Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AwerlawK

quote:

Orijinalden alıntı: LickUP

1,95 ne lan Bence bırak şimdi burdan dert olmaz gibi görüyosun ama yanına falan gidince anlarsın gerçeği.

La kadın için boy problem değilmiş...

Ne için demiş? Daha sevgililik muhabbetlerine girmemişler. Kırmamak için öyle der tabii. Ayrıca ben 2 metre olsam yine 1.95'lik birisiyle birlikte olmam. Kürek gibi ayaklar.

• şimdi harbi no ss no güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

1,95 ne lan Bence bırak şimdi burdan dert olmaz gibi görüyosun ama yanına falan gidince anlarsın gerçeği.

Ne için demiş? Daha sevgililik muhabbetlerine girmemişler. Kırmamak için öyle der tabii. Ayrıca ben 2 metre olsam yine 1.95'lik birisiyle birlikte olmam. Kürek gibi ayaklar.

Doğru diyorsun
    Ama olsun belki aralarında bir şeyler olabilir dimi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsun

Gerçi iyi yönleride var, bileklerden bi başlasan yalamaya uyluğa çıkana kadar sabah olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsun

Gerçi iyi yönleride var, bileklerden bi başlasan yalamaya uyluğa çıkana kadar sabah olur.

etme öyle bak kıpraştırıyorsun beni

• kardeşimmm takımdan birinide bana yapsana gideriz beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35710

kardeşimmm takımdan birinide bana yapsana gideriz beraber

+999998999
    Bende istiyorum

• hocam 1 yıl italyada kalmışsın italyanca var mı bari daha rahat anlaşırsın belki olaylar gelişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zexial -- 21 Ağustos 2013; 0:52:00 >
  • Adam palavra sıkıyor forumu işletiyor bir de ciddi cevaplar yazıyorsunuz.Nerede bir kız görse asılıyor bu eleman.
  • https://twitter.com/Chiri_Cristy/followers

Son takipçilerinin çoğu türk.Dh halkı olsa gerek.

Kardeş bu arada takipçilerinde bir tane bile türk göremedim.O kadar samimisin ve twitter üzerinden tanıştın ama seni takip etmiyormu????
  • italyanca biliyomusun sen??
  • bence csb resim görmeden inanmam kıza dikkatlı baktım aynı adanalı ronaldoya benziyo olum bu
  • Konusmalari koydugunuzda biz nasil anlayacaz yani sahsen ben Italyanca bilmiyorum

• Boyun yetmez senin buna...

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''
  • Tenisçi Radwanska'ya benziyor.
     İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''
  • Sag elimi tercih ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automax

Konuyu kıza mailden falan ulaştıracak bir baltalı ilah aranıyor.

• Madem İtalyancan iyi buraya 1-2 cümle yaz. Konuşmadan ssyi şimdi at. Konunun ömrü uzar ve değerlendiririz. Aksi takdirde ben ve bazı arkadaşlarım inanmamaya devam edeceğiz. SSyi attıktan sonra adresin kıza ait olduğunu kanıtlamanı beklerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Madem İtalyancan iyi buraya 1-2 cümle yaz. Konuşmadan ssyi şimdi at. Konunun ömrü uzar ve değerlendiririz. Aksi takdirde ben ve bazı arkadaşlarım inanmamaya devam edeceğiz. SSyi attıktan sonra adresin kıza ait olduğunu kanıtlamanı beklerim.

Bır kac kısıde fake demıs ya sımdı soyle bır sey var ıtalyanca yazmak kolay ac cevırıyı yaz ama bu durum farklı sana burada 1 2 cumle yazsam ne olur yanı gmaıl hesabını burada paylasmayacagım sadece konusmaları paylasacagım ayrıca konusmaların hepsı ıtalyanca

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Adam palavra sıkıyor forumu işletiyor bir de ciddi cevaplar yazıyorsunuz.Nerede bir kız görse asılıyor bu eleman.

Ben 1 yıl ıtalyada kaldıgım sırada krıkellayı takıp edıyordum vozdovı konusu cok farklı sadece ona yardım etmek ıstedım palavra falan sıktıgım yok

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.