Şimdi Ara

İŞYERİ BANKA POS SEKTÖR BİLGİSİ (ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
290
Favori
61.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.reebok.com.tr/ "Giyim/Aksesuar" olarak gözüküyor.

İstanbul Kart Bakiye yükleme (Belediyenin kendi telefon uygulaması) " Ev/Dekorasyon" olarak gözüküyor.

Morhipo "Giyim/Aksesuar" olarak gözüküyor.

Decathlon "Giyim/Aksesuar" olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 19 Mayıs 2020; 14:52:53 >
  • konu o kadar karışık yazılmış ki, Allahıno seven şu konuya el atsın. tablo şeklinde düzenli olsa daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bisu "kişisel hizmetler" yazılmış ama sanki bir ara "market" olarak geçiyordu. Paraf veya garanti için son durumu bilen var mı?
  • HAYALETGEMİ H kullanıcısına yanıt
    Garanti kişisel hizmet

• pilavüstü@ P kullanıcısına yanıt
    furkkkkan F kullanıcısına yanıt
    bu excel tablosunu ilk mesaja ekleyin. excel tablosundan bakmak daha kolay. tabloyu güncellemek isteyen arkadaşlara yetki verin. çünkü son paylaşımlar tabloya eklenmemiş. sürekli güncellenmesi gerekiyor. Emeği geçenlerde teşekkür ederim.
  • Arkadaslar bu sektor bilgilerini nereden gorebiliriz bizimde katkimiz olsun cepteteb bonus ile online cok alisverisim oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    adresinde bulunan excel dosyasına katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile mail adreslerini iletebilirler.
    Dosyaya üye işyeri ve kart puanı kullanımı olan siteleri de gösterebilecek şekilde güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilavüstü@ -- 25 Mayıs 2020; 14:25:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pilavüstü@

Merhaba arkadaşlar https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TqNbVUjsbNIMBo9TwrygfpiBRsiQgaZv8NWALK6uRUg/edit#gid=571952575
    adresinde bulunan excel dosyasına katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile mail adreslerini iletebilirler.
    Dosyaya üye işyeri ve kart puanı kullanımı olan siteleri de gösterebilecek şekilde güncelledim.
    konu başlığınıda eklendi.
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    mobil veya int. şubesi

kart- güncel işlemler

MH'den de öğrene bilirsiniz
  • bi market axess te ne olarak geçiyor bilgisi olan var mı acaba ?
    tablolarada ekleriz.
  • akbank bankamatik kartla trendyol alışverişi yaptım az önce market olarak geçmedi sektör
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Ne olarak geçti?
    Hemen market kampanya katılımı sayılmadığı için market geçmedi diyorsan, 1-2 gün beklemen gerekli. Akbank 1-2 gün gecikmeli işliyor bazı kampanyalar.

• Astforum A kullanıcısına yanıt
    A101 yaptım saniyesinde işledi hocam ilk defa katılmıyorum akbank ın kampanyalarına,sektör olarak ne geçtiğini temsilci ye sormadım sorup yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam,
    A101 farklı, trendyol farklı. Mesele de o. Ben de yaptım trendyoldan ve 2 gün içinde sayaca işledi.

• Astforum A kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı mı sizinki yoksa bankamatik kartı mı hocam?
    İŞYERİ BANKA POS SEKTÖR BİLGİSİ (ANA KONU)
    İŞYERİ BANKA POS SEKTÖR BİLGİSİ (ANA KONU)

• Neo kart. 300 e 30 TL vardı bana da.

Yukarıda görüntü paylaştım.568 tl Lik alışveriş te sayaç işlemedi,konu sahibinin isteği üzerine iptal ettim 568 tl Lik alışverişi.Çünkü normal sipariş te farklı cüzdan da farklı postan geçebileceğini söyledi.Cüzdan yükleyip öyle deneyin işleyebilir dedi ancak yine işlemedi.Bakalım belki bir kaç güne işler arkadaşın da dediği gibi

• bisu ekstrede bisu
    bimarket ise tektuş sipariş olarak gözüküyor
    ikisi de diğer kategorisinde. Gıda veya market sektörüne dahil edilmeliler. Nasıl yaptıracağız bunu.
  • Trendyol/Hepsiburada/N11/Gittigidiyor

World kart ile bu sitelerin birinden tek çekim alışveriş yapıp da daha sonra taksitlendirebilen oldu mu?

• tekzen.com.tr bonus / shop&fly / shop&miles için yapı market (Ev/Dekorasyon) olarak geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.