Şimdi Ara

iTHAKİ BİR KEZ DAHA BENİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce sipariş verdiğim Zaman Çarkı serisi elime ulaştı fakat, sağolsun İthaki Yayınları sorunlu olan baskı kalitesini bu seride de ısrarla sürdürmüş. Alacak arkadaşlara bir uyarıda benden olsun. Son çıkan baskısını almayın arkadaşlar. Daha önce Kral Katili Güncesi ve Monte Kristo Kontunda da karşılaşmıştım.

• iade şansın varsa et
  • İade edebilirim ancak kitabı uzun zamandır okumak istiyordum. İllaki alacağım için bütün baskılar aynı çıkacak.
  • Nesi var?
  • Kağıt kalitesinde sorun yok ama yazılar kısmende olsa bir çok sayfada silik şekilde çıkmış. Mesela 123. sayfada ki yazılar normal iken bir arkasındaki sayfa bariz bir şekilde silik olduğu belli oluyor. Daha öncede aynı sorunla başka kitaplarında karşılaştım. İthakiden yetkililerle de görüştüm ama bütün baskılar aynı olduğu için herhangi bir sonuç çıkmadı. Konuyu açmam daki amaç belki alacak olan başka arkadaşlar bunlar dan haberdar olup öyle karar verirler diye düşünmemdi.
  • Ben de ithaki yayınlarından iki kitapta karşılaşmıştım silik yazı sorunuyla. Sevmediğim yayınevlerinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.