Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Bugünkü Japonya- İtalya maçında 2. sette sağ koluna bileklik takmıştı, inanmayanlar için ve izleyenler bildirsin

Hocam bende dışarıydaydım ntvspor açıktı, baktım harbiden bileklik vardı (2. set). kırmızı beyaz mı göremedim ama bakarım bulursam tekrar

ufak bir bileklik ip gibi takmıştı karman çorman bir şey ama kırmızı beyaz'ı gördüm

su anda tekrarına baktım ve kırmızı beyaz hakkikatten

Dostum bana çok kişi inanmadı ama ben bu şekilde kanıtladım daha ne yapayım

• Evet beyler ss geldi taktığı bileklik beyazı altta kalmış kırmızı gözüküyor dikkat ederseniz ikiside diğerlerinden büyük

@Mastergame
    @Consciousness @Didier Drogba1212 @Epıl @35Forever35 @Apocalypto33
    @habip72 @mavi prens @rvkarakaya @balgs @akabey_55 @reojuve
    @Dean. @TwoHotsBilly @Kilo Moana
    @mavi prens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huntalerr -- 28 Ağustos 2013; 20:23:48 >

• quote:

Evet beyler ss geldi taktığı bileklik beyazı altta kalmış kırmızı gözüküyor dikkat ederseniz ikiside diğerlerinden büyük

@Mastergame
    @Consciousness

Hocam maçı bende izledim hatta hep dikkatli baktım bileklerine :) kız maçta Atiye ye benziyordu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet beyler hala inanmayan varmı
  • Helal reyiz artik son asama italyada kizla ss olur herhalde

• quote:

Evet beyler ss geldi taktığı bileklik beyazı altta kalmış kırmızı gözüküyor dikkat ederseniz ikiside diğerlerinden büyük

@Mastergame
    @Consciousness @Didier Drogba1212 @Epıl @35Forever35 @Apocalypto33
    @habip72 @mavi prens @rvkarakaya @balgs @akabey_55 @reojuve
    @Dean.

Italyanca mi konuştunuz?

• @Consciousness İtalyanca konuşuyoruz 1 yıl romada kalmıştım zaten Krikellayı daha öncede takip ediyordum iyi derecede italyanca biliyorum gmailden mesajlaşıyordum 4. sayfada bazı ss'leri attım konuşmadan 25 ağustos'da ise cepten mesajlaşmaya başladık çünkü gmaile yoğun antrenmandan dolayı giremiyordu hatta bir kaç mesajımı takım arkadaşı camera görmüş geçenlerde demişti bende kötü bir şey yapmıyoruz demiştim şuan cepten mesajlaşıyoruz gmaile giremiyor maçlardan dolayı
  • Kendi ss ni koysana merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakalemefurk

Kendi ss ni koysana merak ettim

Yok dostum kendi ss'mi kızla beraber koyucam onuda bir gün görürsün bu konuda
  • bi ilk açtığında görmüştüm, bir de şimdi gördüm.

-inanmadım değil, takmamıştım ama aferin dostum, güveni vermişsin ters yapmak bize yakışmaz
    gel diyorsa, git.
  • quote:

quote:

niye koymuyorsun tipsiz misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

bi ilk açtığında görmüştüm, bir de şimdi gördüm.

-inanmadım değil, takmamıştım ama aferin dostum, güveni vermişsin ters yapmak bize yakışmaz
    gel diyorsa, git.

Dostum inanmayanlar için yaptım bunu sırf görsünler diye kimseye yalan borcum yok sonuçta valla dostum şuan sadece cepten mesajlaşıyoruz gmailden daha rahat konuşuyorduk yoğun antrenman temposuna geçtiler maçlar var o yüzden cepten konuşmak biraz sıkıntılı yoksa çok şey diyeceğim italyaya gitme konusunda

• quote:

quote:

gel diyorsa, git.

Dostum inanmayanlar için yaptım bunu sırf görsünler diye kimseye yalan borcum yok sonuçta valla dostum şuan sadece cepten mesajlaşıyoruz gmailden daha rahat konuşuyorduk yoğun antrenman temposuna geçtiler maçlar var o yüzden cepten konuşmak biraz sıkıntılı yoksa çok şey diyeceğim italyaya gitme konusunda

muhabbeti tam bilmiyorum da, sen ısrar edersen gitme konusunda yanlış kaçabilir hani o titretsin sana işte gelmeyi planlıyor musun vs. demesini bekle

• quote:

quote:

quote:

niye koymuyorsun tipsiz misin

Gerek duymuyorum dostum

• quote:

quote:

quote:

gel diyorsa, git.

muhabbeti tam bilmiyorum da, sen ısrar edersen gitme konusunda yanlış kaçabilir hani o titretsin sana işte gelmeyi planlıyor musun vs. demesini bekle

Vallahi aynı düşünüyoruz. Zaten ben ağırdan alıyorum yani onun demesini bekliyorum ben adım atarsam çabuk soğur farklı olmaya çalışıyorum ve oda bunu fark etti. Sadece onu bekliyorum çağırdığı anda 2 gün sonra İtalyaya yolculuk

• helal olsun basta inanmamıstım şizofrenler vardır hayal kurar mutlu olur onun gibi bişey sandım ama...bileklik olayından sonra saygılar...bence italyaya git
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gel diyorsa, git.

Vallahi aynı düşünüyoruz. Zaten ben ağırdan alıyorum yani onun demesini bekliyorum ben adım atarsam çabuk soğur farklı olmaya çalışıyorum ve oda bunu fark etti. Sadece onu bekliyorum çağırdığı anda 2 gün sonra İtalyaya yolculuk

aynen öyle devam et ama çokta belli etme farklı davranmaya çalıştığını

-durum buralara geldiyse, işini düzgün yapıyorsundur zaten, aynı yoldan devam

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

helal olsun basta inanmamıstım şizofrenler vardır hayal kurar mutlu olur onun gibi bişey sandım ama...bileklik olayından sonra saygılar...bence italyaya git

Dostum ben kıza dersem olmaz onun demesi lazım. Yoksa diğer insanlardan bir farkım olmaz, şu maçlar bi bitsin çağırır diye düşünüyorum..
  • @IEfsaneyim aynen dostum bu şekilde devam bakalım nereye kadar gidecek
  • Bileklik olayından sonra saygı duydum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.