Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuh 94lümü bu. Bayramda harçlık isterdim gördüğümde
  • Millet çekememezliğe başlamış 1 koyun yaşlı demiş diğerleride bakar kör afferim böyle devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Millet çekememezliğe başlamış 1 koyun yaşlı demiş diğerleride bakar kör afferim böyle devam.

Dostum vallahi gelmiş biride italyanca bilmiyorsun diyor konuşmalardan fiil çekimleri bulmaya çalışıyor yazık ne diyim konu büyük ihtimal silinir kimseye ispat etmek zorunda değilim, konunun silinmesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Nineme benziyor ama senin gorusun guzel gelebilir tabi

Ninenin boyu 1.95 mi?

apohahah
  • milli takımda oynuyor değilde sanki yıllarca oynayıp bırakmış gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Hala gerçek olduğunu sananlar var.. Arkadaşlar italyanca bilmiyor bu, tamamen sallıyor çeviri programlarına, online translatorlara göre.. Fakat bir noktayı atlıyor, italyanca çekimli bir dil ve doğru çevrilemiyor online translatorlarla.. Ancak çok basit şeyler, kelimeler çevirebilirsiniz..

Dostum harbi söylüyorum saçma sapan konuşma tamam inanma konuya neden saçma sapan mesajlar atıyorsun ver gmail hesabını yada facebook hesabını sana web camda italyanca öğretiyim, birde gelmiş fiil çekim diyor la ne ezik insanlar var şu dünyada ya

Abisi buraya yazdigin butun italyanca mesajlarin dogrularini yazicam.. 2 ay floransada yasadim, 1,5 sene kursta egitim aldim.. Gecmis olsun yani patladin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hala gerçek olduğunu sananlar var.. Arkadaşlar italyanca bilmiyor bu, tamamen sallıyor çeviri programlarına, online translatorlara göre.. Fakat bir noktayı atlıyor, italyanca çekimli bir dil ve doğru çevrilemiyor online translatorlarla.. Ancak çok basit şeyler, kelimeler çevirebilirsiniz..

Dostum harbi söylüyorum saçma sapan konuşma tamam inanma konuya neden saçma sapan mesajlar atıyorsun ver gmail hesabını yada facebook hesabını sana web camda italyanca öğretiyim, birde gelmiş fiil çekim diyor la ne ezik insanlar var şu dünyada ya

Abisi buraya yazdigin butun italyanca mesajlarin dogrularini yazicam.. 2 ay floransada yasadim, 1,5 sene kursta egitim aldim.. Gecmis olsun yani patladin

Dostum seninle daha fazla konuşmayacağım, tamamen saçmalıyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Yüzü çok yaşlı

Orada o şekilde çıkmış mesela burada normal

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''

Lo Bianco

• quote:

Orijinalden alıntı: Epıl

quote:

Orijinalden alıntı: TwoHotsBilly

İyi geceler herkese millet Allah rahatlık versin..Geceniz hayra kalsın.. :) İyi geceler Huntalerr ?

Ne Alaka Epıl ? Resmimde İtalya Logosu İle Herkese İyi Geceler Yazısı Ne Alaka ? Sadece İtalyanlar mı İyi Geceler Dileyebilir ?

• quote:

quote:

quote:

İyi geceler herkese millet Allah rahatlık versin..Geceniz hayra kalsın.. :) İyi geceler Huntalerr ?

Ne Alaka Epıl ? Resmimde İtalya Logosu İle Herkese İyi Geceler Yazısı Ne Alaka ? Sadece İtalyanlar mı İyi Geceler Dileyebilir ?

Yanlış mesaja yapmışım bunua pardon

Ama konuyla pek ilgileniyosun ona da olur bence avatar- mesaj

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış mesaja yapmışım bunua pardon

Ama konuyla pek ilgileniyosun ona da olur bence avatar- mesaj

Tamam Epılcığım..

• Destek hala cevap vermedı

• quote:

quote:

Bu aralar düşünüyorum..İtalyan almayı.Türk kızıyla hayatta evlenmem.. Tavsiye eder misiniz,Huntalerr ?

Dostum valla seni bir türlü çözemedim benim olayım farklı 1 yıldır takipten sonra bu sonuçlara ulaştım ben öyle tv'den görüp ekliyip konışıyım demedim yani zor ne dememi bekliyorsun anlamadım ki

Huntalerr,Anladım Ahbap ! Kızı bir süredir takip ediyormuşsun ve geri dönüşüne şaşırmışsın.Şu anda da ciddiye yakın konuşuyorsun..Merak ediyorsun ki biz de çok meraktayız..Benim sorum,İtalyan insanının (kızları ) nasıl bir huya sahip ? Anlayışlı mı,sevecen mi,kültürlü mü belirgin özellikleri yani ? Bunu kızla konuşmalarından anlayamazsın tabii ki fakat 1 senedir İtalya'da kaldım dedin..Az çok tanımışsındır insanlarını..Ki bence kızla konuşmalarından biraz fikir sahibi olmuşsundur..Kız da büyük ihtimalle diğer İtalyanlarla pek çok benzer özellik taşıyor..

• quote:

quote:

quote:

Bu aralar düşünüyorum..İtalyan almayı.Türk kızıyla hayatta evlenmem.. Tavsiye eder misiniz,Huntalerr ?

Dostum valla seni bir türlü çözemedim benim olayım farklı 1 yıldır takipten sonra bu sonuçlara ulaştım ben öyle tv'den görüp ekliyip konışıyım demedim yani zor ne dememi bekliyorsun anlamadım ki

Huntalerr,Anladım Ahbap ! Kızı bir süredir takip ediyormuşsun ve geri dönüşüne şaşırmışsın.Şu anda da ciddiye yakın konuşuyorsun..Merak ediyorsun ki biz de çok meraktayız..Benim sorum,İtalyan insanının (kızları ) nasıl bir huya sahip ? Anlayışlı mı,sevecen mi,kültürlü mü belirgin özellikleri yani ? Bunu kızla konuşmalarından anlayamazsın tabii ki fakat 1 senedir İtalya'da kaldım dedin..Az çok tanımışsındır insanlarını..Ki bence kızla konuşmalarından biraz fikir sahibi olmuşsundur..Kız da büyük ihtimalle diğer İtalyanlarla pek çok benzer özellik taşıyor..

En belırgın ozellıklerı sakın o ılk adımı sen atma yoksa guvensızlık hıssedıyorlar ve kendınden bahset ama cok fazla sıkmadan o kıvamı yakalaman lazım bırde onun konusmalarından bır anlam cıkarıyorsan olayı cozmussundur

• quote:

quote:

quote:

quote:

En belırgın ozellıklerı sakın o ılk adımı sen atma yoksa guvensızlık hıssedıyorlar ve kendınden bahset ama cok fazla sıkmadan o kıvamı yakalaman lazım bırde onun konusmalarından bır anlam cıkarıyorsan olayı cozmussundur

Bu kız sana çok şey katmış Kültür ve kişilik teşhisi için

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kız sana çok şey katmış Kültür ve kişilik teşhisi için

Valla dostum bır aptallık edıp konu actık bazı kısıler kalktı yok yalan fake kımseyı ınandırmak zorunda da degılım konuyu en kısa zamanda sıldırıcem destege bıldırdım sılınsın su konu bende vıcdannen rahat olurum

• Yabancı kız konuları CSB tahminlerinde başı çeker.Sende buna kurban gitmişsin. Mesaj atarsın yanlış çeviri diyorlar.Twitterda takip etmeden mesajlaşamazsın dedi biride..Önemli iddaalar bunlar Ama bence mantıklı.Fakat takipçi ve hayran sayısı az olduğu için onlarla ilgilenmesi gerekir dedi ve bu gayet mantıklıydı fakat diğerleri ile değilde neden senle bu kadar işi ilerletti anlamadım. Tabii,ülkesinde diğer erkeklere nasıl davrrandığnı Allah ve ondan başkası bilemez. Seni sadece samimi bir dost olarakta görebilir.Dikkatli ol derim..

• quote:

Yabancı kız konuları CSB tahminlerinde başı çeker.Sende buna kurban gitmişsin. Mesaj atarsın yanlış çeviri diyorlar.Twitterda takip etmeden mesajlaşamazsın dedi biride..Önemli iddaalar bunlar Ama bence mantıklı.Fakat takipçi ve hayran sayısı az olduğu için onlarla ilgilenmesi gerekir dedi ve bu gayet mantıklıydı fakat diğerleri ile değilde neden senle bu kadar işi ilerletti anlamadım. Tabii,ülkesinde diğer erkeklere nasıl davrrandığnı Allah ve ondan başkası bilemez. Seni sadece samimi bir dost olarakta görebilir.Dikkatli ol derim..

Benımle ılgılenme konusu soyle oldu ıtalyada oldugum surece zaten kendısını takıp edıyordum ve cok mesaj attım en sonundada romada gormustum onu soyledım neler yaptıgını soyledım ve 1 gun sonra kız gmaıl hesabı verdı olay bu yanı kıza kendısını 1 yıldan berı takıp edıyorum neler yapıyor hepsını anlattım dıkkatını cektım olay bundan ibaret

• Yani sen kızı Roma'da gördün ve neler yaptığını söyleyip sana bir gmail hesabı verdi..Sonra bu hesaptan konuşmaya başladınız.Bu kızla hiç yüzyüze görüşmediniz yani.. Acilen yüzyüze görüşmeniz lazım o da kız seni çağırırsa Mesajlarından anladın mı teklif edip etmeyeceğini ? Işık mı var mı ışık
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.