOEFL istyorlar dedi sizin bilginiz var mı benim ülkeden umudum kalmadı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daneres kullanıcısına yanıt
    Avustralya toefl, ielts ister hocam tabi. Biz almancadan devam isviçre, hollanda, almanya hedef belli. Krauzberg’te killa hakan’a da uğrarız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Almanya'da tıp gibi mi hocam sadece dil mi önemli  

• Daneres kullanıcısına yanıt
    Approbation alırsanız geriye sadece çalışma izni kalıyor hocam. 1 yıllık yetecek paran ve dilin varsa sorun yok

net hocam brüt için 70 frank koyunuz üstüne 

• İsviçre'de doktor olsam her ay CLA 180 çekerim

• he ya adamın haberi olsa keşke beni okutur direkt orada

• Hocam FIFA’da Fransa oynuyorum hep orda da sol stoper kimpembe müdahaleleri hoşuma gidiyor oyunda  

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam benim baba tarafım isviçreli ve kendileri hala daha isviçredeler. Yaklaşık 50 sene önce büyük dedem oraya gitmiş ve orada yaşamaya başlamışlar. İnanın hala daha ırkçılığa maruz kalıyorlar ancak bu ırkçılık direkt olarak yüzünüze söylenen tarzda değil, gözlerle, beden diliyle adeta senden tiksiniyorum, sen kimsin ki gibi sözleri yansıtmasına benziyor. Doktor olarak oraya gidebilirsiniz ki bu inanılmaz zor ancak diyelim ki gittiniz, hastalarınız sizin türk olduğunuzu öğrendiğinde bir diğer doktordan randevu almaya çalışabilir.

Onun dışında bu yazdığınız maaşlar brüt maaşlar, isviçre pat bir vergi koyuyor ve maaşın neredeyse yarısı gidiyor. İsviçre dünyanın en pahalı ülkelerinden biri ancak yine de aldığınız maaş yetiyor. Hele bir de doktor olarak hiçbir sıkıntı çekmezsin. Araba almak abd kadar kolay değil ama türkiyeden kolay. Onun dışında gayet iyi bir ülke. Bu bahsettiğim ırkçılık olayını almanyada ırkçılık yaşayan türkleri dinleyerek az çok anlayabilirsiniz. Benzer şeyler çünkü.

• Doktor koymuş hocam yine haklısınız

• İsviçre diyor ki ordu tıplı gel burada cerrah ol 4 kolunu açtı 30000 frank maaş bordro haydi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.