< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Mart 2022; 23:34:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Mart 2022; 23:34:26 > |
Eline sağlık ama şu fotolar yerine düz yazı yapsan daha iyi.
|
.
|
Hele şükür birisi açtı şu konuyu.
|
boş reklamlar yerine şunu sabit konu yapın da işe yarasın
|
google docs İŞYERİ BANKA POS SEKTÖR BİLGİSİ https://docs.google.com/spreadsheets/d/14esoxCpYgk2H-11A3m79m-uMdBm1UJxwc4yhVGSL4bI/edit?usp=sharing |
Taktik;
alisverisin kampanya icinde olacagindan emin degilsen kart bilgilerinde cvv kodunu yanlis girip odeme surecine devam et. sonra gelen 3d kodunu dogru sekilde gir. odeme banka hatasi sebebiyle gerceklesmedi hatasini alinca bankayi arayip posun hangi sektor oldugunu ve kampanyadan yararlanma durumunu sor. |
Çok faydalı bir konu. Ancak şöyle bir durum var. Mesela Altungold bazı bankalarda giyim/aksesuar olarak geçiyor. Garantide öyleydi yanlış hatırlamıyosam. Ama giyim aksesuar kampanyasında sayılmıyor. Kodu farklı olduğu için. Forumdan baya kişi boşuna harcama yapmıştı iyi hatırlıyorum bunu. Bu arada trendyol giyim ama bonus üye iş yeri değil. Üye iş yeri şartı olan giyim kampanyasında çok kişinin ağzı yanmıştı. Bu ve benzeri şekilde olan notlar düşülebilir belki.
Dükkanın hayırlı olsun :) |
Ben genelde önce yakıtın ücretini çektiriyorum ve sonra yakıyı alıyorum. Çektirmeden önce kampanyaya dahil olacak POS'u soruyorum. Yok, arızalı vs. derse de çıkıp gidiyorum.
Tek istasyon orası değil sonuçta. |
Konu sahibinin emeğine sağlık. Hele şükür birisi topun altına girdi. İşte aranan DH dayanışması bu!
Konu sahibi yorumlarda yazılanları dikkate alarak ilk mesajı güncelleyebilirse müthiş olur. Bildiğin ansiklopedi oldu. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmic -- 3 Mayıs 2020; 23:36:26 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|