Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boor

Lan küçük kız, daha ilgi görmemiş demek ki adam akıllı. Bence seni görünce hevesi kaçacak

Bir birimizi gördük dostum orada sıkıntı yok zaten italyada 1 senem geçti italyanları iyi biliyorum ona göre davrandım Ben sadece kızın şunu demesini bekliyorum beni italyaya davet etsin yeter eğer davet ederse bu iş oldu demektir

@turkprince

kamera değil fotoğraf attım ona, oda gördü bir şey demedi konuşmaya devam ettik bu demek oluyor ki sınavı geçtik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huntalerr -- 21 Ağustos 2013; 19:29:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Madem İtalyancan iyi buraya 1-2 cümle yaz. Konuşmadan ssyi şimdi at. Konunun ömrü uzar ve değerlendiririz. Aksi takdirde ben ve bazı arkadaşlarım inanmamaya devam edeceğiz. SSyi attıktan sonra adresin kıza ait olduğunu kanıtlamanı beklerim.

Bır kac kısıde fake demıs ya sımdı soyle bır sey var ıtalyanca yazmak kolay ac cevırıyı yaz ama bu durum farklı sana burada 1 2 cumle yazsam ne olur yanı gmaıl hesabını burada paylasmayacagım sadece konusmaları paylasacagım ayrıca konusmaların hepsı ıtalyanca

Şimdi niye paylaşmıyorsun?

şuan hem saygıdan dolayı hemde sizden bi 2 veya 3 gün istiyorum daha ciddi bir durum olsun atıcam, kimseyi kandırdığım falan yok

Tamam cam açtırdıysan kıza resmini koy bakalım bizde inanalım

• italyaya gitçem la 1-2 ay sonra, bakalım nasıl bir yer ayrıca konuya gelirsek hll QNQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

italyaya gitçem la 1-2 ay sonra, bakalım nasıl bir yer ayrıca konuya gelirsek hll QNQ

Romaya yakın yerlere gidiyorsan yardımcı olurum ayrıca İtalyanca lisanında da yardımcı olabilirim pm'den iletişime geçebilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Yüzü çok yaşlı

Orada o şekilde çıkmış mesela burada normal

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''

Soldan 2. Lo Bianco mu?

• @Luard7 ta kendisi
  • 10. Sayfada olsa değerlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

O kız bu ilişkini başkalarıyla paylaştığını görseydi acaba ne yapardı ? @Huntalerr

Dostum yemin ediyorum işte, bunu yaptığıma pişmanım geldim cahil cahil konu açtım üstelik konuşmalarıda paylaşıcam ama kız sırf gizli kalsın diye gmailden görüşüyoruz hep vicdan azabı var kıza karşı ama bunu nasıl yenicem orada sorun var işte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Konuşmalarınızdan ufak bir SS at, herkes csb demeyi bıraksın.

Dostum yemin ederim csb değil ben şuan konuşmaların yararlı olacağını sanmıyorum kızda saklıyor o şekilde olmasaydı zaten konuşmaları atarım ama biraz kıza saygı duyuyorum çünkü oda tt'den voleybolcu arkadaşlarının görmesini istemiyor sizden 2 veya 3 gün istiyorum konuşmaları atıcam

Csb falan umrumda değil ya takmıyorum ben

kendinle celisiyorsun. Baslikta ciddi konusuyorum diyorsun, ama SS isteyince henüz ciddi degil diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Konuşmalarınızdan ufak bir SS at, herkes csb demeyi bıraksın.

Dostum yemin ederim csb değil ben şuan konuşmaların yararlı olacağını sanmıyorum kızda saklıyor o şekilde olmasaydı zaten konuşmaları atarım ama biraz kıza saygı duyuyorum çünkü oda tt'den voleybolcu arkadaşlarının görmesini istemiyor sizden 2 veya 3 gün istiyorum konuşmaları atıcam

Csb falan umrumda değil ya takmıyorum ben

kendinle celisiyorsun. Baslikta ciddi konusuyorum diyorsun, ama SS isteyince henüz ciddi degil diyorsun.

benim orada ciddi ciddi dediğim vurgulamadır yani bakın yalan söylemiyorum ciddi ciddi o kızla konuşuyorum demek

• Madem yaziyiyorsun gmail den yazismalari karala bi foto atda inanak.Yoksa KUĞUL STORY BRO...

• quote:

quote:

quote:

O kız bu ilişkini başkalarıyla paylaştığını görseydi acaba ne yapardı ? @Huntalerr

Dostum yemin ediyorum işte, bunu yaptığıma pişmanım geldim cahil cahil konu açtım üstelik konuşmalarıda paylaşıcam ama kız sırf gizli kalsın diye gmailden görüşüyoruz hep vicdan azabı var kıza karşı ama bunu nasıl yenicem orada sorun var işte

Pişmanım diyorsun ama konuşmaları paylaşıcam diyorsun , bu nasıl bir çelişkidir. Ben senin yerinde olsam bütün yazdıklarımı editler konuyu da şikayet ederdim.Gerçi senin yerinde olsam bu konuyu açmazdım.

Dediklerine göre kız senden hoşlanmış olabilir.Peki sen bu kıza ne dedin da o kadar erkeğin arasından seni seçti.

Kendimi anlattım ve 1 yıldır takip ediyorum dedim italyadaydım bende onun oynadığı takımı söyledim mesela geçmişteki maçlarından bahsettim, bir defa romada görmüştüm dedim şaşırdı falan nerede dedi yer tahminini yaptım doğru falan dedi o şekilde konuştuktan sonra kız ilgilenmeye başladı pek bir şey yapmadım aslında

edit: dostum çelişmiyorum ama kafam karışık kız bu durumu saklıyor ama zaten ortada aşk falan yok normal konuşma ama kıza ayıp ettiğim doğrudur, konuşmaları paylaşma konusu askıya alıyorum o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huntalerr -- 21 Ağustos 2013; 19:54:36 >

• hayrlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

/>

Bu gifi gördükten sonrra hiç bi mesajı okuyamadım gülmekten

• Sanırsın kız DH üyesi, aa bu çocuk bizim konuşmalarımızı yayınlamış mı diye bakacak. Yav geçiniz CSB .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Sanırsın kız DH üyesi, aa bu çocuk bizim konuşmalarımızı yayınlamış mı diye bakacak. Yav geçiniz CSB .

yemin ederim csb değil yav o konu vicdandır dostum kızdan habersiz bir şey yapıyorsun sonuçta kabul etmeyebilir
  • su an sharapova yanimda yiyisioruz.Dh ye selam dedi

• helal hocam em onu
  • Çok iyi be hocam. Hem voleybolcu hem de italyan . İlla sevgili falan da olmanıza gerek yok, italyan voleybolcu arkadaşın olur işte
  • Sonuç?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.