Şimdi Ara

Hiç sevgilim yapamadım diye utanmalı mıyım? Yol gösterenim yok...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam sevgili yapınca herşey güllük gülistanlık olmuyor, farkındayım. Ama ne bileyim, yaşıtlarıma bakıyorum, çoğunun konuştuğu biri var. Ah şu arkadaş çevresi ah...

Büyük ihtimalle arkadaş çevrem olmasaydı, onları kıskanmayacaktım ve dolayısıyla böyle bir sorunum da olmayacaktı (sevgilim neden yok? bak arkadaşlarının var ama gibisinden).

Bazen diyorum ulan keşke asosyal olsaydım da böyle bi sorunla başbaşa kalmasaydım. Yani hatırlıyorum da ilkokulda bile arkadaşlarımın sevgilileri oluyodu. Beden derslerinde hoca gidince çay içmeye, bizimkiler hemen gruplaşıyordu. Bir yere oturup bak bu senden hoşlanıyo falan filan diyordu aralarını yapan arkadaşlar. Yüzleri falan kızarıyordu. Ben ise uzaktan anca seyretmekle yetiniyordum. Çünkü benim öyle bir arkadaşım yoktu ki oturup konuşalım, beraber bir aktivitede bulunalım. Çooook ama çoook yüreği pırıl pırıl bir insanım, cidden! Hayatımda hiç kimseyi kırmak,incitmek aklımdan geçmedi! Kız arkadaşım yok diye ağlamıyorum ama sadece kafamdaki (normal insan-ideal insan) kavramı ile kendimi örtüştüremediğim için ağlıyorum belki de.

Az ile yetinmesini gayet de iyi bilirim. Kimse bana demesin bak kardeşim işte Allah sana el ayak kol vermiş sapasağlam insansın, bak onca sakat insanlar var onlar ne yapsın. Tamam, ben de biliyorum bunları fakat!.. Benim derdim halimden memnunsuzluk değil önce onu söylemek istiyorum. Benim sorunum ya da benim sorun olarak gördüğüm şey sadece neden ben kendimi ideal insan kavramı ile örtüştüremiyorum? Benim çözmek istediğim soru da bu zaten asıl. Buna bir cevap bulabilirsem.. Bakın çözebilirsem de demiyorum sadece bir cevap,bir cevap ya!..

Biliyorum her şey yoluna girecek. Yoluna girecek derken yanlış anlaşılma olsun istemem. O biter başka bir sorun başlar ve başlayacak zaten bunu da biliyorum. Kimse dört dörtlük olamaz ama işte bi üç dörtlük olma peşindeyim sanırım...

• Utanılacak bir şey değil
  • Bu konuda ne kadar çabalıyorsun? Sevgilin olması için neler yaptın da olmadı? Gökten düşecek diye beklemiyorsundur sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 reason why

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thisisabook kullanıcısına yanıt
    Meslek lisesi okuduğum için kız yoktu okulda ama ortaokulda aynı sırayı paylaştığım bir sürü kız vardı. Tabi, hepsinden hoşlanmak gibi bir durum asla ve asla olmadı lakin aralarından hoşlandıklarıma yaklaştığım zaman hep bi normal arkadaş, sıradan arkadaş ayaklarına yatıyorlardı.

Halihazırda üniversitede okumaktayım. Senenin başından beri yan yana oturduğum bir kız var mesela. Çok hanım hanım bir kız. Sınıfdaki diğer kızlar gibi değil. Eğlenmek için gelmemiş üniversiteye yani anlayacağınız.

Sınıfta iken bazen yanıma yanaştığını fark ediyorum soru sorarken vs. İçime giriyor kız resmen. Elleri benim ellerime deydiği oluyor. Bilmiyorum yakınlaşmak için mi yapıyor bunu yoksa amaçsızca mı? Bir keresinde de beni panel konuşmasına davet etmişti fakat pek ilgimi çekmediği için cevap bile vermemiştim. Ona mı alındı acaba?

Ona çok önem veriyorum, fakat o beni bazen umursamıyor sanırsam. Karşılık bulamamayı çok iyi bildiğim için bu olay bana fazla koymaz, bunu da biliyorum. Sorunun neyden kaynaklandığını hala bulabilmiş değilim. Sayısız kız arkadaşım oldu yani sayısız diyorum ki anlayın o kadar fazla. Ama hepsi normal arkadaştı. Hani diyorum bazen tamam ben bir kızı sevgili olarak görmeyebilirim ama o beni neden görmesin? Yani hiç bir sıradan kız arkadaş olarak gördüğüm kız bana o gözle bakmadı?

• Kızlar ülkemizde hoslansa bile gelip konuşamıyor. Üniversiteye gidince kızlar teklif etmiyor :d Bilmiyorum, belki yeterince erkeksi değilsindir ya da ağzın laf yapmıyordur. Söylediğine göre gerçekten kız arkadaş istediğin için değil herkes yapıyor, benim de yapmam gerek diye davrandığın için bile olabilir.

• Numarasını alıp üniversiteden sonra takılabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir kere evet universite kizlar teklif etmiyor :D

ne olursa olsun istisnalar elbette vardir lakin türk kızı biraz güce hizmet eder. temiz kalp sadakat olaylari bu yaslarda pek olmuyor. tamam aranan bir faktör ama inan genel olarak türk kızları ciktigi erkekle pelinsu ecelere hava atmak ister.

kaçan kovalanir dost. bu bir gerçek seni diğer erkeklerden ayıran bir faktör var mi bu önemli. gamer tipindeki biriysen sikintidir bu.

tuhaftir son 2 yildir türk kizlarinda ciddi bir farklilik görüyorum belki çevremden dolayidir bilmiyorum ama asosyal, pasif, utangaç olmayan hemen hemen her erkegin yaninda orta güzellikte bir kiz görüyorum

kendimi duzeltiyim yakisikliysan kizlar insta dm den yazar

kız ne kadar ego sahibi olursa olsun cidden tip kas para varsa kiz ucar sana adeta.

sairane bir yönün varsa turkiye de sana ekmek yok en azindan bu yaşlarda. e tabii romanin kitabin falan çıkması erkek olmana nazaran iyi bir sey ama bunun ekmeğini biraz daha gec yiyorsun (oyle biriysen zaten o niyetle yazmayan biri oluyorsun)

dostum dedigim gibi istisnalar hep vardir otobusteyim suan biraz karışık yaziyorum af eyle

birde şey var aynaya baktığında seni senin begenmen lazım. kilolu musun? kilo artik sorun bile değil tas gibi arkadaslarim kilolu hanzolarla cikti hep paralari icin falan da değil zayif olarak daha iyi olacagini dusunuyorsan zayıfla

sivilce lerin mi var? hic sorun degil yagli yeme sivilce ilaclari hep var gozumle gördüm oyle bir etkili ki o ilaçlar bebek poposu gibi oluyor süratin (iyi arastir tabii)

oz güvenin mi eksik? zamanla olacak bir şey o.

kizlarla konusamiyor musun? utanma oğlum rahat ol hiçbir kiz bagira bagira "OHAAA SEN BENDEN NASIL DERS NOTU ISTERSIN YHAAAAAA .S!" demez

guc seninle olsun dostum. sorun oldukça yaz buradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceden bunu bir eksiklik olarak görürdüm bende ama bir kız girdi hayatıma 4 ay çıktık ve 2 ay öncede ayrıldık.Şu an düşünüyorum bunlar hiç yaşanmamış olsa ne kaybederdim ? Hiçbir şey.Saçma sapan insanlarla bişeyler yaşayıp,yatırım yapıp,salak saçma sebeplerle ayrılmak yerine sevgilisiz takılıp gerçekten doğru kişiyi beklemek daha doğru bence.Eski sevgilimede teşekkür ederim.Ondan geriye kalan ve teşekkür ettiğim tek şey bana kazandırdığı tecrübeler.Dediğim gibi neyi istediğimi neyi istemediğimi öğretti ve sanıyorumki şu an doğru kişiyi bulmam çok daha kolay olucak.Ha bunun için özel bişey yapmayı düşünmüyorum.Hayat bu biliyorum bir gün doğru zamanda ve doğru yerde doğru kişiyle kendiliğinden karşılaşacağım.Son olarak tip artık çok önemli bir kriter değil benim için.Sana gerçekten değer veren,seni gerçekten seven ve anlaşabildiğin birisini bulmak asıl mesele.Toplumda öyle bişey varki sanki herkesin sevgilisi olmak zorundaymış gibi.Boş ilişki yaşamaya gerek yok.Her ilişkinin bir getirisi olduğu gibi birde götürdükleri var.İnsanlara ve kızlara karşı duyulan güven vb. Bu yüzden böyle şeylere hiç gerek yok.Doğru zamanda ve doğru kişiyle zamanı geldiğinde olucak zaten

• Yaş kaç

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    20

• Daha utanılcak birşey yok 2-3 sene sonra olabilir ama

• Arkadaş cevren olunca olscagının garantisi var mi

• Arkadaş çevresi olunca olacağını mı düşünüyorsun.Sana gerçeği söyleyeyim olay malesef sende bitiyor biraz.Arkadaş çevresi evet yardımcı olabilir ama yine sana bağlı bu konularda cesaretli olacaksın terste tepebilir olumluda olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.