Şimdi Ara

ITEM UPGRADE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu arkadaşlar yeni başlik açmaya çekiniyorum bu konu için ama ilgili bir başlikta ön sayfalarda bulamadım neyse item upgrade olayının detayları nedir silkroadda yaw knight gibi gelişmiş değil gibi biraz sade tutulmuş yani lucky times immortal times vs bunları biliyorum diyelim bir weapon upgrade edeceğiz elixir koyuyoruz luck poweder koyuyoruz numarasına göre ki genelde ilk kez update olacak bir item e lucky poweder first koyunca kabul etmiyor ne alaka ise last mi koyacaz first koycaz ilk kez upgrade olcak ama ne hikmetse kabul etmiyor bunun dışında lucky powder koymadan upgrade yaptım zira belki ben blue + str bonus eklemek istiyorum ama o gidiyor silahın attack gücünü veya atiyorum armor ise defans gücünü vs arttiriyor. str veya int bonuslu itemler sadece yaratıklardan hazır olarak düşer demeyin bana sakin yok hani öle ise oyunda büyük bir mantarlik bu ben şimdi kalkip pazar pazar +3 str veya int itemmi arayacam bulana kadar 5 lvl atarim bulduklarım küçük olur :D yani itemin nesini arttiracagimiza nasil karar veriyoruzki scroll olayı yok bunda knightdaki gibi alcehmy midir nedir o pencerenin üstünde bazı sekmeler var ama geçmiyor açildigi ekranda kaliyor digersekmelerden olur belki dicem ama elemental bisiler yaziyo oralarda ama orayada geçmiyor. Delirmemek elde değil bilgisi olan varmı?

• Bu upgrade konusunda bişey biliom o da +1 olmayanlar da kullanamıon lucky powderi galiba ve de str int bonus basan bi kağıt ve ya pot görmedim
  • hic oynanmaz bu otyn upgrade i bile garip yaw en buyuk knight online
  • valla k.o basitti asas combo bile bilirdik yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.