Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Tatlı valla.

Beğenen çıktı

@Huntalerr
  • romaya gidersen buluşursan video isteriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kendinizi fazla kaptırmayın tahminimce o sizi sizin gördüğünüz gibi görmüyor tabi konuşmaları görsem daha sağlıklı bir sonuç çıkarabilirdim onun hissettikleri hakkında ama bence sizi yalnızca samimi bir hayran gibi görüyor şu pozisyonda değerlendirmek gerekirse.Bildiğim kadarıyla profesyonel voleybolda daha yeni ve gerçek twitter hesabı buysahttps://twitter.com/Chiri_Cristy takipçisi gerçekten az yani onun durumunda hayranlarıyla ilgilenmesi vs. gerekir.
  • Şirin bir kız,başarılar kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offret

Bence kendinizi fazla kaptırmayın tahminimce o sizi sizin gördüğünüz gibi görmüyor tabi konuşmaları görsem daha sağlıklı bir sonuç çıkarabilirdim onun hissettikleri hakkında ama bence sizi yalnızca samimi bir hayran gibi görüyor şu pozisyonda değerlendirmek gerekirse.Bildiğim kadarıyla profesyonel voleybolda daha yeni ve gerçek twitter hesabı buysahttps://twitter.com/Chiri_Cristy takipçisi gerçekten az yani onun durumunda hayranlarıyla ilgilenmesi vs. gerekir.

sosyal hayatı yok konuştuğum kadarıyla yani tiwitter ve face gibi takıntıları yok zamanı bile yok beni eğer normal bir takipçi olarak görseydi gmail hesabını vermezdi ve tiwitterda bile aktif değilken bir anda gmailde sohbet ediyoruz bence durumlar biraz farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: drejtr

Sen vozdoviye aşık olup yana yana arayan değilmiydin :)

evet, rostovda olan biri şuan araştırıyor rostova yakın bir yerde forumdan birinin ailesi varmış, ama ya öldü yada tamamen kayboldu, benim bu voleybol takip olayım vozdoviden daha eski

O kim hocam ufak bir pm atsanız ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet, rostovda olan biri şuan araştırıyor rostova yakın bir yerde forumdan birinin ailesi varmış, ama ya öldü yada tamamen kayboldu, benim bu voleybol takip olayım vozdoviden daha eski

Hangisini ağıma düşürürsem diyorsun.

ya be dostum, sadece vozdovi gibi bir kızı burada görmekten şaşırdım, ama Krikellayı çoktandır takip ediyorum hatta tanıyorum

Madem taniyon niye konu acip ismini sordun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar dos Santos Junior

quote:

quote:

quote:

quote:

ya be dostum, sadece vozdovi gibi bir kızı burada görmekten şaşırdım, ama Krikellayı çoktandır takip ediyorum hatta tanıyorum

kızın ismini krikella olarak biliyordum ama öyle bir ismi varki uzun birde karşıtırıyorum Chirichella isme baksana

ayrıca çok önceden beri tanıyordum 18 ağustostaki maçı izleyince ismi aklıma gelmedi konu açtım buda bir etkendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huntalerr -- 20 Ağustos 2013; 23:53:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar dos Santos Junior

quote:

quote:

quote:

quote:

kızın ismini krikella olarak biliyordum ama öyle bir ismi varki uzun birde karşıtırıyorum Chirichella isme baksana

ayrıca çok önceden beri tanıyordum 18 ağustostaki maçı izleyince ismi aklıma gelmedi konu açtım buda bir etkendir

Daha bi ss attigini gormedim. Ben dediklerine inanmiyorum dostum. Dogruysa da yolun acik olsun

• @Oscar dos Santos Junior

SS'leri 2 veya 3 güne atıcam o zaman bol bol okursun dostum ayrıca ss'lerin hepsi italyanca, inanmak zorunda değilsin tabi
  • Kıvırcık saçlı, yaların. Kızların kıvırcık saçlısıyla bade işçil tarzı saçı olanlar çok dadlu oluyo ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece saat Türkiye saatiyle 03:20'de gmaile giricek onu bekliyorum valla sohbetide hazırladım daha sonra uyumaya gidicem
  • quote:

Bu gece saat Türkiye saatiyle 03:20'de gmaile giricek onu bekliyorum valla sohbetide hazırladım daha sonra uyumaya gidicem

bence saat 3 e kadar uyu

@Huntalerr
  • Tipini koyda ona gore karar verelim

• quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

quote:

Bu gece saat Türkiye saatiyle 03:20'de gmaile giricek onu bekliyorum valla sohbetide hazırladım daha sonra uyumaya gidicem

bence saat 3 e kadar uyu

@Huntalerr

2 günden beri o şekilde konuşuyoruz
  • Konuyu kıza mailden falan ulaştıracak bir baltalı ilah aranıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

quote:

bence saat 3 e kadar uyu

@Huntalerr

2 günden beri o şekilde konuşuyoruz

E naapcan yabancı kızla konuşacaksan bu durumlara katlanacaksın bence bu ilişkiyi ilerletmen gerek en son tatilini ne zaman yaptın ?Belki yanına gidersin

• 1,95 ne lan Bence bırak şimdi burdan dert olmaz gibi görüyosun ama yanına falan gidince anlarsın gerçeği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LickUP

1,95 ne lan Bence bırak şimdi burdan dert olmaz gibi görüyosun ama yanına falan gidince anlarsın gerçeği.

La kadın için boy problem değilmiş...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.