Şimdi Ara

İTALYA - Soru Cevap Başlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scottsteiner

Bir ogun yemek asagi yukari kac euroya maloluyor?

Nerede yiyeceğiniz bağlı. Öğlen saatlarinde pek çok gerçek pizza restoranı kapalı olur. 6.5-7 gibi açıyorlar. Siz dilim pizza satan yere giderseniz, 2 dilim pizza ve 1 kolaya 6-10 euro arası verirsiniz.

Fiyatları istanbul gibi düşünün, her fiyata her yemek var. O yüzden trip****ordan bir araştırma yaparak, yemek yenecek yerleri önceden belirlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Merhabalar oncelıkle faydalı bu konu baslıgını acarak bılgılendırdıgınız ıcın tesekkur ederım.
    Benimde size bir kaç sorum olacak 24-31 Mart arasında bır aksılık olmazsa thy ıle gıdıs donus roma ya gıdecegım henuz tatıl planı ve rotayı yapamadım onun için yardımlarınız benim için çok önemli
    1-Sadece roma için 1 hafta çok uzun olmazmı ben rezervasyonumu bookıng.com uzerınden yapıyorum bır otelde 7 gun kalmak mantıklımı yada kalırsam gunu bırlık tren yada baska ulasım araclarıyla cıvar gorulmesı gereken sehırlere gıdılebılılrmı?ulasım ucretlerı cok pahalımıdır hangısını tercıh etmelıyım.Mılano yada dıger gorulmesı gereken yerlere nasıl gıdebılırım
    eger gunu bırlık cok zor olursa dıger sehırlerdede otel bakmam gerekecekmı kafam cok karısık

Roma'yı hakkıyla gezmek için en az 3 gün gereklidir. 4. gün de kullanılabilir (eğer tarihe ilginiz varsa daha uzun da sürebilir). İsterseniz bir günlüğüne Floransaya gidip, gelin. http://www.trenitalia.com dan tren fiyatlarına bakabilirsiniz. Sabah çıkın, çok geç saate kalmadan dönersiniz. Hatta floransaya 2. gün ayırın, yine trenle gidip gelin. Pisa'ya geçersiniz.

Burada sizin yapmanız gereken hesap, floransa 2 kere gidip gelmek mi, yoksa floransada kalmak mı daha uygun ücretli olur onu kararlaştırmak. Bence romayı baz alıp (sonuçta dönüş uçağınızda romada), 2 kere floransa yapmak daha mantıklı gibi.

Cevabınız icin teşekkürler sanırım Roma'da kalıp gunubirlik gitmek daha ekonomik ve mantıklı olacak gibi peki Floransa dışında gunubirlik gideceğim başka bir öneriniz varmı?4 gunü Roma'ya 1 gunü Floransa'ya diğer günleride başka yerleri görerek geçirmeyi tercih ederim tabi maliyetleri cok arttırmadan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Merhabalar oncelıkle faydalı bu konu baslıgını acarak bılgılendırdıgınız ıcın tesekkur ederım.
    Benimde size bir kaç sorum olacak 24-31 Mart arasında bır aksılık olmazsa thy ıle gıdıs donus roma ya gıdecegım henuz tatıl planı ve rotayı yapamadım onun için yardımlarınız benim için çok önemli
    1-Sadece roma için 1 hafta çok uzun olmazmı ben rezervasyonumu bookıng.com uzerınden yapıyorum bır otelde 7 gun kalmak mantıklımı yada kalırsam gunu bırlık tren yada baska ulasım araclarıyla cıvar gorulmesı gereken sehırlere gıdılebılılrmı?ulasım ucretlerı cok pahalımıdır hangısını tercıh etmelıyım.Mılano yada dıger gorulmesı gereken yerlere nasıl gıdebılırım
    eger gunu bırlık cok zor olursa dıger sehırlerdede otel bakmam gerekecekmı kafam cok karısık

Roma'yı hakkıyla gezmek için en az 3 gün gereklidir. 4. gün de kullanılabilir (eğer tarihe ilginiz varsa daha uzun da sürebilir). İsterseniz bir günlüğüne Floransaya gidip, gelin. http://www.trenitalia.com dan tren fiyatlarına bakabilirsiniz. Sabah çıkın, çok geç saate kalmadan dönersiniz. Hatta floransaya 2. gün ayırın, yine trenle gidip gelin. Pisa'ya geçersiniz.

Burada sizin yapmanız gereken hesap, floransa 2 kere gidip gelmek mi, yoksa floransada kalmak mı daha uygun ücretli olur onu kararlaştırmak. Bence romayı baz alıp (sonuçta dönüş uçağınızda romada), 2 kere floransa yapmak daha mantıklı gibi.

Cevabınız icin teşekkürler sanırım Roma'da kalıp gunubirlik gitmek daha ekonomik ve mantıklı olacak gibi peki Floransa dışında gunubirlik gideceğim başka bir öneriniz varmı?4 gunü Roma'ya 1 gunü Floransa'ya diğer günleride başka yerleri görerek geçirmeyi tercih ederim tabi maliyetleri cok arttırmadan?

Pisa'ya da gidin, yatık kuleyi görürsünüz. Floransada 2 gün alabilir. Veya 1.5 gün floransa yapın, öğleden Pisa'ya geçin derim.
    Cmtsi günü Vatikan'da olursanız papanın konuşmasını da dinleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safkar14 -- 17 Mart 2013; 19:54:28 >

• http://www.trenitalia.com
    bu sıtede romadan floransaya bulamadım acaba farklı bır ısımlemı gecıyor
  • quote:

http://www.trenitalia.com

Floransa'nın İtalyanca adı Firenze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

quote:

pekı burda ucuz bılet alabılmek ıcın nelere dıkkat etmek gerek onceden bıletı almak fıyatları dusururmu yada hangı saat dılımlerı arasında en ucuzdur bırde romada bır kac durak var aynı sekıldede floransada davar bunlardan hengısı secmek gerekır gunu bırlık gıdıp gelmek ıcın bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.
    Tesekkuler

• quote:

quote:

quote:

pekı burda ucuz bılet alabılmek ıcın nelere dıkkat etmek gerek onceden bıletı almak fıyatları dusururmu yada hangı saat dılımlerı arasında en ucuzdur bırde romada bır kac durak var aynı sekıldede floransada davar bunlardan hengısı secmek gerekır gunu bırlık gıdıp gelmek ıcın bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.
    Tesekkuler

Fiyatlar konusunda birşey diyemem. Bilmiyorum. Roma'da Termini istasyonu merkeze daha yakın. Tiburtina 3km daha uzakta. Kalacağınız otele göre Google Map'ten bakıp hangisi daha uygun karar verebilirsiniz.
    Floransa'da ise S. M. Novella istasyonu merkeze daha yakın...
    Günübirlik gidip gelecekseniz ve yalnız değilseniz araç kiralamak daha mantıklı. Günlük araç kirası, yakıt masrafı, otoban ve otopark ücretleriyle gidiş dönüş en fazla 100Euro'ya malolur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkuler

Fiyatlar konusunda birşey diyemem. Bilmiyorum. Roma'da Termini istasyonu merkeze daha yakın. Tiburtina 3km daha uzakta. Kalacağınız otele göre Google Map'ten bakıp hangisi daha uygun karar verebilirsiniz.
    Floransa'da ise S. M. Novella istasyonu merkeze daha yakın...
    Günübirlik gidip gelecekseniz ve yalnız değilseniz araç kiralamak daha mantıklı. Günlük araç kirası, yakıt masrafı, otoban ve otopark ücretleriyle gidiş dönüş en fazla 100Euro'ya malolur.

Verdıgınız bılgı ıcın tesekkurler

• Hocam padovada ne yapılır ? Yakınlarında nerelere gidilir ? Haftaya gidiyoruz biraz bilgi verebilirmisiniz ?
  • Roma'da 4. Gunüm pek cok yer gezdim ama alışveriş konusunda pek dişe dokunur birsey göremedim burda ünlü markaların gercekten ucuz outletlerini bulabilirmiyiz ask Çeşmesi civarında birkac mağaza vardı onu gördüm onlarda cok pahalı sezon fiyatları onun dışında başka ucuz yer yokmudur? Birde burda elektronik aletler ucuzmudur ucuzsa nerden bulunabilir.
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

Hocam padovada ne yapılır ? Yakınlarında nerelere gidilir ? Haftaya gidiyoruz biraz bilgi verebilirmisiniz ?

Padova şehir merkezini gezin, güzel yerler var. Ama özellikle tren istasyonu civarında çok göçmen vardır.

http://wikitravel.org/en/Padova

Buradan görülecek yerlere detaylı bakabilirsiniz.

Eğer venedikten gelmiyorsanız, venedik'e geçin. Oldukça yakındır.
  • 1.Venedik'te hangi bölgede kalınır?
    2.Tren istasyonunu şehir merkezine uzak mı?
    3. Ucuz ve güzel bir otel tavsiyesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemocem

1.Venedik'te hangi bölgede kalınır?
    2.Tren istasyonunu şehir merkezine uzak mı?
    3. Ucuz ve güzel bir otel tavsiyesi var mı?

1- Ucuz olmasini istiosan Mestre derim otobusle 10dk'da venedige varirsin. Sehrin ici cok turistik oldugu icin pahali olabilir.
    2- Merkez olarak San Marco meydanini baz alirsak arada vakit harcamadan 10k surmez yurumen ama sokaklar labirent gibi isaretleri kacirirsan uzayabilir.
    3- Zamandan zamana degisecegi icin kesin bisi diyemem ama Mestre her turlu Venedigin icinden ucuzdur.

Venedikte yapilicaklar hakkinda bilgi istersen bu yazidan okuyabilirsinhttp://www.haftalikhaber.com/masallar-kenti-venedik/

• Teşekkürler...
  • Mestre civarında Quid hotel de kaldım, fiyat/kalite oranı çok iyiydi, 2 kişi 180 tl gibi bisiydi galiba. Venedik termini civarına otelin önünden direk otobüs veya otobüs/tren imkanı vardı.

http://www.quidhotelvenice.com/
  • İtalya da erasmus yapmak mantıklı olurmu? İngilizce çok kullanılmıyormuş duyduğuma göre biraz çekincelerim var bu konuda pazartesi tercih yapmam lazım bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
  • 2015 te milanoda itma fuarı var, büyük bir ihtimalle gideceğim ama daha çok zaman var.
  • selamlar,

1-2 hafta içinde italya'da 10 günlük turistik bir gezi yapacağım. ancak italya içinde telefonumdan internet kullanmak istiyorum. türkiye'deki hattımla bunu yapmak pahalıya patlayacak. italyan operatörlerin sitelerinde ingilizce bilgi bulamadım. italya'daki operatörlerden ön ödemeli hat alıp bunun internetini kullanabilir miyim? olursa ortalama ne kadar bir ücret olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd_42

İtalya da erasmus yapmak mantıklı olurmu? İngilizce çok kullanılmıyormuş duyduğuma göre biraz çekincelerim var bu konuda pazartesi tercih yapmam lazım bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Bana Venedik çıktı Erasmus için.İtalyanların İngilizce bilgileri az, orası doğru. İngilizce sorup, çok İtalyanca cevap aldım ve dolayısıyla İtalyanca ile devam etmek zorunda kaldım.En turistik yerlerden biri olan Venedik'te bile durum genelde böyle. Konuşanları da genelde aksanlı ve çok iyi konuşamıyorlar. Az biraz İtalyanca öğrenip gitmek yararlı olur.

• merhaba, konu açılalı epey olmuş.bana gitmek yeni kısmet olacak. ben çok kısa gidiyorum sadece romaya 4 gün yılbaşında turla gidiyorum. son gün tura katılmayıp floransaya gitmek istiyorum. trenle gitsem hangi istasyonları kullanmam gerekir ücretleri nasıldır kaç saatte gidip gelebilirim. araç kiralasam kaç saatte gidip gelebilirim. son gün dönüş uçağım akşam 9da. sabah erkenden çıksam vakit yeterli olur mu sizce? cevap verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.