Şimdi Ara

Dubai Vizesi Çıkmış, Tavsiyeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen Yaz İngiltere Vizesinden Red Almıştım, Şimdi B.A.E Dubai Vizesine Onay Çıkmış. İlginç bi Deneyim Olucak Gibi
    | Gidenlerin Önerileri Nedir? |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 5 Şubat 2023; 13:27:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• iyi yolculuklar darudu basimiza ins

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umman muscat ta bir gece kaldım. kesinlikle gitmeyin deniz kenarı fakat kadın yok dağların eteğinde bir arap şehri. herkes arabası ile geziyor çalışan kesim hintliler ve asyalılar. avmler kücük. 1 riyal 50 tl. taksi 4 ucuz otel 10 su 0,5 yemek 1 riyal.. gitmeyyyyiiiinnn

• BAE için vizesiz değil miydi ya?

• Brotha B kullanıcısına yanıt
    Katar o hocam

• Brotha B kullanıcısına yanıt

Vizesiz gibi bir şey. İnternetten form dolduruluyor sadece. Bir günde hallediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne tavsiyesi bekliyorsun ki ? Sanki inanılmaz doğal güzellikleri olan bir yer .Git yapay şeylere para harca Arapları mutlu et gel 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve Renkler Tartışılmaz. Belki Ben Yapay Şeyleri Daha Çok Seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 30 Ocak 2023; 0:21:23 >
  • 1 riyalin 50 gayme olduğu çöllerle kaplı bir yere gitmekten mutluluk duyan biri, muhtemelen paranın anasını belliyordur.. sen onu bırak da ne iş yaptığını yaz, belki biz de o işi yapar ve dubaiye gideruk 

• Milletin parası güzel diye çalışmaya gittiği ve sıkıntıya katlandığı yerlere turist olarak mı gideceksin? Sıcağı zaten gitmemek için bir sebep.

• poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

Dünyadaki her türk zevksiz tarafindan en çok kullanılan söz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 30 Ocak 2023; 11:49:25 >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Kaybol

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Kripto paralayla uğraşıyorum hocam 3 yıldır

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Şubat-Mart Ayları Dubai’ye Gitmek İçin En Güzel Zamanlardan Biri Ortalama Sıcaklık 25-28 Derece…

• dekareme kullanıcısına yanıt
    1 dirhem = 5TL bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazispir12

Kaybol

cevaba bakDubai Vizesi Çıkmış, Tavsiyeler? 

• 2019 ekım ayında gıttım kardesımın yanına 21 gun kaldım cokta memnun kaldım. çok güzel bir şehir. tabi cebinde paran var ise.

• Dubai Vizesi Çıkmış, Tavsiyeler?

[simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/2868869/0c80f921-4d4c-4270-b357-
    ffd8c6e1339f.jpeg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 5 Şubat 2023; 9:49:6 >

• Gerçekten Sürreal Bir Şehir.

Yedi şeritli hayvani yolları görüp, o trafikte bir kere korna sesi duymazsınız. bir tane bile sarı ışıkta geçen, sola dönüş sırasına kaynak yapmaya çalışan görmezsiniz.
    Şehrin Önemli Simgelerine Bakarken Etkilenmemek Mümkün Değil.
    Ayrıyetten Telefonunu Bırak Git Yarın Aynı Yerde Bulursun öyle bir güvenli ortam var.

Şehrin çok büyük kısmında huzur var. kuru kalabalık yok. akşam 6'dan sonra çeşitli dünya restaurantlarında yemeğe gitmek alışkanlık yapıyor. seçenek aşırı bol. sonrasında yine çok çeşitli barlar ve kafelerde gecenize devam edebilirsiniz. Bizimki Daha Çok Aile Tatili Olduğu için Peaceful takıldık. :) çok temiz ve sakin yürüyüş yolları var. özellikle dubai marina ve JBR etrafında bi tur atınca, Türkiyede iyi bi hayat yaşamadığınızı anlıyorsunuz bu yürüyüş yollarında bisiklet ve elektrikli scooterlar için ayrılmış alanlar var.

şehir çok planlı, düzenli ve `yeşil`. "çölün ortasında ne yeşili?" diyebilirsiniz. adamlar kafayı takmış durumda, yapılan her binanın çevresinde mutlaka yeşillendirme çalışması var. Özellikle her ama heryerde palmiye ağaçları var

Yapay Şehir Yapay Şehir Yazıp Yazıp Duranlar Var :D adamlar çölün ortasına dünya inşa etmiş. Ne bekliyordunuz ki. Çok Yeşillik Görmek İsteyen İsviçreye Gider.

Puanım 10/9.
    Tekrar Ziyaret Edermiyim Kesinlikle.

Tek Kötü Yanı, Bütün Bi Güzellikleri Yaşamak İçin Bi Miktar Paranın Olması Lazım. Şehir Genel Olarak Biraz Tuzlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 5 Şubat 2023; 13:29:30 >

• Maliyet nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.