arkadaslar sonunda samsung 793mb almaya karar vermistimki birden karsıma nette bir grafikerin dedigi su sozlerle elim ayagım baglandı '.... 19flat vestel yerine daha fazla paraya 17 samsung alacaktim arkadasimda en son çikan flat 17inc philips var ben vestel alinca ne yaptin dedi ama gelip gorunce çok sasirdi ve çok begendi birazda bozuldu tabi verdigi paraya vestel i siddetle tavsiye ediyorum adamlar suan çok fazla yenilik yaptilar artik eskisi gibi kotu degiller geçen arkadas vestel divx player aldi oda bayagi iyiydi divxleri pc den daha guzel gosteriyor' ve '...Olay türk mali kullanmak degil fiyat+performans olayidir buda Vestel de fazlasiyla var kesinlikle tavsiye ediyorum isyerimde 21incFlatSony kullaniyorum hiçbir fark yok ayrica piyasadaki deger 19 lardan buyuk' diyor vatandas siz nedersiniz,nasıl yapayım ?????
Konu bu bölüme mi ait bilmiyorum ama bildiğim bi'şey var ki; Vestel dünyanın en kötü monitörlerini üreten firmalardan birisidir. Bu, tecrübeyle sabitlenmiştir. Ayrıca sana özlü bir deyişi hatırlatayım: "Deneyim kazıklanmaların bileşkesidir."
sana sadece 2 şey söyleyeceğim dostum pardon 3 oldu: eniştemin 14 senelik 14" philipsinde bir gram bulanıklık yok anlarsın artık sanırım alacağın vestel 3 sene garantii sonunda 4. sene bulanıklaşmaya başlar.haberin olsun. git 17" bi philips al.samsunglar çok büyük.hyundaide bayağı küçük.17" olarak görünmüyor sanki çok kibar. ama param çok yerli sermaye kazansın gelişsin diyorsan paranı çöpe atabilirsin.... bide biraz şans işi bu vestelin bozulmama şansıda var.mesela %20 iken philipsin bozulmama şansı %95 gibidir. bide bunu donanım genele yazmalıydın.
Monitorlerle birlikte televizyonlarınında berbat oldugu tecrubeyle sabittir.
televizyon konusunda vestelin çok adi olduğunu biliyorum..televizyon aldık..ve altı ay kutusundan çıkmadı..sonra açıp kurduk iki ay sonra tv gitti..bayisine götürdük...o zamanlar baya para istedi..yaptırdık...3 gün sonra aynı sorun...tekrar gittik kısacası yapamadı.sonra başka bir ilçede tanıdık yere götürdük oda yapamadı..yani baya mücadele bir türlü yapılamadı...şimdi 3 yıldan beri ayrı odada sakat bir şekilde kullanılıyor...herkese tavsiyem beyaz eşya alacaksanız tv,buzdolabı,çamaşır.mak...tek bir marka var bana göre oda..ARÇELİK.....zaten evimdeki a'dan z'ye hemen hemen herşey arçelik..ve daha hiçbiri sorun yapmadı yıllardan beri.......bence vestel alma......arkadaş vestel monitör almıştı 6 yıl önce...bir bozuldu...bir türlü yapılamadı....ne çekmişti monitör yüzünden...mesela ben philips kullanıyorum...memnunum ama samsung'da çok iyidir.......
Arçelik de neymiş, Bosch dururken
Neyse sonuc olarak yerli malı yurdun malı diyerekten Vestel almayın derim.
Vesteli beğenmeyen arçeliği nasıl beğenir
Samsung 793 Mb Kullanıyorum. Bundan Önce Philips vardı 107E İyikide Değiştirmişim Resmen Gözüme Tecavüz Etmiş Philips!
quote:
Orjinalden alıntı: honnery
Samsung 793 Mb Kullanıyorum. Bundan Önce Philips vardı 107E İyikide Değiştirmişim Resmen Gözüme Tecavüz Etmiş Philips!
Philips 107E mimlenmiş bir monitördür. Philips'in vasatın çok altında performans gösteren monitör modelidir. Uygun fiyatıyla piyasada yer edinmeye çalışmış ve bunu fazlasıyla başarmıştır. Piyasadaki aynı fiyata aralığına sahip isimsiz veya ismiyle güven vermeyen monitörler içerisinde tercih edilmesi için üretilmiştir. Sonuç olarak az bütçesi olan ama 17 monitör almak isteyenler için ismini kullanarak ilk tercih olmasını sağlamıştır. Yani adı Philips olan ama gösterdiği performansla Philips markası ile uzaktan yakından alâkası olmayan bir modeldir. O yüzden 107E baz alınarak Philips monitörlerin kalitesini küçümsemek yanlış olur.
Bir de sony le vesteli karşılaştırmışsın...Nediyelim helal olsun..
107 e olayına katılıyorum fakat 793 mb nin de abartılacak bir yanı yok çünkü magic bright denen ve philipsin nerdeyse hemen her monitöründe kullandığın parlaklık artırıcı bir olayını kullanan bir model. mesela bu olay samsung 753 dfx te yok. Sonuç olarak vestel alma git benq al o paraya daha iyi.yakın sayılır fiyatları.
tüketici şikayetlerinde en çok şikayet alan firma vesteldir. Dünyanın en kötü monitörlerini üretiyor bu firma evet katılıyorum. Televizyonları da bir o kadar iğrenç, arkadaşım ZETA serisi bir tv aldı. 4 kere arızaya gitti geldi tamir edemedi ameleler.
benim anlıyamadığım vestel avrupayada satılıyor ama en ucuz ve kötü marka olarak. bir nevi çinmalı gibi bu ne biçim satış politikası kaliteli mal yapsak ölürmüyüz
ben kıyaslamıyorum adamın sozleri bunlar ondan dolayı bir karasızlıga dustüm is yerimde sony kullanıyorum evede iyiki vestel aldım diyince insan bi duraksıyor oyuzden kararsızlıga dustum. yoksa ben kararımı samsung tan yana kullanıyorum . isin aslı varmı nedir ne degildir diye birde sizin fikrinizi alayım dedim. olay bu yani
ya beyler durup durup mok atmanın bi hali arkadşım aldı tamir edilemedi gibi sözler oldukça mantıksız ve basit cümlelerdir. Bugün benim evimdeki herşey vesteldir ve daha tık demediler. Ama abime aldığım çamaşır makinası erken bozuldu. Bu biraz şans işidir. Birinin başına bişi gelmiş hop o ürüne saldırın çok mantıksız. Arçelik arçelik diyosunuz ben ne kadar arçelik marka televizyon gördüysem bi süre sonra ekran biraz aşağı kaymış. Şimdi bunlar çok önemli şeyler değiller. Bireysel konulara dalarsak benim de sony marka teybim vardı bi süre düğmeler aptallamaya başladı halada öyle. surround düğmesine basıyon bası açıp kapıyor gibi şeyler. Aynı türde arıza abimin sony televizyonunda da vardı. Şimdi sony kötümü ?
Ben hyundai q790 kullanıyorum yiğenimde philips 107t var. bilgisayarcılık yaptığım zamanlarda eşşek yüküyle monitör değilştirdimn. bence şimdiye kadar almış olduğum en iyi monitör hyundai idi. alsam gene hyundai alırmıyım bilmiyorum ama bu gayet hoş bi monitör.
Benim demek istediğim iki ürün bozulması ile o firma ya mok atmanın yanlış olduğu. Arçelik bugün buzdolabı piyasasını elinde bulunduran marka. Vestel ise dünyada sayılı bir firma. bunlar sadece ucuz oldukları için değil. gerçekten iyi ürünler oldukları için.
Vestel replay tv yi sony den önce yapan bir firma. aynı zamanda ilk divx payer de onlardan geldi. türk markalarını kötülemenin bi alemi yok avrupalı alıp kullanıyorsa inanın bizde kullanabiliriz.
Ewt bu şans işiyse herkez çok şanssız yada vestel çok şanssız bir türlü düzgün bişey üretemiyor
arkadaşlar sizde işçilerinizden o kadar ahh alsanız herhalde sizin mallarınızda öyle olur. çünkü adam işçileri sömürüyor..canını çıkarıyor ve mal üretiyor... ve de sonuç...
Vestel in uydu receiver larıda bozuk. ZAP paketinin hediyesi olan receiver tam 5 kere servise gitti en sonunda anakartını değiştirdiklerinde düzeldi. 1 ay tv izleyemedik.
vestel denen firma avrupada yasaklanan kalitesiz çin malı tüpleri ucuza kapatıp iç piyasa itekleyen uyanık bir firma.Dediğiniz divx playerin görüntü işleyen kısmı yurtdışından hazır geliyo adamların kendi icat ettikleri bişey deil vestelin yaptığı tek şey üretiği elektronik eşyaların Türkçe yazılım ve kullanma kılavuzunu üretmek adamların yaptığı işe kısaca montaj diyoruz orasıda aslında fabrika deil montaj atölyesi .
Ayrıca elektronik ürünlerde kulladıkları standart parçalar direnç kondansatör vs en ucuzundandır
söz konusu monitör kaliteli ise bu şu demek oluyo vestel lcd yerleşmeye başaladığı, crt fiyatları ucuzladığı için bi yerden ucuza kaliteli CRT Tüp bulmuş burda montaj yapıp satıyo... tabi monitörün boardunda ne kullandığını bilmediğimiz için yine allaha emanet bir montör almış oluyoruz.Monitörede sadece tüp ve board önemli deil aynı zamanda besleme üniteside sağlam olmalı.
yaw arkadaşlar benim bildiğim vestel zorlu grubununa geçtiğinden beri bi iyileşme oldu mesela bu elektronik aletlerin parçalarının çoğunu jvc den alıyo ben divx player aldım iyidi şimdi de zeta tv aldık o da iyi 1 ay oldu daha ama bakalım burda okuduklarıma göre eğer bi yamuk yaparsa tv bi daha vestel amam ama şu anda güzel yaw hatta mükemmel gösteriyo
haa birader ben bunları diyorum diye sakın vestel monitör iyi sonucunu çıkarma ha onlar gerçekten berbat bak demek istediğim monitörlerdeki bokluk tvlerde yok