Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi voleybolcularla basketciler takilir, yoksa boy kurtarmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar düşünüyorum..İtalyan almayı.Türk kızıyla hayatta evlenmem.. Tavsiye eder misiniz,Huntalerr ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwoHotsBilly

Bu aralar düşünüyorum..İtalyan almayı.Türk kızıyla hayatta evlenmem.. Tavsiye eder misiniz,Huntalerr ?

Dostum valla seni bir türlü çözemedim benim olayım farklı 1 yıldır takipten sonra bu sonuçlara ulaştım ben öyle tv'den görüp ekliyip konışıyım demedim yani zor ne dememi bekliyorsun anlamadım ki
  • İyi geceler herkese millet Allah rahatlık versin..Geceniz hayra kalsın.. :) İyi geceler Huntalerr ?
  • milleti bayağı bir merak sardı linkte benden gelsin maçı izlemek isteyenler buradan bakabilirler orijinal yayındır.
    JAPONYA-İTALYA 28 AĞUSTOS

• Huntalerr kullanıcısına yanıt
    Şahidiniz benim ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwoHotsBilly

İyi geceler herkese millet Allah rahatlık versin..Geceniz hayra kalsın.. :) İyi geceler Huntalerr ?

• quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

milleti bayağı bir merak sardı linkte benden gelsin maçı izlemek isteyenler buradan bakabilirler orijinal yayındır.
    JAPONYA-İTALYA 28 AĞUSTOS
    http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/fivb-world-grand-prix/japan-italy/video/201-2633-130641.html

Evet beyler bu maçı mutlaka izleyin, bileklik durumu % 90

• Ntvspor verebilir, yada ntvsporsmart

• quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Boyu 1.95 yalnız ona göre 2.05 filan mısın?

Ben 2.03'um la. Paslayin bana.

• Italya da 4 numara var ismi camera kızın o da benim hoşuma gitmişti.
  • Hocam bana da haber verebilir misin?
  • babaanne tipi var bunda te allam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonToucHim

Kızı beğenmeyen arkadaşlar kıskançlıklarından yapıyorlar . Hayırlısı olur umarım bol şans

• cidden yahu bak bende merak ettim ne olcak bu iş şaka bir yana şu bileklik mevzusu harbi güzel olur,eğer olursada helal len sana dicem her yerde de anlatcam reklamını yapcam. haydi bakalım eleman kalbim seninle benide haberdar et bu işten
  • Arkadaşlar saat 6'ya kadar konuştuk artık yeter dedim fena bir şekilde uykum var bileklik olayını ona bıraktım çünkü çok fazla ısrar etmiyorum çünkü ısrarı sevmiyor inş takar ayrıca güzel konuşmalar geçti, şimdi biraz yatma vakti
  • Hayırlısı olsun

• En yakın zamanda italyaya git ve ona türklerin gücünü göster kolay gelsin

• Em onu
  • Nasıl 19 yaşında bu. Ben niye 25imde olmama rağmen 18 gösteriyorum ?nasıl kendimi yaşlı gösterebilşrim? Kafamda deli sorular.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.