< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ithal soygunu (2. sayfa)
-
-
İBB bütçesinden 45 kişilik özel uçaklı ROMA gezisini soruyosun, HARAMZADE YANDAŞLAR diyosun,
Kaç adet MAYBACH yada AUDI alır diyosun.
Bi kaç tane alır dedim ya ;)
Daha ne diyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 20 Mayıs 2024; 13:1:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende israfın her türlüsüne karşıyım diyorum israf ediyorsa haram zıkkım olsun ama sen sorularıma net cevap veremiyorsun ki işi başka yere sürüyorsun
Tekrar soruyorum 12 tane uçakla kaç tane maybach alınır?
UÇAK almasınlar da 45 HARAMZADE YANDAŞ rahat rahat ROMA gezisi için ÖZEL JET kiralasınlar diyorsun sanırım.
Yurt disina neden hala camii yaptirdigimizi anlatmadin Rusyanin parasi mi yokmuş?
senin gibi 1 kaç kişiyi yolundan döndürmek içindir.
-
Yani milyon dolarlik cami yapilmasi israf değil? Öyle savunuyorsun?
sizin yalılara benzemez ne milyonu. devlet kilisede sinangogda yaptırıyor tamir ettiyor lakin onlara tek laf etmiyon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 21 Mayıs 2024; 8:51:15 > -
Benim yalım yok ben yalı felan bilmem. Rusyanın, Almanyanın kasasında bizden fazla para var. Gitsinler camilerini kendileri yapsın. Biz yapmak zorunda değiliz. Hayır kurumu değiliz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 21 Mayıs 2024; 8:51:17 >
devlet kilisede sinangogda yaptırıyor tamir ettiriyor onlar size nedense dokunmuyor.
-
Yurt dışına Türkiye kilise mi yapıyor?
Türkiyede açılabilir, camide yapılır, kilisede açılır sonuçta burası çok fazla dine sahip insana ev sahipliği yapıyor. İngilterenin parası varken londraya cami yapmak nedir?
Gitsin o ülkeler kendi vatandaşları için kendi camisini, kilisesini kendisi yapsın.
İslamda israf haramdır ve bir insana dinsiz demek dinden çıkma sebebidir daha müslümanım diyorsun dediklerin ve yaptığın çelişiyor.
yurt dışındakiler kaç tane osmanlı eseri sağ bırakmışki bırak yapmayı. sizin derdiniz giden para değil öyle olsa ekrem beyin israflarına lafınız olurdu sizin derdiniz mü
x (formerly twitter)ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xhttps://x.com/haskologlu/status/1791725641999519888?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberslümanlar.
-
Derdim müslümanlar felan değil. İsraf derdim. Din üzerinden populizm kasılması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 21 Mayıs 2024; 9:6:47 >
derdin olsa açılan o konularda görürdük seni.
-
çiftçiden 2 liraya aldığı domatesi 35 liraya satıyorlar
-
Yav he he aynen kardeşim şimdi mağduruzu oynamaya başladın. Blok.
Konu : Tarım ve hayvancılıkta ithalat.
Meczupun biri Roma gezisi diye kuyuya taş atıyor. Yancısı da yetişiyor.
10 tane akıllı da peşinden gidiyor.
İnternette 1 saat araştırma yapsan daha gerizekalıca bir whataboutism bulamazsın.
-
Diger konuda kapattigim kapagi acamayip mesajlarini silip neden kactin AGABABANGİDA :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X