dusunuyordum ama ddr3 icin su an icin erken oldugunu bosuna masraf olacagini ve ekran karti icin performans acisindan ustun olmasina ragmen cok pahali olmasi yuzunden deymeyecegini soyleyenler oldugundan ddr2 ve GTX 285 seciminin daha uygun olduguna karar verdim.
italyada yasadigimdan pc'yi buradan toplamak durumundayim. bu yuzden turkiye ile fiyat farklarinida degerlendirirseniz cok sevinirim. (fiyatlara KDV dahil degildir.)
simdiden yorumlariniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkurler.
Seçtiğin işlemci Gigatek'te 280$+KDV Sana daha pahalıya geliyor italyadan alırsan...
türkiyedeki fiyatlar aynı ancak $ olarakbayağı fark var
bende turkiyeden almak isterdim ama gumrukte sorun yasayacagim kesin gibi.
Seçtiğin işlemci Gigatek'te 280$+KDV Sana daha pahalıya geliyor italyadan alırsan...
aynen...fiyatlar banada uçuk geldi.
daha dusuk fiyatlar buldum bazi sitelerde ama parca parca almak gerekiyor eger biraz dusuk fiyat istiyosaniz tek siteden alisveris istiyosaniz 50 100 euro fazla vermek gerekiyor.
Valla ben elektroniğe çok fazla para vermeyi sevmiyorum açıkçası hangi ürün nerde ne akdar ucuz ise oradan alıyorum, ama şu da var ürün ucuz olup kargosu ile pahalı olursa da o kadar kasmmanında anlamı yok, siz hangi parça nerede ucuz ise oradan getirin...
degerse verilebilir ama goz gore gore daha ucuzu varken fazla para vermeye gerek yok :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme