Şimdi Ara

İsviçreden alınma unlocked Iphone4 aktivasyon sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KARDEŞ YANİ BU bouygues telecom KARTI OLMADAN ACILMAZMI BAŞKA YOLU VARMI Bİ SÖLE ALLAH İÇİN YA DELİRCEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkavalyexx

KARDEŞ YANİ BU bouygues telecom KARTI OLMADAN ACILMAZMI BAŞKA YOLU VARMI Bİ SÖLE ALLAH İÇİN YA DELİRCEM

bence ugrasma yapalim senin cihazi simfree kullan pasa pasa ondan sonra istedigin hat ile aktive edersin telefonunu.
  • tm gzl diyon da ben gaziantep deyimm nasıl yapcan sımfree
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkavalyexx

tm gzl diyon da ben gaziantep deyimm nasıl yapcan sımfree

mesaj attim
  • Arkadaşlar bendede aynı sorun var. kanadadan alınma mc606c/a kodlu simkilitsiz iphone ama itunesa bağladığımda aynı hatakarı veriyor. taktığım simkartları ben kestim ama eşimin ve arkaddsımın iphone4unde calısan 2 ade simkart ile denedim aynı hata. nasıl asabilirim bu sorunu bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archieduke

Arkadaşlar bendede aynı sorun var. kanadadan alınma mc606c/a kodlu simkilitsiz iphone ama itunesa bağladığımda aynı hatakarı veriyor. taktığım simkartları ben kestim ama eşimin ve arkaddsımın iphone4unde calısan 2 ade simkart ile denedim aynı hata. nasıl asabilirim bu sorunu bilgisi olan varmı.

jailbreak ile telefonu aktif edebiliyorsunuz nasil oldugunu bilmiyorum ama telefonu bu sekilde aktif edince sim yok sim karti takin seklinde hatalar verebiliyormus o yuzden imkaniniz var ise operatorun kendi sim karti ile aktif edin telefonu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.