yorumlarınız ortalama frank brüt cinsinden Asgari ücret: 3500 Frank Tiyotra oyuncusu: 6500 Frank Öğretmen: 7000 Frank Pilot: 13000 Frank Kaynakçı: 6000 Frank Markette çalışan: 4500 Frank Eczacı: 12000 Frank Hemşire: 7000 Frank Halkla ilişkiler müdürü: 9600 Frank Polis: 5500 Frank Makine mühendis: 9000 Frank EE mühendisi: 9500 Frank Endüstri mühendisi: 8000 Frank Ziraat mühendisi: 8000 Frank Kimyager: 7000 Frank Avukat: 12000 Frank Kuaförde çalışan: 4500 Frank Pratisyen hekim: 16000 Frank Uzman doktor(göz): 25000 Frank Diş doktoru: 19000 Frank Gazeteci: 5500 Frank Araba tamircisi: 5500 Frank (değişken) Finans danışmanı: 9000 Frank İnşaat işçisi: 4500 Frank Vinç operstör: 7000 Frank Yazılımcı: 10000 Frank Sekreterlik: 4000 Frank kaynak: |
İSVİÇREDEKİ MESLEKLER VE MAAŞLARI
-
-
Napim -
böyle işlemiyor orası orada 10000 tane faktör var en yakın arkadaşım oralı oradan biliyorum bu tarz videolardan heves yapmayın
-
yazılımcı aylık 80k tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne gibi faktörler var örnek veriri misin bilgi paylaşımı için
mesela ben doktorluk için söyleyim almanca b2-c1 seviyesinde olmak yeterli şu an
diğer meslekler için de şartları bilenler söyleyebilir
-
nerede boş konu varsa bu adam konu sahibi sal artık şurayı neyi savunduğun belli değil -
boş konu olduğunu düşünmüyorum
-
Maaşlarla ilgili konularda nedense hep ankaratıplı var. Yurt dışı hayalin mi var merak ettim
-
Aslında oturum alıp gitmek çok zor değil sanırım. İş kurmak vs gibi çok yöntem var tabii hepsi paradan geçiyor -
Konu ilgimi çekti up
Boş konu diye çene yapmayın
Adam bilgi veriyo siz hala boş işler peşindesiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysinavci -- 22 Ocak 2021; 19:17:50 > -
yahu hiç düşünemiyorlar türk lirasının ismini frank'e ya da euro'ya değiştirsek paranın değeri artar
-
2019 verilerine göre 8.57 milyon insan var orda. Biz koşuyoruz 85 milyona . Ne kadar az kişi o kadar daha az rekabet ve pastadan daha büyük pay.
-
Tamam reis en fazla maaşı doktorlar alıyor inandık, n'olur artık maaş konusu açma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıne gibi faktörler var örnek veriri misin bilgi paylaşımı için
mesela ben doktorluk için söyleyim almanca b2-c1 seviyesinde olmak yeterli şu an
diğer meslekler için de şartları bilenler söyleyebilir
isviçre genel olarak ırkçı bir ülke, isterse c2 olsun almancan farketmez üstüne üstlük fransadan ve çeşitli yerlerden geçiş yapan çok sorbonnedan'dan falan adam alır ankara tıp, hacettepe vs gibi ünilerden alacaüına yaşam pahalılığı, ülkenin siyasi tutumu, uyuşturucu ticareti vs çabası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100net100k -- 22 Ocak 2021; 20:5:51 > -
Nüfusu yönetmeyi bilirsen kalabalık olmak her zaman iyidir -
GTU CENG MEZUNU MÜHENDİS KAÇ K MAYIŞ ALIYOR ONU GÖREMEDİM -
yurt dışı hayalini bilmem ama para hayali var
-
Ankaratıplıyı geçen başka konuda gördüm (siyasi bir konuydu, ankaratıplı sadece görevini yapıyordu bir troll olarak) yeni mezun bilgisayar mühendislerinin 13k liradan aşağı maaş almadıklarını söylüyordu ilk gördüğümde h.....ktr ordan dedim çünkü abim 10 senelik tecrübeli bilgisayar mühendisi ve şuanda bile 13k maaş almıyor yani salladığı bariz belliydi. Tam cevap verecektim o konuda, bir baktım ankaratıpçımız mesajını silmiş neden acaba :)))))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 22 Ocak 2021; 19:53:53 > -
Hocam sadece Almanca istediklerini sanmıyorum öyle olsa Türk hekimler niye Almanya’ya gitsin Almanya uzmanlar 6-7k€ veriyor İsviçre 40-45k€ Başka koşullar. Vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ama domadesin danesi 15 frang yegenim
nerede boş konu varsa bu adam konu sahibi sal artık şurayı neyi savunduğun belli değil
|
Napim
|
böyle işlemiyor orası orada 10000 tane faktör var en yakın arkadaşım oralı oradan biliyorum bu tarz videolardan heves yapmayın |
boş konu olduğunu düşünmüyorum |
Konu ilgimi çekti up
Boş konu diye çene yapmayın Adam bilgi veriyo siz hala boş işler peşindesiniz |
Benzer içerikler
- iktisat mı işletme mi
- ayt matematik nasıl fullenir
- tus başarısı en yüksek üniversiteler
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
- koç ilk 100 bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X