Şimdi Ara

ITEM PARLATMAK (YARDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer elementel damage varsa ve rare item veya magic item se parlar... tabii böyle bir item varmı yokmu bilmem....
    bu arada class ının altında staff le basılıyormu bilmiyorum ama ben low item de +3 den sonra middle class upgrade scroll scroll ile basıyorum.
  • Kardeş bana öle gelio ki sana o staff kutudan çıkmış +7 olarak bişi diim kutudan çıkan +7 +8 gibi staff ve bıçaklar a + basılmıo yani upgrade olmuo eyer aranıza yapan varsa sölesin ben bütün scrolları denedim olmuo yan ikutudan +7 gib iupgrade olarak çıkan taff bıçakv.b gibileri upgrade olmuo........
  • Beyler o dediğiniz Unique Item diil bildiğim kadariyla +8 worm den çıkan bi baltao yüzden öle parlıo ne damage olursa olsun o öle üretilmiş denebilir yane Unique değiller ben gördüm bir iki kişide ama öle idi.Ya zeten işi biraz batırdılar ne öle herkezde +8 kimin Unique kimin diil belli olmuo o yüzden farkımız kalmadı benim elimde Unique var herkez oo sende mi çıkardın wormden dio sinir oluyom.Unique Itemlere + upgrade yapıla bilinio bilmeyen varsa söliim dedim.Ben +6 satın almıştım on geri sattım şimdi bi arkim hediye etti bitane +5 yaptım geçinip gidiyoz

• quote:

Orjinalden alıntı: VizonTele

Kardeş bana öle gelio ki sana o staff kutudan çıkmış +7 olarak bişi diim kutudan çıkan +7 +8 gibi staff ve bıçaklar a + basılmıo yani upgrade olmuo eyer aranıza yapan varsa sölesin ben bütün scrolları denedim olmuo yan ikutudan +7 gib iupgrade olarak çıkan taff bıçakv.b gibileri upgrade olmuo........

lan emin senmisin lan?
    olm sen itemin upgrade olup olmadığına baktınmı la? rare veya magic itemler upgradelenmiyo hatırlatırım
  • son söz benden
    upgrade olabilen her silah +8 de yanar elemantal damage ile
    unique olan silahlar +1 den itibaren yanar ama buna enion bow dahil değildir
  • +8 tabar neden yanmıyor pekala cunku upg ıtem deıl unik ve upg ıtemler +8 de yanar dıger foss aldanıp 50m ye tabar almayın sakın +8 dıye ;) kazıklanır hayal kırıklıgına ugrarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: CocaCola

+8 tabar neden yanmıyor pekala cunku upg ıtem deıl unik ve upg ıtemler +8 de yanar dıger foss aldanıp 50m ye tabar almayın sakın +8 dıye ;) kazıklanır hayal kırıklıgına ugrarsınız

elemental damage olan rare ve magic itemlerde yanıyoo, +8 olması yeterli
  • Arkadaşlar +8 olan ve dmg.basılı item deil silahlar parlar.Ve magic ile rare itemler upg.yapılamaz.Ayrıca yerde düşen worm,werewolf, vs. vs. upg. itemler upg. basılabilir.Unigue item değil silahlar +1den itibaren parlar ve hepsi upg.itemdir,ancak upg. yapılması için blessed upg.scroll basılması gerekir.Yoksa upg.yapmaz.Ve son olarak da rare ya da magic itemlerinde +8i ve dmg.basılısı parlar mı bilmem çünkü böyle bir item yok!
  • dostum wood staffı +8 yapmak için uğraşma git 10-15 tane dire wolf lycan türü şeyler kes çıkıyo ztn bana öleçıktı ama parlamaktan başka bir işlevi yok bide upgrade ederken sağlam staffları upgrade et salamender viper elixir gibi ama wood staff ı upgradelemekle uğraşırsan boşu boşuna para kaybı
  • butun unıqe ıtemler parlar +8 upgrade ıtemler parlar ama +8 rare ıtemler parlamaz!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfield

quote:

Orjinalden alıntı: CocaCola

+8 tabar neden yanmıyor pekala cunku upg ıtem deıl unik ve upg ıtemler +8 de yanar dıger foss aldanıp 50m ye tabar almayın sakın +8 dıye ;) kazıklanır hayal kırıklıgına ugrarsınız

elemental damage olan rare ve magic itemlerde yanıyoo, +8 olması yeterli

her +8 +10 +980 yanmaz abıııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunsx

butun unıqe ıtemler parlar +8 upgrade ıtemler parlar ama +8 rare ıtemler parlamaz!!!!!!!

anlatamıyorum upgrade , magic , rare item farketmez

sen gider reduce , hp , str basarsan upgrade item +8 ,+9, +10 da olsa parlamaz

ama elemental damageli rare yada magic item parlar..

unique item de + 1 bile olsa eğer elemental damage varsa parlar..

önemli olan elemental damage..
  • GARFİELD BANA BUNU KANITLARSAN OYUNU BIRAKIYORUM
  • hocam elemantel damage ne yav bana hiç çıkmadı.bi de blessed upg.scroll kaç para?oyuna giremiyorum kusura bakmayın ondan soruyoum.he bende adını hatırlamadığım bi ok var +6 onu +8 yapıp parlatsam olur herhalde ama damage iyi olur mu bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

hocam elemantel damage ne yav bana hiç çıkmadı.bi de blessed upg.scroll kaç para?oyuna giremiyorum kusura bakmayın ondan soruyoum.he bende adını hatırlamadığım bi ok var +6 onu +8 yapıp parlatsam olur herhalde ama damage iyi olur mu bilmiyorum.

Eğer topiği biraz okumuşsan cevabı bulabilirdin, Elemental scroll (galiba) sadece charonda satılıyo. Turuncu, parlamayan kağıtlardır. Blessed scrolların fiyatı galiba 1.2 milyon charonda.
  • beyler bende +8 wood staff +8 mirage dagger kengi kullandıgım +8 dehşet bişey stafff +8 wood stafffa 10m verin alın +8 2 tane mirage dagger mirage dagger ları 250m teki vericem cvp
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.