Şimdi Ara

İsviçreden alınma unlocked Iphone4 aktivasyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda araştırdım fakat derdime net bir çare bulamadım.

İsviçreden kendime bir Iphone 4 16GB aldım cihazın unlocked olduğunu belirttiler alırken de. Inernetten part no ile kontrol ettiğimde unlocked olduğuna dair bilgilere ulaştım.

Cihazın
    Part No:MC603FD/A
    Model:A1332

cihazı getirdim vodafone sim kartımı internetten bulduğum şablonları kullanarak kestim ve sim kart yuvasına tam olarak oturdu.
    Sim kartı cihaza taktığımda itunes a bağlamamı istiyor.
    iTunesa bağladığımda ise
    "the sim card inserted in this phone does not appear to be supported "
    şeklinde bir hata mesajı çıkıyor ve cihazı aktive edemiyor.

Elimdeki cihaz unlocked mı locked mı , yada vodafone hattımla kullanmak için ne yapmalıyım.
    Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Saygılar

• Hatti takmadan denermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Hatti takmadan denermisin
    sim kartı çıkartıp cihazı açtığımda itunes ta.
    "there is no sim card installed in the iphone you are attempting to activate"
    şeklinde bir mesaj çıkıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETA

sim kartı çıkartıp cihazı açtığımda itunes ta.
    "there is no sim card installed in the iphone you are attempting to activate"
    şeklinde bir mesaj çıkıyor .

Alıntıları Göster
    Sim kartı taktığında Kilitli Sim yada Locked SIM deyip PIN girmeni istiyor mu?
    İstemiyorsa Sim kartını iyi kesememişsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Sanirim arkadas itunes'a baglayin ekraninda kalmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

Alıntıları Göster
    sim kartın pin sorgulamasını kapatmıştım.
    Başka bir telefonda tekrardan pin sorgulamasını aktif ettim.
    iphone 4 e taktım pin girmemi istedi pini girdim tekrar itunes e bağlamamı istedi bağladım fakat itunes ekranında yine
    yazısı çıktı.
  • Buyuk ihtimal hatali kestiniz sim karti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

Buyuk ihtimal hatali kestiniz sim karti
    Problem kesme işleminden kaynaklanmış sanırım yada elimdeki simkart fi tarihinden kalma Telsim kartı olduğundan da bu sıkıntıyı yaşamış olabilirim.
    Vodafone Cep shop tan bugün gidip bir micro sim aldım. Az önce telefona taktım pin girmemi istedi. pini girdim ve çat diye aktive oldu telefon..

kodlarına sahip cihazların Factory Unlocked olduğunu da teyit etmiş olduk.

Yardımcı olmak için çaba harcayan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Saygılarımla
  • quote:

Problem kesme işleminden kaynaklanmış sanırım yada elimdeki simkart fi tarihinden kalma Telsim kartı olduğundan da bu sıkıntıyı yaşamış olabilirim.
    Vodafone Cep shop tan bugün gidip bir micro sim aldım. Az önce telefona taktım pin girmemi istedi. pini girdim ve çat diye aktive oldu telefon..

Saygılarımla

Olduğuna sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Saygılarımla

Olduğuna sevindim :)

benim kadar olamaz :)
  • Senin adina sevindim. Gule gule kullan.
    1 soru sormak istiyorum.
    Bir arkadasim isvicrede apple store larin media markt magazalari icinde oldugunu soyledi. Bu dogru mudur?
    Yani sabit bir apple store magazasi yok mu sehrin icinde? İlla o buyuk magazalardan mi almamiz gerekiyor?
    Biraz bilgi verebilirseniz memnun kalirim. .
  • Kesinlikle yanlış bilgi , isvicredeki mediamarkt larda ve satürn deki tüm ürünler operatör ürünü. Ve içlerinde apple Store yok.

İsviçredeki apple store adresleri sadece bunlar.

Genf, Rue de Rive
    Rue de Rive 4
    CH 1204 Genf
    022 318 03 00

Zürich, Bahnhofstrasse
    Bahnhofstrasse 77
    CH 8001 Zürich
    044 213 18 00

Zürich, Glattzentrum
    Neue Winterthurerstrasse 99
    Einkaufszentrum Glatt
    CH 8301 Zürich
    044 832 81 00
  • quote:

Kesinlikle yanlış bilgi , isvicredeki mediamarkt larda ve satürn deki tüm ürünler operatör ürünü. Ve içlerinde apple Store yok.

İsviçredeki apple store adresleri sadece bunlar.

Genf, Rue de Rive
    Rue de Rive 4
    CH 1204 Genf
    022 318 03 00

Zürich, Bahnhofstrasse
    Bahnhofstrasse 77
    CH 8001 Zürich
    044 213 18 00

Zürich, Glattzentrum
    Einkaufszentrum Glatt
    CH 8301 Zürich
    044 832 81 00
    merhaba,
    size bir sorum olacak.
    isviçre zürih ten bir arkadaşım türkiyeye gelecek.
    iphone 4 16 gb siparişi vermek istiyorum ama size sorum olacak
    aldığım iphone 4g türkiye hattımla kullanabilirmiyim.
    simkilitlimi oluyor aldığım cihaz? türk lirası ile fiyatını biliyormusunuz?
    teşekkür ederim

• quote:

Arkadaşlar merhabalar;
    Forumda araştırdım fakat derdime net bir çare bulamadım.

İsviçreden kendime bir Iphone 4 16GB aldım cihazın unlocked olduğunu belirttiler alırken de. Inernetten part no ile kontrol ettiğimde unlocked olduğuna dair bilgilere ulaştım.

Cihazın

cihazı getirdim vodafone sim kartımı internetten bulduğum şablonları kullanarak kestim ve sim kart yuvasına tam olarak oturdu.
    Sim kartı cihaza taktığımda itunes a bağlamamı istiyor.
    iTunesa bağladığımda ise
    şeklinde bir hata mesajı çıkıyor ve cihazı aktive edemiyor.

Elimdeki cihaz unlocked mı locked mı , yada vodafone hattımla kullanmak için ne yapmalıyım.
    Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Saygılar

cihazın unlock oldugundan eminmisin..sanki hata orjinal sim kartı takın gibi bir hata..bu hatayı daha cok att kart kullanan jailbreakci arkadaslar alır..sizin boyle bir hata almanıza sasırdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: icmimarr

merhaba,
    size bir sorum olacak.
    isviçre zürih ten bir arkadaşım türkiyeye gelecek.
    iphone 4 16 gb siparişi vermek istiyorum ama size sorum olacak
    aldığım iphone 4g türkiye hattımla kullanabilirmiyim.
    simkilitlimi oluyor aldığım cihaz? türk lirası ile fiyatını biliyormusunuz?
    teşekkür ederim

Merhabalar;

İsviçrede Apple store larda satılan cihazlar simkilitsiz olarak satılmakta , bunların dışında alınacak cep telefoncu, swisscom,orange gibi operatorlerin dükkanlarından alıncak cihazlar sim kilitli olacaktır.
    Bu konuda arkdaşınızı uyarın.

Zürih'te iki tane Apple store var adresleri bunlar;

1-Zürich, Bahnhofstrasse
    Bahnhofstrasse 77
    CH 8001 Zürich
    044 213 18 00

2-Zürich, Glattzentrum
    Einkaufszentrum Glatt
    CH 8301 Zürich
    044 832 81 00

Bahnhofstrasse deki mağaza çok merkezi bir yerde, kolayca bulunabilir (Bahnhof Almancada Tren Garı anlamına geliyor, Zürih Tren garının olduğu caddede anlayacağınız mağaza)

Yine de mağaza çalışanlarına simkilitli olup olmadığını sorsun.
    İsviçrede satılan simkilitsiz iPhone 4 16GB ın kutusunda Part No:MC603FD/A yazar, buradan da kontrol edilebilir tekrardan.

İsviçre Apple store larında 16GB 769CHF, 32GB ise 899CHF den satılmakta. (1CHF:1,70TL idi en son aldığımda, CHF=İsviçre frangı)

Cihazı getirdikten sonra pasaport kayıt işlemini yaptırıp kullanabilirsiniz.

Fakat iPhone4 micro sim kart kullandığından elimizdeki standart simler büyük geliyor.
    Bu yüzden abone merkezinden micro sim kart almanız gerekecektir. Bir diğer yol da elinizdeki standart sim kartı keserek micro sim boyutlarına getirmek, ben internetten bulduğum bir şablonu kullanarak kesmiştim fakat sim kartım çok eski olduğundan ve yanlış kestiğimden çalıştıramamıştım. Şimdi piyasada hazır şablonlar var standart sim kartınızın üzerine etiket şeklinde yapıştırıp çizgili bölümlerden kesiyorsunuz. Merak edip fazladan 3-5 tane sipariş verdim bunlardan,kardeşimin kartını bu şekilde hallettik.

umarım yardımı olur ..

quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

cihazın unlock oldugundan eminmisin..sanki hata orjinal sim kartı takın gibi bir hata..bu hatayı daha cok att kart kullanan jailbreakci arkadaslar alır..sizin boyle bir hata almanıza sasırdım..

cihaz unlock herhangi bir problem yok.
    Benim kartımın eski , yıpranmış olması ve hatalı kesimden kaynaklanan bir sıkıntı olduğu ortaya çıktı. Vodafone dan aldığım micro sim kartı takar takmaz telefon aktive oldu zira. Kardeşime getirdiğim telefonda da uygun kesilmiş bir kartta problem olmadı., kolayca aktive edildi teledon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETA -- 7 Nisan 2011; 22:58:53 >

• Bende de Ayni Problem var MCFD/A 1332 Simlock suz Isvirceden Gelen I phone 4
    Karti Takiyorum I tunes a Baglanmak istiyorum ama I phonunuzda Gecerli Sim Yok diyor ???
    Dediginiz gibi Ben Sim i Taktigimda Benden Pin falan da istemiyor acaba Karti yalnis mi Kesmisler Shop da ???

Yardimci olabilirseniz Sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: magiclife33

Bende de Ayni Problem var MCFD/A 1332 Simlock suz Isvirceden Gelen I phone 4
    Karti Takiyorum I tunes a Baglanmak istiyorum ama I phonunuzda Gecerli Sim Yok diyor ???
    Dediginiz gibi Ben Sim i Taktigimda Benden Pin falan da istemiyor acaba Karti yalnis mi Kesmisler Shop da ???

Yardimci olabilirseniz Sevinirim
    amerıkadan unlocked iphone aldım Türkiyede Turkcell sim kardla aktıvıte edebılırmıyım acaba ? yoksa burdan at&t kardala mı aktıvıte etmem gerekıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bender20

amerıkadan unlocked iphone aldım Türkiyede Turkcell sim kardla aktıvıte edebılırmıyım acaba ? yoksa burdan at&t kardala mı aktıvıte etmem gerekıyo

unlocked oldugu icin fark etmez hangisi oldugu...

Not : Sim kartlari kendi yönteminizle keserken dikkat ediniz 2 cesit sim-kart mevcut birinde ortasindaki altin cip büyük digerinde kücük. Bunun icin internette her 2 hazir sablonda mevcut. Büyük altin chip lilerde genelde üst kismindan biraz kesiyorlar alt kismina dokunmuyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makarna75

quote:

Orijinalden alıntı: bender20

unlocked oldugu icin fark etmez hangisi oldugu...

Not : Sim kartlari kendi yönteminizle keserken dikkat ediniz 2 cesit sim-kart mevcut birinde ortasindaki altin cip büyük digerinde kücük. Bunun icin internette her 2 hazir sablonda mevcut. Büyük altin chip lilerde genelde üst kismindan biraz kesiyorlar alt kismina dokunmuyorlar...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi sorum olcak : bana fransadan iphone 4 32 gb geldi store çektim orjilan sim istiyo yani unlocked Iphone4 aktivasyon istiyo
    buna vodefone kartı takıyom olmuyo ne yapmam lazım bi cvp yazın ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkavalyexx

arkadaşlar bi sorum olcak : bana fransadan iphone 4 32 gb geldi store çektim orjilan sim istiyo yani unlocked Iphone4 aktivasyon istiyo
    buna vodefone kartı takıyom olmuyo ne yapmam lazım bi cvp yazın ne olur

Alıntıları Göster
    fransadan gelen cihazlar icin aktivasyon kartlari elimde mevcuttur. ayrica bouygues telecom sim kilitli cihazlari simfree yapiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 21 Eylül 2011; 21:55:59 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.