Şimdi Ara

Nedir bu Armor Enchant Scroll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bi 5-6 tane ancient kestik bana 3 tane armor enchant scroll düştü ne işe yarar satılır mı ne kadar eder satılırsa manesde

• Yaw yapmayın kmse bilmio mu
  • Bunlar armorunu arttırır çok deil 30-40 arası birşeydi.Ayrıca abyssden daha pahalıya satabilirsin.Olympia da örneğin: 2 ila 3m arası satabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: riddick31

Bunlar armorunu arttırır çok deil 30-40 arası birşeydi.Ayrıca abyssden daha pahalıya satabilirsin.Olympia da örneğin: 2 ila 3m arası satabilirsin

manes de 1m eder mi
    ya da kendi armoruma bassam patlama ihtimali war mı
  • benim bildiğin o verilen defans ac nin üstüne kelniyo
  • defans arttirir .
  • defansını 30 dk lıına arttırır ac gibi.ve 35-40 deil 200-300 gibi ciddi rakamlar arttırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi bişi merak etme defans artırıo
  • ben çıkarır satardım kendimede ezik savaşı için ayırırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUE_WOLF

ben çıkarır satardım kendimede ezik savaşı için ayırırdım

Adam işi biliyor
  • buyuler gibi onuda yerleştir +defans
  • Ya kardeşim ne adamlar varya bilmiyosan yazma biri yazmış 30-40 ac verir biri yzmış yok 200-300 arası ciddi rakamlar felan kardeş o scroll defans scroludur 40 defans arttırır madem merak ediyosun bas bitane bak charında ne değişiklik var öğren bu kadar basit
  • Ağaclardan Düştüğünü Anlamıssın Zaten Git Ceze ye(Cz)
    Koy 2m den 3 tane varmıs 6 m paran olsu
  • quote:

Orjinalden alıntı: HamzaHakan

Ağaclardan Düştüğünü Anlamıssın Zaten Git Ceze ye(Cz)
    Koy 2m den 3 tane varmıs 6 m paran olsu

iyi fikir alırlar mı sence
    EDİT : YAZım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 24 Temmuz 2006; 11:07:06 >
  • koy 1 dk içinde satılmazsa oyunu bırakcam ama 1.serverda
  • normal ac nin %10u kadar ac verir..üstüne 300 ac alabilirsin..yani 700 defans varsa o scroll le 770 olur..300 ac alırsın 1070 olur;)
  • Satılmadıııı 10dk filan cz de bekledim almıolar üstüne üstlük bi de nowa yedim kafama
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearx

Ya kardeşim ne adamlar varya bilmiyosan yazma biri yazmış 30-40 ac verir biri yzmış yok 200-300 arası ciddi rakamlar felan kardeş o scroll defans scroludur 40 defans arttırır madem merak ediyosun bas bitane bak charında ne değişiklik var öğren bu kadar basit

kardeş bana 200 küsür ac verio ne diosn sen 40 ac die 600 olan ac 800 küsür e fırlıo :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 24 Temmuz 2006; 12:19:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuque

defansını 30 dk lıına arttırır ac gibi.ve 35-40 deil 200-300 gibi ciddi rakamlar arttırır.

yawaş gidip 70m e 300ac alcağıma 1m e ondan alırdım o zaman artırdığı defans lvl 60 warriorda 50-100 fln.
  • 100 DEFANS ARTIRIYO GALİBA 30-40 DEĞİL 200-300 DE DEĞİL.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.