defansını 30 dk lıına arttırır ac gibi.ve 35-40 deil 200-300 gibi ciddi rakamlar arttırır.
yawaş gidip 70m e 300ac alcağıma 1m e ondan alırdım o zaman artırdığı defans lvl 60 warriorda 50-100 fln.
lvl 70 rogue de 200 fln ve evet para harcama ondan al o zmn hatta ikisini birlikte al ben öyle yapıorm.
Benim bildiğim kadarı ile lvl bağlı olarak defansı yükseltiyor. Ben düşük lvlde iken denemiştim fazla vermişti. Lvl arttıkça verdiği defansın düştüğünü gördüm. Bir de görünmez ağaçlardan çıkan attack scroll u var. O da aynı şekilde. Lvl yüksek iken az ferdiğini farkettim. Tabi o ağaçlardan çıkarabilirseniz. Mage ile denedim. Kestim fakat ortada kutu yok
Onlar şu anda maneste 1m ye pek satılmazlar ama 500k dan satılır.
Maneste 1m den bile almıolar ya bende 2 tane war kimse almıo
satarsın bekle acele edıpte fıyatı dusrme
sadece 30 defence arttırıyor.
40 defans verir.. 20~30dk sürer AC nin üstüne basılır
quote:
Orjinalden alıntı: vuque
defansını 30 dk lıına arttırır ac gibi.ve 35-40 deil 200-300 gibi ciddi rakamlar arttırır.
oha be nasıl oluyor o öle bana oyundan ss çek öncesi ve sonrası die yoksa inanmam
quote:
Orjinalden alıntı: nofearx
Ya kardeşim ne adamlar varya bilmiyosan yazma biri yazmış 30-40 ac verir biri yzmış yok 200-300 arası ciddi rakamlar felan kardeş o scroll defans scroludur 40 defans arttırır madem merak ediyosun bas bitane bak charında ne değişiklik var öğren bu kadar basit
ha burada ben 30-40 ac diorum sen benden farklı birşey mi sölüyorsunki bana bilmiyorsun diosun yani bişey demiorum aadam benim yaszdığıım sayıları yazıyor ama bana bilmiyorsun dior
bu agaclar elmorad castlede neredler?
lufersondaki yerlerini biliyorum ama lüfersonla elmorad castle cok farklı:D
bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
beyler bir şey rica etcem bana bu scrolların nerden çıktığını yazarmısınız.çünkü bana çok lazım oluo bazen şimdiden teşekkür ederim.
ağaçlar war trollerin oralarda dts nin arksında 1az ama sanırım koxp olmadıqça kutu açılmıo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme