Şimdi Ara

item alımı için oyunfor mu bynogame mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tabiki Oyunfor :) İkiside Güvenilir Site Ama Ben Oyunfor u Tercih Ediyorum Canlıdestek den Yardımcı Oluyorlar Yada Telefonla Arayıp Destek Veriyorlar Hoş Bişi :):):):)
  • Her birinden birer gb çek. Hangisinin güvenilir olduğuna bak. Daha sonra tüm parayı verip alma direk. 1gb 1gb çek. Kolay gele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynogame dan hiçbir şey alamaya kalkmayın her türlü mağduriyeti yaşarsınız benim steam da 100 dolarlık cüzdan kodumun üstüne yattılar size neler olur bilmiyorum
  • Oyunfor tavsiye ederim
  • Konuyu nasıl buldum nasıl buralara geldim bilmiyorum ama Oyunfor güvenilir sağlam sitedir, popüler twitch yayıncılarına felan sponsorlar. Birkaç fuar organizasyonunda da yer aldıklarını görmüştüm. World of warcraft, playstation network ve steam cüzdan kodlarımı oyunfor'dan alıyorum. Steam oyunlarında da sürekli indirimler yapıp steamdeki fiyatların altında satıyorlar. Ne bileyim sorun yaşamadım, gözü kapalı öneririm.

Not : Bu mesaj herhangi bir reklam amacı olmadan, sadece bilgilendirme amaçlı yazılmıştır.
  • Ozaman bende bir yorum yazıyım.Yillar sonra ko ya tekrar basladim ve hem gb yi hem pre yi hem cashi by nogame den aldim hicbir sorun yasamadim itemde satin aldim o da sorunsuz gerceklesti.Bayagi profesyoneller.

• bynogame kaç yıllık firma ve gayet iyi. oyunfordan ucuz diye gb aldım 10 dk içerisinde hallediyorlar. oyunforda kaliteli gözüküyor ama item alım satımı nasıl hiç bilmiyorum.
    hortmuş yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektangular -- 6 Ocak 2016; 0:19:36 >
  • Gb yi bursagb.com dan alıyorum. Diğerlerine göre ucuz ve hızlılar. Şimdiye kadar 1200 tl harcamışımdır o siteye. Direk 300 tl bile güvenerek yatırdım. Ayrıca ödeme sistemleri işime geliyor. Aracı site kullanmadan sanal kart kullanıyorum sitede kesinti olmuyor.
    Kopazarda güvenli item alıp sattım sıkıntı olmadı. Ayrıca ip kontrolü yapıyorlar.
    Oyunfor dan char alıp sattım sıkıntınolmdı yalnız komisyonları falza.
    Bynogame hiç kullanmadım.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Eski bir bursagb çalışanı olarak kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz türkiyede en az 40 tane dijital oyun sitesine api ile gb premium cash tedarik ediyorlar en büyük siteler dahil onların alt yapısına bağlı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloKo

Eski bir bursagb çalışanı olarak kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz türkiyede en az 40 tane dijital oyun sitesine api ile gb premium cash tedarik ediyorlar en büyük siteler dahil onların alt yapısına bağlı ;)

ilk gittigiyordan denk geldim. sonra sitesine girdim yaklaşık 3 yıldırda alışveriş yaparım
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    sizin yorumunuzu görünce bir göz attım. dota 2 kısmında 50 usd steam wallet 29,40 tl olarak gözüküyordu. 1 tane aldım şimdi kod hazırlanıyor diyor. bakalım ne yapacaklar, öncesinde de mesaj attım bir hata var mı diye. hatalı üründü ama buyrun kod derlerse süper olur
  • Ne yazıyor sa odur. Bursa gb den bir yanlışlık görmedim

• bynogame ya
    resmen markalaştılar bayramlarda mesaj atıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

bynogame ya
    resmen markalaştılar bayramlarda mesaj atıyorlar

adamlar lol takımlarından birinin sponsoru. kısaca gamesultana rakip olmak istiyorlar bu yüzden işi sıkı tutuyorlar.
  • Kimileri emek ile büyümek istiyor,kimileri ise reklam ile.
    Her neyse konumuza dönelim son zamanlarda Counter Strike Global Offansive yani namıdeğer Cs Go oyununda kı kasa açma sistemi ile uğraşıyorum.Kendime göre totemlerim var ve sahiden bazen iyi denk geliyor.Çıkan skinleri oyunfor bünyesinde ilana ekliyorum.200 tl ise 20 tl sitenin güvenli teslimat olayına gidiyor.Gayet hızlılar ve memnunum.Daha önce de blade and soul ve knight online oyunlarında ki karakterlerimi sattım.Herhangi bir sorun çıkmadı.
    İlgililer ve yardımcı oluyorlar.Otp konusunda aldıığım desteği sanırım kurucusundan alamazdım.Normalinde otp işlemlerinin ücretli olmasına rağmen bu bizden olsun diyerek sabırla 1 saate yakın sorunun çözümlenmesi ile ığraştılar.
    yani kısacası tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.