Şimdi Ara

İŞYERİNDE SİLKROAD OYNAMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yaz geldi işler baya durgunlaştı birazda farklı sebeplerden işyerinde 12 saat boş boş geçiyor ..bende bu zaman zarfında işyerinden silkroad oynamak istiyrum malum şirket pc leri serverdan yönetiliyor. bazı portlar kapallı buyüzden Oyunu kuruyorum ve bağlanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

• internet bağlantın varsa işyerindeki diğer portların kapalı olup olmaması sorun çıkartmaz diye düşünüyorum..
    ekran kartın ve diğer sürücülerin oyunun istediği kadar mı bi kontrol eder misin?

sroya girmeye çalışırken çıkan uyarının bi SS 'sini çekip buraya koyarsan daha net bir cvp verebiliriz..
  • sorun oyunu kurabildim ve kurulumdan sonra update etmesi gerek ama etmiyor öyle kalakalıyor.. nete çıkışım var sınırlı olarak nete çıkabiliyorum tabi hersite değil ...pc nin donanım yapısı oyunu oynamaya uygun yanıtlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.
  • İsa server üzerinden mi bağlanıyorsunuz.
    Oradaki network yapılandırmasını söylmeden ana pek yardımımız olmaz.
    Yani pls more data
  • işinden olursun ya bırak hiç baslama tam oyuna kaptırıcaksın bi iş cıkıcak kalkıcaksın masadan söylenerek sinir sahibi olursun bence
  • yokmu oralarda wierlesmidir nedir ondan bi laptop al bence uğraşma boşa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

İsa server üzerinden mi bağlanıyorsunuz.
    Oradaki network yapılandırmasını söylmeden ana pek yardımımız olmaz.
    Yani pls more data

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online iş kurmak istiyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu seninki çok ileri ve tehlikeli bir durum.Bence kurtul bu düşünceden.Yanlış bir yoldasın.Sanal üç kuruş için hayatından ekmeğinden en önemlisi karizmandan olacaksın.Düşünsene bir seni oyunda görecekler.Ne düşünürler senin için.Mesleki kariyerini sıfırlamak mı istiyorsun?Amir olacakken şef olacakken sıradan bir memur işçi olarak kalacaksın.Bu fikirden kurtul.Çok ama çok tehlikeli bir yerdesin ve Joymax'ın seni parmağında oynatmasına izin verme.
  • ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL AÇIKLAMALAR BEN BU FİKİRDEN ŞİMDİLİK VAZGEÇTİM AMA BİRGÜN BİR ÇÖZÜM BULACAĞIM
  • yazın oynar da yaz sonunda bırakırım düşüncesiyle başlama sakın.. bırakamazsın 300üb500´ün de dediği gibi iş hayatını çok etkiler, birden asosyal birine dönüşürsün.. bunun sen bile farkına varamazsın ama vardığında ise çok geç olur oyun seni etkisi altına almış olucak o zamana kadar hiç başlama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EvilPhoenix

yazın oynar da yaz sonunda bırakırım düşüncesiyle başlama sakın.. bırakamazsın 300üb500´ün de dediği gibi iş hayatını çok etkiler, birden asosyal birine dönüşürsün.. bunun sen bile farkına varamazsın ama vardığında ise çok geç olur oyun seni etkisi altına almış olucak o zamana kadar hiç başlama..

Kanka Doğru diyorsun En onemlisi Bırakmak zaten aSOSYAL bir insan oluncada Hayattan Zevk Almassın Mutluluk Hormonları Silkroada Başlayınca % 8 daha az Salgılanıyor Resmen Gittim Psikoloji Konusunda Tecrubeli bir arkdasım var konustuk Oyuna baslamadan Ve Basladıktan sonraki Yaşamımda inan cok şey Kaybettim ben 19 Yasındayım Yasımı Buyultmek istemiyorum yada Saklamak istemiyorum Bazıları gibi ben Cok Sosyal biriydim inan 17 yasında Lise Zamanımda O kadar cok Kız arkadaşım olrduki Suan isimlerini Hatırlayamıyorum Oyuna O sıralarda Basladım Ve 3 ay Hıc kız arkadasım olmadı Daha Sonra Oyun Beni sinirlendirince Tekrar Bırakmış gıbı oldum 5-6 aydır Bıraktım Bırakmadım Dolaylarındayım Istedıgım zaman Oynarken Kalka biliyorum Cunku Artık Eski Sosyalligimi Geri kazandım

• ben zaten evde oynuyorum malum dediğiniz gibi oyun'a ilk başlama hikayem arkadaşlar'a bot meselesi için yardım ediyordum kurulum falan sorun gidermek gibi bu arada testler falan yapıyordum meğer şimdi ben onlarıda geçmişim ama söylediğiniz gibi 26 yaşındayım 5*6 ay evvel kız arkadaşımdan ayrıldım ve bir yenisini düşünemiyorum çünkü tüm zamanımı oyun oynayarak ve pc ile ilgilenmek tan başka birşey yapamıyorum....anti sosyal oldum ama bir gerçekvar böylede mutluyum
  • kesinlikle ben su anakadar birçok online oyun oynadım we cogunun bagımlılık yaptığını gordum cok haklısın silkroad vb. online oyunlar insanı asosyal yapıo ama alıstık bikere ban yiene kadar oynicaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuSSy

kesinlikle ben su anakadar birçok online oyun oynadım we cogunun bagımlılık yaptığını gordum cok haklısın silkroad vb. online oyunlar insanı asosyal yapıo ama alıstık bikere ban yiene kadar oynicaz

yada 80 lvl olana kadar
  • Kac Günlük Konulara Mesaj Atıyorsunuz Cozemedim ben Sizi
  • walla ben 5 kere ban yedım ama ınan ınsan BIRAKAMIYORRR
  • server pc sine geç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.