Şimdi Ara

item alımı için oyunfor mu bynogame mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikli item için ama genellemede olarak hangisini önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyunfor nasıldır güvenlimidir

• kaç tl vericen çok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

kaç tl vericen çok merak ettim

hocam bir soru sormak istiyorum. titan serverinda gb çekmeyi düşünüyorum sömestr için vakit geçirmek için 150 tl gibi bir param var şimdi online güvenilir bir gb sitesi var mı ? kopazar ne kadar güvenilirdir ? yada senin önereceğin bir site var mı ? gerçekten güvenilir olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

kaç tl vericen çok merak ettim

100 küsür tl komple toplamayacam bunun nesini merak ettin

edit ayrıca daha item yok sw de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 17 Ocak 2014; 15:16:31 >
  • Bence bu sitelere güvenipte item almayın, ne olur ne olmaz.
  • item alanların cogu diğer frmlardada takip ettiğimden hiç memnun degıller soyulanlar bıle oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için teşekkürler almamak en mantıklısı

• oyunforda iyidir ama biraz yavaştır kopazar iyidir suan ne item aldıysan en gec 2 saate teslim edildi. gb konusunda en hizlisi bynogame dir 5dk en gec teslim eder kopazar 10-15dk arası oyunforda 10-15dk arası
  • Oyunfor karakter alımı için gayet iyidir.Herkes oradan alıyor karakterini ve şikayet edenide çok görmedim.
  • Oyunfor Cok Saglam dostum..

Bende Ordan ALis Veris Yapiyorum Cok iyiLer Gercekten.
  • Dun aksam bana iteminiz satldi dediler girdm itemi teslm ettm ama hala bakiyeme para yatmadi oyunfor bakiyemden soz ediyorm nedenini sordugumda ise bana apici yarin itemi alacak vs die biseyler dedi neyse elmde ss lerde mevcut ama bakalm yarn netlesir

• ased10 A kullanıcısına yanıt
    Paranızı vermeyeceklerini sanmıyorum çünkü uzun süredir var olan bir site ve şimdiye kadar kötü bir ün salmadı. Geç olsun güç olmasın, sabır eyleyin ya paranız ya iteminiz verilir.
  • yıllardır bynogame den alış veriş yaparım
  • bynogame hepsinden daha güvenilr ve hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

Paranızı vermeyeceklerini sanmıyorum çünkü uzun süredir var olan bir site ve şimdiye kadar kötü bir ün salmadı. Geç olsun güç olmasın, sabır eyleyin ya paranız ya iteminiz verilir.

madem oyle dediniz size oyun for denen alçak sitenin yaptıgı işi anlatayım tam bir sene onceydi knight online da daha server lar birlşetirilmemişti 1 ay felan vardı ben de item almak için ilanlar guncel mı die sordum ve itemi almak için 200 tl para yatırdım ...sonra bana tutup ilanı koyan arkadaşın başka birine sattıgını fln bişeyler saçmaladılar ...ben tabi dogal olrak paramı talep ettim ama bana paramı vermedile neymiş efendm %10 kesinti yapmaları lazımmış bunlar cok adi bir ticaret anlayısına sahipler...bakın aynı olay ko pazarda başıma geldi ve onlar paramı kusuratına kadar tam olarak yatırdılar umarım anlamıs sınızdır yapılaan muameleyi bakın ben bynogame den ne item satısı yapıyorum onlara itemi teslim ettigim an bana direk paramı hesabıma yatırdılar anında ama ...oyunfor yok alıcıya vericez vs dediler...ondan sonra paranız yatar ...

• ased10 A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, ben daha önce kötü bir yorum yapıldığını görmediğim için öyle konuştum. Daha önce hiç bir alışverişim olmadı, kopazar isimli siteyi kullanıyordum premium almak için oradan bir sorun yaşamamıştım. Madem böyle bir olay geldi başınıza bundan sonra bunu bilir buna göre yorum yaparım. Tekrardan geçmiş olsun.
  • BYNOGAME VE OYUNFOR. ikisindende 1 aydır alışveriş yapıyorum. Karakterde satın aldım gb alımıda yaptım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • oyunfor en sağlamıdır
  • 5-6 kez oyunforda item ve karakter satışı yaptım bir sorun çıkmadı. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.