Bildirim
ithal soygunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Oy vermeleri normal
bisey olunca hemen din Allah kitap basortusu diyorlar adamlarda hemen gaza geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yurt dışına neden cami yaptırıyoruz? O camilerin yapıldığı yerlerde kendi devletlerinin kasasında 1 cami yaptıracak paraları yok mu?
İleri haberDiyanet yurt dışında cami yaptırıyor: Toplam maliyet 493 milyon dolar!https://www.ilerihaber.org/icerik/diyanet-yurt-disinda-cami-yaptiriyor-toplam-maliyet-493-milyon-dolar-98221.html
Niye biz cami yapmak zorundayız yurt dışına? Gitsin arrrablar yapsın, katar yapsın veya oranın kendi hükümeti yapsın?
Rusya'ya neden cami yaptık? Almanya'ya veya Japonya'ya neden cami yaptık?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
sizde gaz eti yeyin.
-
45 HARAMZADE YANDAŞ ile özel uçak tutup ROMA şarap mahzenleri ile en ünlü restoran/mekânlarda takılmak varken camii inşaatı felan boş işler diyosun ;))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla benim yediğim et tavuk onuda bulamayacağım yakında kaz maz bilmem ben.
Sen maybachlardan, audilerden haber ver nereden alabilirim? Benim hiç maybachım olmadı da
Ben diyorum ki cami yaptığımız ülkelerin kasasında kendi camilerini yapacak para yok mu da bize iş düşüyor?
Camiye boş demiyorum bunu sen diyorsun
Bakınız İBB makam araçlarının olduğu garajda ;)
Betona karşıyız fakat İBB başına KARADENİZLİ MÜTAHİT aday yapıp seçtiririz babında, karışık çetrefilli işler diyolla :))
Ben orada maybach veya audi görmedim en son kılıç taşıyan bir abimiz vardı o mercodan audiye ligi düşürdüydü ne yaptı bilmiyorum şimdi.
İyibak garaja,
o binilen VİTO nun sadece iç tasarımını 100 bin € başlangıç fiyatı ile yapılıyor.
(Üretim hattından bildiriyorum)
Yine de bir maybach, audi etmiyor. Bana göre hepsi yanlış, herkeş togg kullansın o kadar yerli milli diye ölüp bitiyoruz niye togg yerine hala ALAMAN arabaları gullanıyoh?
Niye kiralanıyor?
Bu arada kerimcem'in alamanyada ki akrabası sen misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 20 Mayıs 2024; 12:21:58 >
45 HARAMZADE YANDAŞ bireyleri özel uçak ile götürdüğü ROMA gezisi ile kaç adet Audi + MAYBACH alınır?
1 tane bile alınmaz.
ÖZEL UÇAK diyorum,
ROMA gezisi diyorum,
Şarap mahzenleri diyorum,
Ultra lüx restoranlar diyorum,
5 yıldızlı ROMA oteli diyorum.
Doğru diyon 1 taneden fazla alır ;))
ekrem beyin israf balonu patladı sizinki hariç.
-
Peki 12 uçan sarayla kac tane maybach alınır?
Ekremi ben ne yapayım? Ekremi sevmem. İsraf ediyorsa yine haram zıkkım olsun.
"İSRAFI BİTİRDİK, HARAMZADELERE ÖZEL UÇAKLI ROMA GEZİSİ GETİRDİK"
ahahahaha
Rabbim kimseyi kınadığı ile sınamasın.
Böyle TROLLERİ savunmak zorunda kalması çok ama çok kötü oluyor.
Kem küm etmeleri takdire şayan.
Yanlışa yanlış bile diyemiyorlar ;))
adama oy verirken iyiydi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yurt dışına neden cami yaptırıyoruz? O camilerin yapıldığı yerlerde kendi devletlerinin kasasında 1 cami yaptıracak paraları yok mu?
https://www.ilerihaber.org/icerik/diyanet-yurt-disinda-cami-yaptiriyor-toplam-maliyet-493-milyon-dolar-98221.html Niye biz cami yapmak zorundayız yurt dışına? Gitsin arrrablar yapsın, katar yapsın veya oranın kendi hükümeti yapsın? Rusya'ya neden cami yaptık? Almanya'ya veya Japonya'ya neden cami yaptık? |
Benzer içerikler
- iş kurmak istiyorum
- reisten sonra kim gelecek
- kürtler atatürk"ü sever mi
- hyperbon sakız boykot mu
- atık su bedeli nedir
- jaecoo 8 türkiye"ye ne zaman gelecek
- yapay zeka tahlil sonuçları
- doa iade makinesi
- yeni opel grandland fiyat
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X