Şimdi Ara

It Takes Two [PC Ana Konu] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
9.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roycold

Merhaba. Oyunu yükledim ancak tek pc üzerinden 2 kişi oynamak istiyoruz. Player seçme aşamasında oyuncu 1 i klavye olarak algılıyor ancak normalde çalışan gamepad i oyun algılamıyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba?

Problemin çözümünü buldum belki birilerinin işine yarar.

• -Launch the Steam.

• -On the top left, click on the Steam.

• -Go to the Settings.

• -Click on the Controller.

• -Click on the “GENERAL CONTROLLER SETTING” button.

• -Select/Check your gaming controller. For example, PlayStation Configuration Support.

• -Then go back and click on OK button.

• -Launch the game and check your controller.

• Ben satın aldım, steam den friend pass indirmiş arkadaşlar varsa yazsın invite atarım oynarız, daha başlamadım

• Oyunun ücretsiz Türkçe yaması çıktı bilginize. Türkçe yama oranı %98 oranında ve BETA diye bilgi geçilmiş. Türkçe yamayı forumdan aratarak bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 14 Nisan 2021; 21:13:7 >
  • Kirazoğlu incelemiş

• aynı pcden oynama şansım yok tek yaşadığım için yanıma bir duo arıyorum. oyun malum yollarla indirildi steamden olmasa da online oynanıyormuş sanırım

• Josef Fares: Hazelight'ın Sonraki Oyunu It Takes Two'dan Daha İyi Olacak

Josef Fares şimdiye kadar Brothers: A Tale of Two Sons, A Way Out ve It Takes Two ile birlikte oldukça iyi işlere imza attı ve sıradaki oyunu için de iddialı.

Push Square ile konuşan Hazelight Studios patronu Josef Fares, bir sonraki oyununun It Takes Two'dan bile daha iyi olacağını belirtti.

"Bir sonraki oyunumuzu soracak olursanız size diyeceğim şey, It Takes Two'dan bile daha iyi olacağı. Çok çılgın olacak. Konsept ve olacaklar insanların aklını başından alacak."

Josef Fares ayrıca It Takes Two'ya çok güvendiğinden dolayı oyuna gelen olumlu tepkiler karşısında şaşırmamış. Oyun piyasaya sunulmadan önce de oyundan sıkılanlara 1000 dolar vereceğini söylemişti.

Kaynak: https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Josef_Fares_Hazelightin_Sonraki_Oyunu_It_Takes_Twodan_Daha_iyi_Olacak-108566.htm

• Bu başyapıtı kaçırmayın oynayın. Ekranı 2 ye bölüp veya uzaktan ( kulaklık - mikrofon şart eş zamanlılık için )

• josef fares işini biliyor. güzel oyun.

• Tek kelimeyle muhteşem bir oyun. Oynayın, oynattırın.

• Oyunu satın aldım oynayacak arkadaş bulamıyorum. yayında oynayacak arkadaş arıyorum.

Discord Dilefruz#7265

Origin Dilefruz 06

Steam Dilefruz

• Oynamak isteyen olursa tek kaldım :)
    Origin AsiCyborgTR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu kiralamak istiyorum arkadasımşla beraber oynamak için pm atabilirseniz sevimnirim

• It Takes Two 2 Milyon Satışa Ulaştı

Hazelight Studios, It Takes Two oyununu bu yılın başlarında oyunculara sunmasıyla büyük bir beğeni topladı. Hak ettiği türden de bir ticari başarı elde etti. Geçtiğimiz Nisan ayında geliştirici, bir milyon kopya sattığını doğruladı ve şimdi başka bir önemli satış dönüm noktasını geçti.

Hazelight kısa süre önce Twitter'da bir gönderi paylaştı ve It Takes Two'nun dünya çapında 2 milyondan fazla kopya sattığını duyurdu. Buradan da oyunun satışları oldukça istikrarlı bir ivme kazandığı ortaya çıkıyor.

It Takes Two PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC'de ulaşılabilir ve oynanabilir durumda.  

Kaynak: https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-It_Takes_Two_2_Milyon_Satisa_Ulasti-109506.htm

• It Takes Two [PC Ana Konu]
  • tek kelime ile co-op için efsane olan bir oyun, güzel bir hikayesi var hikayeye uyan güzel aksiyon ve platformlardan oluşan oynanışı var, henüz 2 milyon satması beni aşırtıyor, bence çok daha fazla satmalı veya oynanmalıydı, konusunda bile çokça konuşulmamış şaşırdım

• Dün indirimde 170 e alamadım bugün alacaktım 280 e çıkmış tekrar It Takes Two [PC Ana Konu] It Takes Two [PC Ana Konu] It Takes Two [PC Ana Konu] 

• Oynayacak varmı acaba?

Günde 1-2 saat veya daha fazla oynayacak varsa mesaj atabilir.

Yaş 25 yaş üstü olursa daha iyi olur.

• Selam dostlar, bende xbox var arkadaşımda pc, beraber oyanaya bilir miyiz? Ne yapmamız gerekli?

• Arkadaşlar selamlar. Oyunu game pass ile iki pcden oynayan var mı? Şu an sadece bende game pass var, kuzenim de gerekirse game pass alır sorun değil ama nedir yolu acaba??

• Hatunla bitirdik oyunu bugün.

Konunun ilk mesajına bakınca dergilerin/sitelerin verdiği puanlar var. Bu oyuna 75-80 veren hangi oyuna daha yüksek puanlar veriyor merak ediyorum.

Oyun zaten çok iyi, optimizasyon sıkıntısı yok, bug görmedik. Zaten olması gereken bu da alıştık son zamanlarda yarım yamalak, konsola göre yapılmış PC’ye de ayıp olmasın diye kötü bir şekilde portlanmış, tek derdi ek paket satmak olan yapımları.

TV’ye Surface bağlıydı, yine bir şansımı denedim indirdim ona da oyunu ama doğal olarak oynatmadı tabi. PC’ye yükledim Steam Link ile oynadık. Onu da daha önce yüklemiştim ama ilk kez ciddi bir şekilde kullanmış oldum.

Oyun için fazla söze gerek yok. Bildiğin bir animasyon filminin içinde görevden göreve koşuyorsun hissiyatı var. Zorluk dengesi öylesine güzel ayarlanmış ki ne canından bezdiriyor, ne çok hızlı geçebiliyorsun.

Normalde benim hatun hiç oyun oynamaz, sadece Brothers A Tale of Two Sons oyununu bitirmiştik buna benzer. Overcooked vs. oynadık co-op. Ben de tercihimi %90 klavye/fare olarak kullandığım için gamepad’e çok alışık sayılmam. 30 saate yakın sürdü bitirmemiz. Steam Link üzerinden açık olduğu için belki yemek yediğimiz vs. süreler de dahildir oyunu her ara verdiğimizde kapatmadığımız için. Yine de 25 saatin altında değildir sanırım, 10-12 saatte bitirenler harbiden hızlı oyuncular. Tabi hiç çözüme bakmadık, zaman zaman bulmacalar zaman aldı, onun da etkisi vardır. Yine de çok fazla yormuyor insanı, ilk bakışta ne yapılacağını anlamak zor ama şöyle bir etrafa göz atıp 1-2 deneme yapınca anlaşılıyor. Dengeyi mükemmel ayarlamışlar gerçekten hayran kaldım.

Herhalde uzun süredir içime sinerek herkese önerebileceğim(eşli oynayabilecek) 10/10 nadir oyunlardan. İndirimlerde 140 liraya almıştım ama 500 de versem hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 11 Ocak 2022; 20:30:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.