Şimdi Ara

KİMSE SEVGİLİ YAPAMIYORUM DİYE AĞLAMASIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yok tipsizmiş yok fakirmiş yok neymiş yok buymuş vsvs.

ne tipsiz adamlar yanlarında manken gibi hatunlar oluyor , daha bırak bmwyi mercedesi arabası olmayan adamlar taş gibi hatunları götürüyor

işin özü bu işin ne parayla ne tiple alakası var , işi bilen hatunları götürüyor beyler

• kavşak olanlar her türlü götürüyor

kavşak değilseniz para/tip gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İt olursan Her türlü bulursun bu devirde düzgün insanın kız bulması zor.

• mesele it olmakta değil mesele gereken değeri vermekte. Kim olursa olsun gereğinden fazla ilgi gördükçe bi yerden sonra sıkılır. Çünkü kaybeden tarafın siz olmayacağını bilirsiniz. Bir şeyi elinizden kaybedebileceğinizi bildiğinizde onu daha bi sakınıp korumaya başlarsınız, daha çok seversiniz. Çünkü kıymeti gidince anlaşılıyor. Az değer veren puşt çok değer veren iyi insan oluyor. Siz insan olun yeter o zaman gerisi gelir
  • Sevgili gereksizdir net.

• Sevgilisi olsun diye itlik puştluk peşinde koşacak değildir kimse bence. Ben böyle iyiyim kendi adıma mesela.

• iyi çocuklar asla bu konularda iyi değil.
  • Avunmaya gerek yok.Yapan yapiyor yapamayan yapamiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine toplanmış loserlar

• Yakışıklı bir insan değilim ve hayatımda hiç sevgilim olmadı. İstesem olurdu üstü kapalı çıkma teklifi eden kızlar da oldu ama bence gereksiz bir iş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fazla Değer Vermeyin , Hatta Hiç Değer Vermeyin Sonra Üzülürsünüz.
    Şekil A BEN

Edit : Kötü Çocuk Olun 4S Kuralını Uygulayın , Sevgiliniz Varken Bile Kızlarla Mesajlaşıp Aldatmaya Yeltenin Kaybetmekten Korksunlar Sizin İçin Ağlasınlar Falan O Zaman Sevilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 10 Kasım 2016; 19:26:48 >
  • dürüstlükten kaybediyoruz sanırım
  • ben buldumda noldu olmayacağı varsa olmuyor. mutlaka birşey oluyor. kızla aram iyi olduğu halde ayrıldım mesela. can sıkmaya gerek yok
  • yok değer vermeyin, yok cok sevmeyin. iyide güzel kardeşim insanin elinde olmayan şeyler ve bu kasintiya girer doğallıktan çıkar. olduğun gibi davran bırak giderse gitsin sonra yine aynı. su döngüsü gibi bir şey bu.

herkesin dilinde 4s kurali almış başını gidiyor. genellemenin nirvanasi. nabza anahtar cümlemiz nabza göre şerbet olmalı

• düzgün bir erkek ilk adımı atmaz. düzgün bir bayan da atmaz. ilişki teklifi edenle olmaz. etmeyenle zaten olmaz. ilişkisi olan şerefsizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

düzgün bir erkek ilk adımı atmaz. düzgün bir bayan da atmaz. ilişki teklifi edenle olmaz. etmeyenle zaten olmaz. ilişkisi olan şerefsizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gray Hat Ghost

Fazla Değer Vermeyin , Hatta Hiç Değer Vermeyin Sonra Üzülürsünüz.
    Şekil A BEN

Edit : Kötü Çocuk Olun 4S Kuralını Uygulayın , Sevgiliniz Varken Bile Kızlarla Mesajlaşıp Aldatmaya Yeltenin Kaybetmekten Korksunlar Sizin İçin Ağlasınlar Falan O Zaman Sevilirsiniz.

Sonunda benim gibi düşünen birini buldum .Günlerce forumdaki insanlara bunu anlattım ama anlamadılar .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.