Şimdi Ara

İtalyan vizesi alıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtalyan vizesi aldık fakat hollandaya gidicez şimdi beni almama ihtimalleri yüksekmi uçak biletini aldım geçen sefer arkadaşa sordular niye aldın diye felan ama soktular ülkeye ne olur en fazla ? İtalyadan otel felan ayırtırdım ama onu göstersem olurmu ?
    4 kez hollandaya giriş yaptım yeşil pasaport ile bu sene elimden aldılar ilkez bordo ile gidiyorum vizeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Nisan 2014; 4:17:56 >

• Geri çevrilme ihtimali düşük. Yine de Hollanda'dan İtalya'ya uçak rezervasyonu yaptırın ve otel rezervasyonu çıktısıyla birlikte yanınıza alın. Polis sıkıntı çıkartırsa "turist olarak geldim planım önce İtalya'ya gidip sonra Hollanda'ya gelmekti o yüzden İtalya vizesi aldım ama ucuz uçak bileti bulunca önce Hollanda'ya geldim. Bu şekilde daha hesaplı oldu" deyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Geri çevrilme ihtimali düşük. Yine de Hollanda'dan İtalya'ya uçak rezervasyonu yaptırın ve otel rezervasyonu çıktısıyla birlikte yanınıza alın. Polis sıkıntı çıkartırsa "turist olarak geldim planım önce İtalya'ya gidip sonra Hollanda'ya gelmekti o yüzden İtalya vizesi aldım ama ucuz uçak bileti bulunca önce Hollanda'ya geldim. Bu şekilde daha hesaplı oldu" deyin.

Peki bir daha italyaya vize alırken sorun çıkarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Geri çevrilme ihtimali düşük. Yine de Hollanda'dan İtalya'ya uçak rezervasyonu yaptırın ve otel rezervasyonu çıktısıyla birlikte yanınıza alın. Polis sıkıntı çıkartırsa "turist olarak geldim planım önce İtalya'ya gidip sonra Hollanda'ya gelmekti o yüzden İtalya vizesi aldım ama ucuz uçak bileti bulunca önce Hollanda'ya geldim. Bu şekilde daha hesaplı oldu" deyin.

Peki bir daha italyaya vize alırken sorun çıkarmı ?

Sorun çıkacağını sanmıyorum ama kesin birşey söyleyemem.
  • "İtalya vizesi ile Hollanda'ya niye geldin? "sorusuna mantıklı bir açıklama verirsen alırlar.Fakat durumunun riskli olduğunu hatırlatırım..Ayrıca italyan konsolosluğu, muhtemelen bir daha ki vizende sana sorun çıkartacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhhan

"İtalya vizesi ile Hollanda'ya niye geldin? "sorusuna mantıklı bir açıklama verirsen alırlar.Fakat durumunun riskli olduğunu hatırlatırım..Ayrıca italyan konsolosluğu, muhtemelen bir daha ki vizende sana sorun çıkartacaktır.

Son dakikada bilet almaya kalktık ucuz bilet bulamadık burası uygun geldi buradan italyaya geçicez otel rezervemiz bulunmakta uçak rezervesinide gösteririm ya olmadı italyaya geçerim oradan uçakla 30 haziranda işim bitince o zaman festivale gidiyorum felan demiyecem hollandada otel rezervem bulunmakta 2 tane iş sıkıntıya giricekse napalım uçak ekstralarını ödeyip italyaya gideyim direkt oradan geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Nisan 2014; 22:16:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhhan

"İtalya vizesi ile Hollanda'ya niye geldin? "sorusuna mantıklı bir açıklama verirsen alırlar.Fakat durumunun riskli olduğunu hatırlatırım..Ayrıca italyan konsolosluğu, muhtemelen bir daha ki vizende sana sorun çıkartacaktır.

Son dakikada bilet almaya kalktık ucuz bilet bulamadık burası uygun geldi buradan italyaya geçicez otel rezervemiz bulunmakta uçak rezervesinide gösteririm ya olmadı italyaya geçerim oradan uçakla 30 haziranda işim bitince o zaman festivale gidiyorum felan demiyecem hollandada otel rezervem bulunmakta 2 tane iş sıkıntıya giricekse napalım uçak ekstralarını ödeyip italyaya gideyim direkt oradan geçerim.

Bu cevaba karşılık polis doğal olarak " Biletinizi son dakika aldıysanız vizeyi nasıl aldınız? Uçak biletini göstermeyene vize vermezler" sorusunu yöneltince ne cevap vereceksiniz :)
    Onu da şöyle cevaplayın. blablabla firmasından İtalya'ya bilet almıştık uçuşumuz iptal oldu. Ucuz bilet bulamayınca gezi planını değiştirip önce Hollanda'ya sonra İtalya'ya gitmeye karar verdik deyin. İtalya'da otel rezervasyonu kağıdı gösterin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ebn ekim 2013 te italyaya gittim motosikletle. yunanistan üzerinden feribotla geçmemiz gerekiyordu. vizemiz italyadan. sakız da pasaport kontrolune girdik en ufak bişey sormadılar neden ordan aldınız gibi.. hatta çeşmeye girene kadar bir daha pasaportla işimiz olmadı (otel check in leri hariç)
  • quote:

İtalyan vizesi aldık fakat hollandaya gidicez şimdi beni almama ihtimalleri yüksekmi uçak biletini aldım geçen sefer arkadaşa sordular niye aldın diye felan ama soktular ülkeye ne olur en fazla ? İtalyadan otel felan ayırtırdım ama onu göstersem olurmu ?
    4 kez hollandaya giriş yaptım yeşil pasaport ile bu sene elimden aldılar ilkez bordo ile gidiyorum vizeli ?

Hiçbir şey olmaz hocam. Çok küçük bir ihtimalle soru sorarlarsa, burada 4 gün kalıp, İtalya'ya uçacak, oradan geri döneceğiz. İtalya'da daha çok kalacağımız için oradan vize almamız gerektiği konsolosluk tarafından söylendi dersiniz.

İleride İtalya'dan veya başka bir Schengen vizesi alırken de olumsuz bir durum olmaz, ancak verilecek süreden biraz daha kısa alma ihtimaliniz resmi olarak var. O da çok sorun olmaz, rahat olun.

@Naruto45

• Vize nin uzerinde lokal polise gidiniz uyarısı var mi ben ogrenciyken hollandaya giderken vize üzerine not düşmüş lerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar schengen için başvuruda bulunacağım İdata üzerinden otel ve uçak rezervasyonu yapmam gerekliymiş ama rezervasyon tarihlerini biliyorsunuz ki çok uzun süre tutamıyoruz nasıl olacak bu iş yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: salmasis

Merhabalar schengen için başvuruda bulunacağım İdata üzerinden otel ve uçak rezervasyonu yapmam gerekliymiş ama rezervasyon tarihlerini biliyorsunuz ki çok uzun süre tutamıyoruz nasıl olacak bu iş yardım lütfen

Önemli değil o. Herhangi bir rezervasyonu yapın, başvuru sürenizden önce olsun yeter; sonra zaten iptale düşecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.