Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arada 16 cm var fark.Ayrıca o kız sana bakmaz boşuna ümitlenme derim.
  • Konuyu açtığından beri takip ediyorum da harbi ss gelmezse çoğu kişiden küfür yiyeceksin
  • kendi fotoğrafın varsa koysana. yakışıklı mısın görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Ben de 2003 avrupa şampiyonasında polonyalı skowronskaya aşık olmuştum fakat bu voleybolcu kadınlar normalleri gibi değil sonradan kesin perte çıkıyorlar bugün skowronska gelse yüzüne bakmam

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''

• quote:

Orijinalden alıntı: ridiculus

quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Yüzü çok yaşlı

Orada o şekilde çıkmış mesela burada normal

brehh maşallah

O kız 1,95 se burdaki herkes 1,95 Hepsi aynı boyda gözüküyor
    Bu kızlar bana gelmez 30 cm den fazla fark var

• polonyali demeyin icim bi gidiklaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 yaşında gibi duruyor ne yalan söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üzgün Kaslı

polonyali demeyin icim bi gidiklaniyor

POLON
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyntez

Hll

Bunun telefona ve ipod touch a göre olanı varmı dostum ???

@Seyntez

•  İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

https://twitter.com/Chiri_Cristy/followers

Son takipçilerinin çoğu türk.Dh halkı olsa gerek.

Kardeş bu arada takipçilerinde bir tane bile türk göremedim.O kadar samimisin ve twitter üzerinden tanıştın ama seni takip etmiyormu????

Twıtter uzerınden 2 gun takıpteydım gmaıl hesabını aldıktan sonra bıraktım ayrıca kızın voleybol arkadaslarının gormemesını ıstıyor o yuzden ustelemedım yanı twıtterlık bır durum yok

Tüm takım arkadaşları da pusuda kızın bir türk erkeğini takip etmesini bekliyordu.Eğer seni ekleseydi hemen sevgilisi olduğunu anlarlardı.Birde orda ki mahalle baskısını düşününce kız en mantıklısını yapmış :D :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: WirLebenAutoss

@Huntalerr

TT ne oluyor?

twitter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACBO

quote:

Orijinalden alıntı: ridiculus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Yüzü çok yaşlı

Orada o şekilde çıkmış mesela burada normal

brehh maşallah

O kız 1,95 se burdaki herkes 1,95 Hepsi aynı boyda gözüküyor
    Bu kızlar bana gelmez 30 cm den fazla fark var

Kızlar komple voleybol takımı anladığım kadayırla yani bunları her türlü

Edit: Sabaaaa kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridiculus -- 21 Ağustos 2013; 16:33:59 >

• ss bekliyoruz

• Konuşmalarınızdan ufak bir SS at, herkes csb demeyi bıraksın.
  • duyduguma göre senin manitayı cin çarpmış :D

https://store.donanimhaber.com/7f/7a/58/7f7a583c7c8bdeff8571e1ba5d108eb3.jpg

• quote:

quote:

quote:

https://twitter.com/Chiri_Cristy/followers

Son takipçilerinin çoğu türk.Dh halkı olsa gerek.

Kardeş bu arada takipçilerinde bir tane bile türk göremedim.O kadar samimisin ve twitter üzerinden tanıştın ama seni takip etmiyormu????

Twıtter uzerınden 2 gun takıpteydım gmaıl hesabını aldıktan sonra bıraktım ayrıca kızın voleybol arkadaslarının gormemesını ıstıyor o yuzden ustelemedım yanı twıtterlık bır durum yok

Tüm takım arkadaşları da pusuda kızın bir türk erkeğini takip etmesini bekliyordu.Eğer seni ekleseydi hemen sevgilisi olduğunu anlarlardı.Birde orda ki mahalle baskısını düşününce kız en mantıklısını yapmış :D :D :D

• Konuşmaları 2 veya 3 gün sonra atıcam şuan normal havadan konuşmalar ciddi ciddi konuşmalar olduğu zaman atıcam konuşmalar italyancadır ayrıca, kimseyi inandırmak zorunda değilim inanan inanır inanmayan inanmaz dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Konuşmalarınızdan ufak bir SS at, herkes csb demeyi bıraksın.

Dostum yemin ederim csb değil ben şuan konuşmaların yararlı olacağını sanmıyorum kızda saklıyor o şekilde olmasaydı zaten konuşmaları atarım ama biraz kıza saygı duyuyorum çünkü oda tt'den voleybolcu arkadaşlarının görmesini istemiyor sizden 2 veya 3 gün istiyorum konuşmaları atıcam

Csb falan umrumda değil ya takmıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Madem İtalyancan iyi buraya 1-2 cümle yaz. Konuşmadan ssyi şimdi at. Konunun ömrü uzar ve değerlendiririz. Aksi takdirde ben ve bazı arkadaşlarım inanmamaya devam edeceğiz. SSyi attıktan sonra adresin kıza ait olduğunu kanıtlamanı beklerim.

Bır kac kısıde fake demıs ya sımdı soyle bır sey var ıtalyanca yazmak kolay ac cevırıyı yaz ama bu durum farklı sana burada 1 2 cumle yazsam ne olur yanı gmaıl hesabını burada paylasmayacagım sadece konusmaları paylasacagım ayrıca konusmaların hepsı ıtalyanca

Şimdi niye paylaşmıyorsun?

şuan hem saygıdan dolayı hemde sizden bi 2 veya 3 gün istiyorum daha ciddi bir durum olsun atıcam, kimseyi kandırdığım falan yok

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.