Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reojuve

Çok iyi be hocam. Hem voleybolcu hem de italyan . İlla sevgili falan da olmanıza gerek yok, italyan voleybolcu arkadaşın olur işte

Valla dostum aynen, zaten bavul falan hazırladım eger ıtalyaya cagırırsa gıdebılırım belkı yuz yuze bır seyler olabılır, zaten kız cok sıcak kanlı ben zaten suan ask`a falan bakmıyorum sadece kendıme baglamaya calısıyorum kı uzaklasmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaseren1907

Sonuç?

Sonuc; konusmalar normal seyrınde devam edıyor bu gece gırmedı gmaıle buyuk ıhtımal arkadaslarıyla dısarı cıktı, bende sımdı uyumaya gıdıcem

• Yazik

• Takip

• Takiminin adiyla soyadi ayni bir hata mi var acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

quote:

Orijinalden alıntı: bc_

/>

Bu gifi gördükten sonrra hiç bi mesajı okuyamadım gülmekten

Harbiden bu nedir ya

• çok dadlu
  • Ne voleybolcu mu YALARUN

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Yazik

neden yazık
  • millet voleybolcularla italtyalarda fink atsın iz hala sağ elle takılalım. Nerde bunun adaleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Çok iyi be hocam. Hem voleybolcu hem de italyan . İlla sevgili falan da olmanıza gerek yok, italyan voleybolcu arkadaşın olur işte

Valla dostum aynen, zaten bavul falan hazırladım eger ıtalyaya cagırırsa gıdebılırım belkı yuz yuze bır seyler olabılır, zaten kız cok sıcak kanlı ben zaten suan ask`a falan bakmıyorum sadece kendıme baglamaya calısıyorum kı uzaklasmasın

Dostum yazmış olabilirsin okumadım tüm yorumları

Senin boy kac ?

• Kızın boyu 1.95'miş. yuh. Boyun kaç kardeş? Kızın yanında çocuk gibi durmayasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

quote:

Dostum yazmış olabilirsin okumadım tüm yorumları

Senin boy kac ?

dostum ben 1.79 ama kız boy konusunda sorun yok diyor

@birişeymidedi

1.79

• up
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Sanırsın kız DH üyesi, aa bu çocuk bizim konuşmalarımızı yayınlamış mı diye bakacak. Yav geçiniz CSB .

yemin ederim csb değil yav o konu vicdandır dostum kızdan habersiz bir şey yapıyorsun sonuçta kabul etmeyebilir

Hoca gel sende italyaya hayat burda super.Bak suankin bulundugum ortamda olsan voleybolcu hatunu unutursun.

Not:Adresini verde hazir İyalyadayken senin icin konusuyim

• @WirLebenAutoss ailemin bir kısmı orada eğer kız italyaya çağırırsa gidicem şuan 1.5 gündür konuşamıyoruz yoğun antrenman süreci varmış kız çağırırsa kesin giderim ve bu iş olur
  • Konuşmanın SS'sini atıyorum arkadaşlar bir kısmını şuan atıyorum bir daha atmayabilirim
  • Bekliyoruz.
  • IP olan ben

la Krikella

@WirLebenAutoss al ufak bir ss

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''
  • Inanmayanlar ıcın ss geldı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.