Şimdi Ara

ITEM PARLATMAK (YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar elimde her türlü staf var. +7 +6 +8 ve turlerinegorede degisiyor.. hangi tür staffi nasil barlatırım? bunu bana allah için bir kişi ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmi? yardımlarınızı bekliyorm

• parlaması için +8 olması yeterlidir. Tabi +8 yapmasıda ayrı bi sorun.
  • peki elimde tam adı wood staff(+7) (upgrade item) yazan bi staff var koyu pembe renkte. bunu nasıl +8 yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

peki elimde tam adı wood staff(+7) (upgrade item) yazan bi staff var koyu pembe renkte. bunu nasıl +8 yapabilirim?

upgrade item yazıyorsan upgrade scroll ile basarsan parlar... bide tabii elementel scroll ile bi elementel damage basman lazım ;)
  • upgrade scroll ile basiyorm ama işlemi yapmadın itemi ve kagidi gene kasama koyuyor kendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

quote:

peki elimde tam adı wood staff(+7) (upgrade item) yazan bi staff var koyu pembe renkte. bunu nasıl +8 yapabilirim?

upgrade item yazıyorsan upgrade scroll ile basarsan parlar... bide tabii elementel scroll ile bi elementel damage basman lazım ;)

AMA ALTINDAKI CLASSA DIKKAT!!!!
    High class ise onun için özel high class scrollar var!! onları kullanman daha garanti olur geliştirmek için
  • middle class yaziyor.itemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ıtem fıyat yardım
    16 yıl önce açıldı
    beyler bu item ne işe yarıyor
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rare itemleri uğgrade yapabiliyo muyuz ?

Yoksa sadece Upgrade İtemleri mi yakabiliyoruz ?
  • bugun bu upgrade yuzunden 2 tane baba gibi stafim gitti vede 10 tane kadarda upgrade scrolum gitti.
  • Alttaki classa göre scroll alacaksın. Zaten upgrade kesin olmaz. HİÇBİR ZAMAN OLAMAZDA. Sadece (upgrade item) yazan itemler upgrade lenebilir bu arada.
  • quote:

bugun bu upgrade yuzunden 2 tane baba gibi stafim gitti vede 10 tane kadarda upgrade scrolum gitti.

direk +8 al o zaman.. ben 5 tane +8 wood sattım .. ucuza alıp pahalıya satıyom.. şu anda +8 wizard kullanıyom.
    dün 30 a ve 28m ye sattıgım staffın piyasası düşmüş.. bugun birisinden 7m ye aldım hemen 12 m ye koydum kısa yoldan 5m kazandım..
  • bakın şunu iyice anlayın

her +8 item parlamaz

parlaması için upgrade item olması gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Crusher

bakın şunu iyice anlayın

her +8 item parlamaz

parlaması için upgrade item olması gerekir

sanmıyorum
    her +8 item parlar, buna unique itemlerde dahildir hatta onların +8 olmasıda gerekmeyeBILIR ama emin değilim.
  • eğer bana parlayan +8 magic veya +8 rare göster sana 5 m verecem
  • quote:

eğer bana parlayan +8 magic veya +8 rare göster sana 5 m verecem

hehe belkide +8 olan bi rare item yoktur oyunda hiç düşündünmü?
  • +8 magic temi yok
  • quote:

+8 magic temi yok

yoksa bu +8 bir rare itemin parlamadığını ispatlayamaz herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 13 Eylül 2005, 21:56:24 >
  • magic veya rare +8 itemde parlar.. veya upgrade item parlamayabilir..

önemli olan +8 olması ve elemental damage içermesidir.. bu arada elemental damage yüklü unique itemlerde parlar.. + kaç oldugu önemli değil sanırım ( emin değilim)
  • önceki gün bir warriorun elinde bir unique gördüm ama bir acaip parlıyordu glacier ya da lightning deil daha hafif bir parlama vardı ilahi bir silah gibi mykoda gördüm bunu tezgahta olsa bakacaktım ama elindeydi adamın.bunun dmg'ı nedir acaba.elemental dmg'i olan her unique parlar diye düşünüyorum ben de ama bilmem belki de deildir.
  • dmg olmadan +8 değil +10 bile parlamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.