Şimdi Ara

Italya Vizesinde Sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuana kadar 11 Schengen vizem var. Bunların sanırım 7-8i İtalya'dan. Öğrenci olarak babamın sponsorluğunda daha sonra çalışan olarak başvurdum hepsinde vizemi aldım. Hatta maddi imkanlarım bugüne göre çok da yeterli değildi. Ona ragmen 2 gunde aliyordum. Bir buçuk senedir şirketim var. E ticaret sitesi sahibiyim. 2016'da alabildiğim vizeye göre belki 20 katı gelirim fazla. Artık 12. başvuru olduğu için evrakları eksiksiz teslim ettim. Ki eksik olursa kabul etmiyorlar zaten. Ve anlamadığım şekilde 3. ve 8.maddelerden red yedim. 

Daha sonra 2.kez başvurdum yine red yedim bu sefer direkt konsolosluğu aradım. Kendileri itiraz hakkımın olmadığını tekrar başvurmam gerektiğini evraklarımı daha detaylandırmam gerektiğini ve bir de dilekçe yazmamı önerdiler ağız ucuyla. İki kelime ettirmek zor biliyorsunuz. İnat ettim. Şimdi oturduğum evin sözleşmesinden, ofisimin kira sözleşmesine kadar normalde gerek olmayan evraklar vs ekledim belgelere. 2 adet italyanca yazılmış dilekçeyle tekrar başvurdum. Sizce bu redlerin sebebi nedir? Teslimat tarihi bugun yani 01.06.2018 gozukmesine ragmen hala konsoloslukta pasaportum. Biletim yine yanacak. Delirttiler iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofonder -- 1 Haziran 2018; 19:33:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• daha önce dilekçe yazmadın mı ki görevli dilekçe yazmanı önerdi?
  • Hayir yazmadim. Birseyi yanlis yaptim diye dusunup bir kac belge daha ekledim. En sonuncuda dilekce yazdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica Cuma gunu teslim tarihi olarak gozukuyordu ancak hala gelmedi. 2 gunde veriyorlar normalde. Yine sikintili yani. Yetti yani zorlamayacagim harcadigim paraya yazik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofonder

Ayrica Cuma gunu teslim tarihi olarak gozukuyordu ancak hala gelmedi. 2 gunde veriyorlar normalde. Yine sikintili yani. Yetti yani zorlamayacagim harcadigim paraya yazik
    Keşke ret yedikten sonra bir danışmanlık şirketine başvursaydın daha detaylı bilgi sahibi olup ikinci reddi yemezdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep söylüyorum. o maddeler istenen evraklar filan hikaye. sen oraya dünyayı koysan bile
    vize görevlisi boktan bir sebebten red verebiliyor.
    olay tamamen o görevlinin ruh haliyle alakalı.
    aynı sey benim ingiltere de, arkadaslarımın usa da basına geldi.
    10 gün tatile gideceğim diye dilekçeye eklemişim, adamlar o 10 günde ne yapacagınızı
    bildirmemişssiniz bize şüpheli geldi diye vize basvurumu reddetmişlerdi.

vize danışmanlık şirketi, çok gereksiz bir kurum. ayrıca zaten 11 tane vize almış adamın ne işi
    olur danışmanlık şirketiyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    Romanya Vizesi Hk
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.