Şimdi Ara

Nedir bu Armor Enchant Scroll (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: YaRe

quote:

Orjinalden alıntı: vuque

defansını 30 dk lıına arttırır ac gibi.ve 35-40 deil 200-300 gibi ciddi rakamlar arttırır.

yawaş gidip 70m e 300ac alcağıma 1m e ondan alırdım o zaman artırdığı defans lvl 60 warriorda 50-100 fln.

lvl 70 rogue de 200 fln ve evet para harcama ondan al o zmn hatta ikisini birlikte al ben öyle yapıorm.
  • Benim bildiğim kadarı ile lvl bağlı olarak defansı yükseltiyor. Ben düşük lvlde iken denemiştim fazla vermişti. Lvl arttıkça verdiği defansın düştüğünü gördüm.
    Bir de görünmez ağaçlardan çıkan attack scroll u var. O da aynı şekilde. Lvl yüksek iken az ferdiğini farkettim.
    Tabi o ağaçlardan çıkarabilirseniz. Mage ile denedim. Kestim fakat ortada kutu yok

Onlar şu anda maneste 1m ye pek satılmazlar ama 500k dan satılır.
  • Maneste 1m den bile almıolar ya bende 2 tane war kimse almıo
  • satarsın bekle acele edıpte fıyatı dusrme
  • sadece 30 defence arttırıyor.
  • 40 defans verir.. 20~30dk sürer AC nin üstüne basılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuque

defansını 30 dk lıına arttırır ac gibi.ve 35-40 deil 200-300 gibi ciddi rakamlar arttırır.

oha be nasıl oluyor o öle bana oyundan ss çek öncesi ve sonrası die yoksa inanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearx

Ya kardeşim ne adamlar varya bilmiyosan yazma biri yazmış 30-40 ac verir biri yzmış yok 200-300 arası ciddi rakamlar felan kardeş o scroll defans scroludur 40 defans arttırır madem merak ediyosun bas bitane bak charında ne değişiklik var öğren bu kadar basit

ha burada ben 30-40 ac diorum sen benden farklı birşey mi sölüyorsunki bana bilmiyorsun diosun yani bişey demiorum aadam benim yaszdığıım sayıları yazıyor ama bana bilmiyorsun dior
  • bu agaclar elmorad castlede neredler?

lufersondaki yerlerini biliyorum ama lüfersonla elmorad castle cok farklı:D

bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
  • beyler bir şey rica etcem bana bu scrolların nerden çıktığını yazarmısınız.çünkü bana çok lazım oluo bazen şimdiden teşekkür ederim.
  • ağaçlar war trollerin oralarda dts nin arksında 1az
    ama sanırım koxp olmadıqça kutu açılmıo.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.